Νέα

Φήμες παραίτησης του Πρωθυπουργού της χώρας Θ. Β. Ρουσόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.782
Πόντοι
42.697
δεν νομίζω πως έαν κάποιος έχει γαμάτα πτυχία (και πολλά) αυτομάτως θα είναι και ίκανος πρωθυπουργός, μηχανικός, μάνατζερ, γιατρός, κτλ.....
Νομίζω είναι λογικό και όλοι το καταλαβαινουμε αυτό...

Ειδικά στο θέμα μας η ηγεσια γενικότερα (ηγετικές ικανότητες, οξυδέρκια, κτλ) δεν διδάσκονται...η μάλλον διδάσκονται, αλλά αμα δεν τις έχεις εμφυτες καληνύχτα

Επισκέπτης

Συνημμένα

• diploma_1.jpg
    diploma_1.jpg
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 33
  • diploma_2.jpg
    diploma_2.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 67
  • diploma_3.jpg
    diploma_3.jpg
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • diploma_4.jpg
    diploma_4.jpg
    31,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • diploma_5.jpg
    diploma_5.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 16

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.782
Πόντοι
42.697

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τέλος για τον Ρουσόπουλο επιμένω,
Η περίπτωση του φανερώνει περίτρανα την αναποφασιστικότητα, την έλλειψη ηγετικών προσόντων, αποφασιστικότητας καισωστών χειρισμών απο τον Μπουλη.

Θα παραμείνουμε στο να διαφωνούμε. Δεν γνωρίζω τον μπούλη για να ξέρω εάν είναι αναποφάσιστος, εάν έχει λάθος κρίση ή εάν παίζει playstation (δικό μου αυτό το σχόλιο). Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι.

Αυτό που συμπεραίνω με το μικρό μυαλό μου είναι ότι ο τύπος είναι και ήταν εγκλωβισμένος και δεν έχει ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Και αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη οφείλεται σε γραμμάτια που εξαργυρώνει, τα οποία πάνε πολλά χρόνια πίσω, ακόμη και στην εκλογή του ως αρχηγού του κόμματος.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ενα δικό μας παιδί απλό και καλό, με τα σουβλάκια του, τις τσάρκες του και το λέγειν του
έπαιξε επικοινωνιακό κατενάτσιο τέσσερα χρόνια και κάτι και κατάφερε να μη φαίνεται στο
γήπεδο με μηδενικό έργο...κρίμα...αλλαγή σκηνικού άμεσα  με ότι και αν σημαίνει αυτό

τάδε έφη casablancas

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δεν νομίζω πως έαν κάποιος έχει γαμάτα πτυχία (και πολλά) αυτομάτως θα είναι και ίκανος πρωθυπουργός, μηχανικός, μάνατζερ, γιατρός, κτλ.....
Νομίζω είναι λογικό και όλοι το καταλαβαινουμε αυτό...

Ειδικά στο θέμα μας η ηγεσια γενικότερα (ηγετικές ικανότητες, οξυδέρκια, κτλ) δεν διδάσκονται...η μάλλον διδάσκονται, αλλά αμα δεν τις έχεις εμφυτες καληνύχτα

Θα συμφωνήσω...
Αλλά σε μια πολύπλοκη κοινωνία όπου το πανεπιστημιακό πτυχίο έχει την ίδια ισχύ με το απολυτήριο γυμνασίου το 1950 έχω την απαίτηση όποιος κατέχει δημόσιο αξίωμα να έχει λιιιιγο καλύτερο βιογραφικό από τον μέσο έλληνα...

Ακόμη θυμάμαι το δούλεμα που είχα ρίξει σε έναν συνδικαλιστή νδιτη δικηγόρο που είχε καλέσει η παράταξή του το ρουσσόπουλο να μιλήσει για επιστημονικό ζήτημα!
Διακόσιοι πτυχιούχοι τουλάχιστον (και αρκετοί από αυτούς μεταπτυχιακοί και διδάκτορες) να κρέμονται από τα χείλη ενός αποφοίτου λυκείου...

Fuckin' tragedy...

Και όχι..το πτυχίο του ανοιχτού πανεπιστημίου σε ηλικία 50 ετών, όντας υπουργός, δεν αναγνωρίζεται από το προσωπικό μου δικατσά..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Τον περιμένει πάντως πολύς κόσμος στη γωνία. Χωρίς τη στήριξη Καραμανλή σβίνει πολιτικά. Και η συζυγος, φερόμενη αλλαζονικά την τελευταία 3ετία έχει κλείσει πολλές πόρτες εκδοτών/καναλαρχών. Όχι βεβαια ότι ρπέπει να τον λυπηθούμε, αλλά τα πράγματα είναι στενα.

Και είναι και αυτά τα δάνεια που τρεχουν για το Π. Ψυχικό, την Πάρο και το Καπανδρίτι......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα παραμείνουμε στο να διαφωνούμε. Δεν γνωρίζω τον μπούλη για να ξέρω εάν είναι αναποφάσιστος, εάν έχει λάθος κρίση ή εάν παίζει playstation (δικό μου αυτό το σχόλιο). Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι.

Αυτό που συμπεραίνω με το μικρό μυαλό μου είναι ότι ο τύπος είναι και ήταν εγκλωβισμένος και δεν έχει ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Και αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη οφείλεται σε γραμμάτια που εξαργυρώνει, τα οποία πάνε πολλά χρόνια πίσω, ακόμη και στην εκλογή του ως αρχηγού του κόμματος.

Δέχομαι ότι είναι έτσι όπως τα λες...

Και ξέρουμε ότι για να πετύχεις κάτι, κάνεις συμβιβασμούς...

Αλλά 11 χρόνια αφότου έγινε αρχηγός της νδ και 5 χρόνια αφότου έγινε πρωθυπουργός, είχε όλο το χρόνο να εξοφλήσει τα όποια γραμμάτια και να κυβερνήσει όσο το δυνατόν πλησιέστερα σε αυτό που υποσχέθηκε...

Αν δεν μπορεί να απαλλαγεί από τα βαρίδια, ας βγει να πει δημοσίως "ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο" και να πάει στο παρίσι...Δοκιμασμένη πρακτική και οικογενειακή παράδοση...

Δεν θα πληρώνει ο ελληνικός λαός τα όποια χρέη του καραμανλή- ούτε καταναλωτικό από τη γιούρομπανκ δεν ξοφλιέται τόσο δύσκολα!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Μάλιστα εγώ θα ήθελα να προσθέσω οτι και ΟΙ ΜΠΟΥΣ δεν ξεχνάνε. Εχω γνωρισει και τον πατέρα και τον παππού και το γιο. Και εχω δουλέψει και μαζί τους και τους ξέρω καλά. Αλλα δε μπορώ να πω περισσότερα, καταλαβαίνετε

Τον παππού;  :think: :think: :think: :think: :think:

Δηλαδή αυτόν ;;;
160px-PrescottBush.jpg

Αντιγράφω από την Wikipedia:

Prescott Sheldon Bush (May 15, 1895 – October 8, 1972) was a United States Senator from Connecticut, a Wall Street executive banker and a director of Union Banking Corp, whose assets were seized under the Trading with the Enemy Act.[1][2] His involvement with the bank did not, however, impede his bid to become a United States Senator in 1952, an office which he held until January 1963. He was the father of former President of the United States George H. W. Bush and the grandfather of President George W. Bush.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δέχομαι ότι είναι έτσι όπως τα λες...

Και ξέρουμε ότι για να πετύχεις κάτι, κάνεις συμβιβασμούς...

Αλλά 11 χρόνια αφότου έγινε αρχηγός της νδ και 5 χρόνια αφότου έγινε πρωθυπουργός, είχε όλο το χρόνο να εξοφλήσει τα όποια γραμμάτια και να κυβερνήσει όσο το δυνατόν πλησιέστερα σε αυτό που υποσχέθηκε...

Αν δεν μπορεί να απαλλαγεί από τα βαρίδια, ας βγει να πει δημοσίως "ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο" και να πάει στο παρίσι...Δοκιμασμένη πρακτική και οικογενειακή παράδοση...

Δεν θα πληρώνει ο ελληνικός λαός τα όποια χρέη του καραμανλή- ούτε καταναλωτικό από τη γιούρομπανκ δεν ξοφλιέται τόσο δύσκολα!

Ξιφουλκεί βλέπω ο στρέιτ.
Σε λίγο θα παραδεχτεί επιτέλους οτι στις εκλογές του 1961 ψηφίζανε και τα δέντρα!    :)

(Σου χρωστάω απο προχτές μια συνολική απάντηση στο μακροσκελές σου ποστ. Το βράδυ, κρυώματος και Παναθηναϊκού επιτρέποντος, θα την έχεις)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ξιφουλκεί βλέπω ο στρέιτ.
Σε λίγο θα παραδεχτεί επιτέλους οτι στις εκλογές του 1961 ψηφίζανε και τα δέντρα!     :)

(Σου χρωστάω απο προχτές μια συνολική απάντηση στο μακροσκελές σου ποστ. Το βράδυ, κρυώματος και Παναθηναϊκού επιτρέποντος, θα την έχεις)

Μα δεν αρνήθηκα ποτέ ότι "ψήφισαν και δέντρα" (σχήμα λόγου για τη βία και νοθεία)...
Η διαφωνία μας έγκειται στο πόσα "δέντρα" ψήφισαν και κατά πόσο επηρρέαστηκε το τελικό αποτέλεσμα, έστω και κατ' ελάχιστο...

Και πρόσεχε τα κρυώματα διότι είσαι και ευάλωτος στη γρίππη των πτηνών...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μα δεν αρνήθηκα ποτέ ότι "ψήφισαν και δέντρα" (σχήμα λόγου για τη βία και νοθεία)...
Η διαφωνία μας έγκειται στο πόσα "δέντρα" ψήφισαν και κατά πόσο επηρρέαστηκε το τελικό αποτέλεσμα, έστω και κατ' ελάχιστο...

Και πρόσεχε τα κρυώματα διότι είσαι και ευάλωτος στη γρίππη των πτηνών...

Αν δηλαδή δεχθούμε οτι η δεξιά θα κέρδιζε (μάλλον) τις εκλογές του 1961 και πως όλος ο ντόρος ήταν να πέσει η Αριστερά απο το 25 των προηγούμενων εκλογών (του 1958), είναι όλα εντάξει σύμφωνα με τη δημοκρατική σου συνείδηση;
Όταν ψήφιζαν ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ και ΦΑΝΕΡΑ οι φαντάροι;
Η όταν για να πάει να μιλήσει κάποιος εκπρόσωπος της Αριστεράς στην επαρχία έπρεπε υποχρεωτικά να υποστεί την "φιλοξενία" των τοπικών παρακρατικών; (Κάτι τέτοιους εννοούσε μάλιστα και ο Εθνάρχης όταν την κοπάνησε προς Παρίσι μεριά αναρωτώμενος "μα ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;")
Ή όταν είχαμε δύο ΝΕΚΡΟΥΣ απο ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου; 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αν δηλαδή δεχθούμε οτι η δεξιά θα κέρδιζε (μάλλον) τις εκλογές του 1961 και πως όλος ο ντόρος ήταν να πέσει η Αριστερά απο το 25 των προηγούμενων εκλογών (του 1958), είναι όλα εντάξει σύμφωνα με τη δημοκρατική σου συνείδηση;
Η όταν για να πάει να μιλήσει κάποιος εκπρόσωπος της Αριστεράς στην επαρχία έπρεπε υποχρεωτικά να υποστεί την "φιλοξενία" των τοπικών παρακρατικών; (Κάτι τέτοιους εννοούσε μάλιστα και ο Εθνάρχης όταν την κοπάνησε προς Παρίσι μεριά αναρωτώμενος "μα ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;")
Ή όταν είχαμε δύο ΝΕΚΡΟΥΣ απο ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου;   

Το θέμα μου θυμίζει καυγά που κάναμε πρίν 20 χρόνια σε παρέες πίνοντας ρετσίνες στον Βυρίνη. Όχι ότι δεν είναι ουσιώδες, αλλά θα έλεγα οτι είναι ξεπερασμένο. Τα νέα άτομα έχουν αν συζητήσουν ποιό επίκαιρα θέματα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το θέμα μου θυμίζει καυγά που κάναμε πρίν 20 χρόνια σε παρέες πίνοντας ρετσίνες στον Βυρίνη. Όχι ότι δεν είναι ουσιώδες, αλλά θα έλεγα οτι είναι ξεπερασμένο. Τα νέα άτομα έχουν αν συζητήσουν ποιό επίκαιρα θέματα.

Ξεπερασμένο η μη, δεν παύει να είναι υπαρκτό.
Εκτός αν πιστεύεις πως τα νέα άτομα δεν πρέπει να έχουν γνώση της ιστορίας.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Και το ερώτημα παραμένει...
Πόσες ήταν οι διπλοψηφίες και τα περιστατικά νοθείας;
1; 10; 100; 1000; 10.000 ;

Και όσον αφορά στη δημοκρατική μου συνείδηση και μιας και έχω μια ευαισθησία την εκλογική διαδικασία και ΜΙΑ μόνο ψήφος να νοθευτεί ή να μην μετρήσει, είναι έλλειμα δημοκρατίας...

Αλλά δεν ξεχνώ ότι το 1961 κάποια πράγματα που είναι περίπου (διότι δυστυχώς βία και νοθεία γίνεται και με άλλους τρόπους, πιο ήπιους) αυτονόητα, τότε δεν ήταν...

Δεν περίμενα σε μια χώρα όπως η ελλάδα του 1961 να γίνονται εκλογές όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε άλλες (πιο) ώριμες δημοκρατίες..
Για εμένα είναι επίτευγμα το ότι γίνονταν εκλογές στην ελλάδα από μόνο του (γαιτί ξέρεις ότι αν είχε άλλη έκβαση ο εμφύλιος, το 1958 η δεξξα θα έπαιρνε 25% σε κανά γκούλαγκ)...
Οι όποιες παρατυπίες είναι καταδικαστέες..

Αλλά επιμένω ότι ήταν μικρότερης κλίμακας από αυτήν που καταγγέλθηκε, κυρίως από την ΕΚ και σε καμία περίπτωση δεν άλλοίωσε το εκλογικό αποτέλεσμα...
Αλλά

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ξεπερασμένο η μη, δεν παύει να είναι υπαρκτό.
Εκτός αν πιστεύεις πως τα νέα άτομα δεν πρέπει να έχουν γνώση της ιστορίας.

τα νέα άτομα, να ανοίξουν κανα βιβλίο να ξεστραβωθούν. Μάλλιασε η γλώσσα μου σε άλλο θρεντ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σε ρώτησε και ο Υπερποντικός χτες όμως, και δεν απάντησες.
Ποια είναι τα στοιχεία σου οτι η έκταση της βίας και της νοθείας στις εκλογές του 1961 ήταν μικρή;
Γιατί υπάρχουν δύο(2) μαύρες βίβλοι (μία της ΕΚ και μία της ΕΔΑ), όπως και άπειρα δημοσιεύματα για τότε.
Γεγονότα, Γουώτσον!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.885
Πόντοι
216
Ρε μαγκες εγω πιστευω ειναι καλυτερα να πανε ολοι σπιτι τους να το γκρεμισουμε το μαγαζακι και να το ξαναφτιαξουμε ολοι οι ελληνες απο την αρχη. Αυτοι που μας κυβερνανε ειναι οι ιδιοι και οι ιδιοι γαμω το στανιο μου !!! Ολοι το συμφερον τους κοιτανε...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και να πάνε στον Βυρίνη θα έλεγα.
Όχι μόνον Goody's.

Ειδικά τώρα που ανακαινίστηκε ο Βυρίνης και ανέβηκε αισθητότατα το επίπεδο φαγητού και σέρβις.
Αν και η ταβέρνα του Ηλία, πίσω απο το Μαγεμένο Αυλό και πλησίον του Αερόστατου, παραμένει μακράν η καλύτερη της Αθήνας, ειδικά για ψητά της ώρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom