Νέα

Φήμες παραίτησης του Πρωθυπουργού της χώρας Θ. Β. Ρουσόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Ο Καραμανλής είναι αρκετά έξυπνος και έχει μεν καλούς συμβούλους (image makers), αλλά κακούς συνεργάτες. Αυτό το παιδί δεν έχει ιδέα από managemen και επιλέγει συνεργάτες άγνωστο με τι κριτήρια! Μαζί με την οικογενειακή επιχείρηση, κληρονόμησε την οικογενειακή τέχνη και τεχνική. Ο ίδιος ανέπτυξε την τεχνική «κυβερνάν δια της απουσίας». Ο Ρουσ. υπήρξε αποτελεσματικός για το κόμμα, αλλά από νωρίς κυριεύθηκε από την αλλαζονία εκείνων που σε μια νύχτα βρίσκονται πολύ ψηλά. Σαν σύμβουλος πέτυχε απόλυτα στον ρόλο του, την αναρρίχηση και σταθεροποίηση της ΝΔ στην εξουσία. Σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος όμως διεκδικεί τις δάφνες του Κωστόπουλου (αν θυμάμαι το όνομα) του Πασόκ. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας είναι αξιομνημόνευτοι σαν παραδείγματα των χειρότερων κυβερνητικών εκπροσώπων.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η επιτυχημένη επικοινωνιακή εικόνα του Καραμανλή από το 2000 και μετά οφείλετε σε αυτόν. Ασχετα αν τα έκανε σκατα στους χειρισμούς των προσωπικών του ματαιοδοξιών. Και οι Καραμανλήδες δεν ήταν ποτέ αχάριστοι΄ούτε ξεχνάνε. Γιαυτό και είναι ακόμα εκεί.

Μιλάς σα να ηξερες προσωπικά τόσο τον Κωνσταντίνο Καραμανλή όσο και τον φερόμενο και σαν πρωθυπουργό. Ειναι έτσι ή απλά λες πομπώδεις εκφράσεις για να μας εντυπωσιάσεις;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Θα επαναλάβω μια ρήση του Μακιαβέλλι για να ξεκαθαρίσει το τοπίο λίγο απο διάφορες παπαριές

"Κάθε ηγέτης κρίνεται απο τους συνεργάτες που επιλέγει"

Κάθε ρουσόπουλος έχει τον καραμανλή που του αρμόζει.

Οχι...κάθε καραμανλής εχει το ρουσόπουλο που του αρμόζει.

Οχι οχι..κάθε ζαχόπουλος έχει το ρουσόπουλο που του ταιριάζει

Η μαλλον..όχι..κάθε μαγγίνας έχει τον ινδό που φιλοξενεί

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μιλάς σα να ηξερες προσωπικά τόσο τον Κωνσταντίνο Καραμανλή όσο και τον φερόμενο και σαν πρωθυπουργό. Ειναι έτσι ή απλά λες πομπώδεις εκφράσεις για να μας εντυπωσιάσεις;
σα τιν διαπομπι τον παναθινεον.....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Enforcer....θα έπρεπε να αλλάξεις nick name και να το κάνεις κάτι σε acid ή παρεμφερές!  :rockon:

Πάντως μιας και μιλάμε για τον άρχοντα της χώρας και την μπόχα που τον ακολουθεί (όχι τον χοντρό, τον άλλον με τα γυαλιά εννοώ που από μικρός είχε πνευματικές σχέσεις με τον καλόγερο), πρέπει να αναφέρουμε, ότι εάν ήταν κάποιος άλλος και δεν προερχόταν από τον κύκλο αυτών των κοινωνικών λειτουργών που χάριν συντομίας τους ονομάζουμε δημοσιογράφους, θα του είχαν αλλάξει τα φώτα.

Φαντάζεστε να είχε παρόμοια μπόχα τριγύρω του ο Πολύδωρας ή κάποιος άλλος κοινός θνητός π.χ. τι θα είχε ακούσει?

Πάντως κρίμα το υφάκι, το τουπεδάκι κλπ κλπ, πιο εκπαιδευμένος και από ελεεινίδα στην ίππευση καλαμιού....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Είμαι κοντά (πόσο δεν αφορά το φόρουμ) στο πολιτικό χώρο αυτό και έχω προσωπική άποψη. Δεν βλέπω κάτι το πομπώδες στα γραφόμενα. Μήπως εντυπωσιάζεσαι εύκολα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.787
Πόντοι
42.697
Πάντως μιας και μιλάμε για τον άρχοντα της χώρας και την μπόχα που τον ακολουθεί (όχι τον χοντρό, τον άλλον με τα γυαλιά εννοώ που από μικρός είχε πνευματικές σχέσεις με τον καλόγερο), πρέπει να αναφέρουμε, ότι εάν ήταν κάποιος άλλος και δεν προερχόταν από τον κύκλο αυτών των κοινωνικών λειτουργών που χάριν συντομίας τους ονομάζουμε δημοσιογράφους, θα του είχαν αλλάξει τα φώτα.

o Ρουσσόπουλος και ο κάθε Ρουσσόπουλος αυλοκόλακας, άνθρωπος του παρασκηνίου κάνει την δουλεία του, όπως την κάνει.....
Ο Πρωθυπουργός της χώρας είναι αυτός που έχει την αποκλείστική ευθύνη
Α) που τον επέλεξε
Β) που τον διατηρεί μετά απο όλα αυτά στην θέση του.

Δεν ξέρω αν έχει περάσει μεγαλύτερο μοσχάρι απο τον Μπουλη....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εάν ήταν κάποιος άλλος και δεν προερχόταν από τον κύκλο αυτών των κοινωνικών λειτουργών που χάριν συντομίας τους ονομάζουμε δημοσιογράφους, θα του είχαν αλλάξει τα φώτα.
....

Ετσι ακριβώς.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
o Ρουσσόπουλος και ο κάθε Ρουσσόπουλος αυλοκόλακας, άνθρωπος του παρασκηνίου κάνει την δουλεία του, όπως την κάνει.....
Α) που τον επέλεξε

ο μοσχος ο φιτεφτος που σφαξανε για το προτοπιπο μασ τον καιν

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Είμαι κοντά (πόσο δεν αφορά το φόρουμ) στο πολιτικό χώρο αυτό και έχω προσωπική άποψη. Δεν βλέπω κάτι το πομπώδες στα γραφόμενα. Μήπως εντυπωσιάζεσαι εύκολα?

Το οτι εισαι ιδεολογικά κοντά στο χώρο δεν το αμφισβητώ. Καθενας εχει δικαιωμα να πιστεύει ο,τι θέλει.

Αμφισβητώ το οτι έχεις τόσο καλή εικόνα και για τους 2 ωστε να λες ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ. Και επειδή συμβαίνει και εγω να έχω εικόνα καλή, κανένας απο όσους πραγματικά ξέρουν δε βγαίνουν να το διαφημίσουν.

Αλλά ο καθένας μπορει να λέει οτι θέλει εδω μέσα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
[size=12pt]Α) που τον επέλεξε
[/size]

Αυλοκόλακας ο Ρουσόπουλος? Δεν νομίζω...μάλλον ο Ρουσόπουλος έχει αυλή και σε αυτή ανήκουν διάφοροι.

Και για το Α αλλά και για το Β, εδώ και πάρα πολλά χρόνια γνωρίζουμε ότι οι διάφοροι πρωθυπουργοί δεν είναι και τόσο ελεύθεροι στις επιλογές τους, καθόλου θα έλεγα. Τα παραδείγματα χιλιάδες.

Και σε αυτό φταίνε οι ψηφοφόροι IMHO.

Π.χ....τι σου φταίει ο μπούλης που στην Θεσ/νίκη ο Ψωμιάδης γαμεί και δέρνει. Ο Ψωμιάδης λέμε....και αυτά το 2008!

Ή νομίζεις είναι εύκολο να πετάξεις έξω τον Βουλγαράκη? ή τον Τσιτουρίδη, τον Δούκα αλλά και άλλους? Όπως είδαμε, δεν είναι και τόσο...πρέπει να φτάσει ο κόμπος στο χτένι για να τους στείλει αδιάβαστους.

Ή νομίζεις ότι ο μπούλης και ο κάθε μπούλης χαίρεται να κάνει έναν Παναγιωτόπουλο υπουργό?

Είναι πολλοί οι ψήφοι, περισσότεροι από τα λεφτά Άρη...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Το οτι εισαι ιδεολογικά κοντά στο χώρο δεν το αμφισβητώ. Καθενας εχει δικαιωμα να πιστεύει ο,τι θέλει.

Αμφισβητώ το οτι έχεις τόσο καλή εικόνα και για τους 2 ωστε να λες ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ. Και επειδή συμβαίνει και εγω να έχω εικόνα καλή, κανένας απο όσους πραγματικά ξέρουν δε βγαίνουν να το διαφημίσουν.

Αλλά ο καθένας μπορει να λέει οτι θέλει εδω μέσα.

Η φράση που είπα ήταν:

και οι Καραμανλήδες δεν ήταν ποτέ αχάριστοι ούτε ξεχνάνε. Και προέρχεται από βιώματα στον πολιτικό αυτό χώρο.

Τώρα πού είδες εσύ τη διαφήμιση ή κατι αλλο, μόνο εσύ ξέρεις. Προφανώς η εξήγηση βρίσκεται στη φράση σου ότι 'ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει εδώ μέσα'.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η φράση που είπα ήταν:

και οι Καραμανλήδες δεν ήταν ποτέ αχάριστοι ούτε ξεχνάνε. Και προέρχεται από βιώματα στον πολιτικό αυτό χώρο.

Τώρα πού είδες εσύ τη διαφήμιση ή κατι αλλο, μόνο εσύ ξέρεις. Προφανώς η εξήγηση βρίσκεται στη φράση σου ότι 'ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει εδώ μέσα'.

Ωστε όχι μόνο έχεις γνωρίσει προσωπικά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή αλλά έχετε δουλέψει μαζί και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που σου επιτρέπει να έχεις εικόνα. Τι ηλικία έχεις; Γιατί οι άνθρωποι που μπορούν να το πουν αυτό και που ξέρω οτι το λενε αξιόπιστα ειναι κάποιας ηλικίας.

Ενταξει. Εγινε. Προφανως ο καθενας μπορει να λέι ο,τι θέλει εδω μέσα. Να μη σου χαλάσω τη μοστρα

Μάλιστα εγώ θα ήθελα να προσθέσω οτι και ΟΙ ΜΠΟΥΣ δεν ξεχνάνε. Εχω γνωρισει και τον πατέρα και τον παππού και το γιο. Και εχω δουλέψει και μαζί τους και τους ξέρω καλά. Αλλα δε μπορώ να πω περισσότερα, καταλαβαίνετε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.787
Πόντοι
42.697
Είναι πολλοί οι ψήφοι, περισσότεροι από τα λεφτά Άρη...

Γιώργο ο Ρουσσόπουλος στο Επικρατείας δεν έβγαινε?
Εαν κατέβει στην Β Αθηνών πχ τι θα μαζέψει?
ψήφους ή ροχάλες?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αλήθεια, πότε έγινε ο ρουσόπουλος μέλος του κόμματος της νουδου;

γρήγορα ανέβηκε, βοήθησε και ο γάμος βέβαια.

Και μάλιστα μετά την αγάπη του για τη νουδου, έγινε και μουτζαχεντιν θρησκόληπτος. Ο εφραιμ τον χαρακτήρισε εβλαβή προσκυνητή.

Ειναι τόσο κομπλεξικός που δεν έδωσε το βραβείο της Γιουροβίζιον στους Lordi. Κλασσικός βαλκανικός κομπλέξας, με καθωσπρεπισμούς που δείχνουν ένα γνήσιο χωριατόπουλο που έχει έρθει στην αθηνα να γινει κάποιος

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γιώργο ο Ρουσσόπουλος στο Επικρατείας δεν έβγαινε?
Εαν κατέβει στην Β Αθηνών πχ τι θα μαζέψει?
ψήφους ή ροχάλες?

Σήμερα ροχάλες.

Εάν δεν είχε γίνει ότι έγινε, μια χαρά θα τα πήγαινε, κυρίως γιατί θα τον σιγοντάριζαν και όλα τα φιλαράκια του, οι κοινωνικοί λειτουργοί που προανέφερα.

Εδώ τα πήγε καλά ο Ντινόπουλος, δεν θα τα πήγαινε ο Ρουσόπουλος?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
η κουβέντα μεταξύ elftex και enforcer μοιάζει με το χαλασμένο τηλέφωνο, πάντως

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ωστε όχι μόνο έχεις γνωρίσει προσωπικά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή αλλά έχετε δουλέψει μαζί και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που σου επιτρέπει να έχεις εικόνα. Τι ηλικία έχεις; Γιατί οι άνθρωποι που μπορούν να το πουν αυτό και που ξέρω οτι το λενε αξιόπιστα ειναι κάποιας ηλικίας.

Ενταξει. Εγινε. Προφανως ο καθενας μπορει να λέι ο,τι θέλει εδω μέσα. Να μη σου χαλάσω τη μοστρα

Μάλιστα εγώ θα ήθελα να προσθέσω οτι και ΟΙ ΜΠΟΥΣ δεν ξεχνάνε. Εχω γνωρισει και τον πατέρα και τον παππού και το γιο. Και εχω δουλέψει και μαζί τους και τους ξέρω καλά. Αλλα δε μπορώ να πω περισσότερα, καταλαβαίνετε

42 είμαι. Ενας ανθρωπος που περασε 25 χρόνια σε μιά παράταξη (τόσο ενεργά οσο και εκ του μακρώθεν αργότερα) μπορεί να κάνει τον απλό χαρακτηρισμο ότι οι συγκεκριμένη οικογένεια και μνήμη έχει και δεν ξεχνάει όσους την στήριξαν. Γιατί αυτό είπα.
Και σαφώς, τον νεώτερο τον έχω γνωρίσει.

Τώρα για τις μόστρες, διαφημίσεις και λοιπά ωραία που είπες θα ανατρέξω στο Μακιαβέλι και θα σε ενημερώσω. Επίσης θα ανατρέξω στο λαξικό στη λέξη μυγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom