Cuckwannabe
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2021
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Τι θα κανατε αν φιλος σασ πλασιαζε σαν ζευγαρι με σκοπο να σασ προτεινει τριο
Δώσε περισσότερες πληροφορίες τυπε, έτσι όπως το γράφεις είναι ασαφές!Τι θα κανατε αν φιλος σασ πλασιαζε σαν ζευγαρι με σκοπο να σασ προτεινει τριο
Τι θα κανατε αν φιλος σασ πλασιαζε σαν ζευγαρι με σκοπο να σασ προτεινει τριο
Και εγώΑν η γυναίκα, μου αρέσει εμφανισιακά και ο φίλος μου γουστάρει να του την πηδηξω δεν θα είχα κανένα πρόβλημα!!!
Και θα σε χαλαγε ....εγώ θα ρωτήσω το έτος δοκιμάσει και δεν σου άρεσε....θυμάμαι μικρός έβλεπα πίτσα ? με το τυρί έτσι σαν λάστιχο και ούτε να την βλέπω ...μόλις έφαγα μια φορά...όλα οκ μετά ...λοιπόν?Εγω προσωπικα δεν ξερω αν θα το δεχομουν βεβαια διοτι με αντρα στο τριο ειναι λιγο απροβλεπτα τα πραγματα και απαο την μια στιγμη στην αλλη κατα την διαρκεια αυτου υπαρχει ο κινδυνος δαχτυλωματος (receive) πανω στην καυλα της στιγμης.
Και θα σε χαλαγε ....εγώ θα ρωτήσω το έτος δοκιμάσει και δεν σου άρεσε....θυμάμαι μικρός έβλεπα πίτσα ? με το τυρί έτσι σαν λάστιχο και ούτε να την βλέπω ...μόλις έφαγα μια φορά...όλα οκ μετά ...λοιπόν?
Πολύ καλός χαχαχα...Και τι προτείνετε;
Να αρχίσει να χώνει κομμάτια πίτσας στον πάτο του κι αν του αρέσει να προχωρήσει βάζοντάς άλλα πράγματα;
Και το σχήμα τρίγωνο δεν βολεύειΠολύ καλός χαχαχα...
Γιατί το λες αυτό τα καλύτερα γκολ στα φιλικά μπαίνουν....και στα φιλικά όλα φουλ επίθεση....σε επίσημο όλοι κρατάνε άμυνα...μην εκδηλωθούν και κάνουν κακή εντύπωση....στον αντίπαλοΕπειδή έχω ξανακάνει τρίο αλλά όχι με φιλικό ζευγάρι.Θα έλεγα οκ με ξεκάθαρους όρους.Και με τη λογική ότι δεν θα χαλάτε κάτι στην φίλια.
Καλα μπορεί να υπάρξει και κάτι παράτερω ή που να μην αρέσει και να δημιουργηθεί θέμα.Με το ξένο ζευγάρι στην τελική δεν θα ξαναβρεθειςΓιατί το λες αυτό τα καλύτερα γκολ στα φιλικά μπαίνουν....και στα φιλικά όλα φουλ επίθεση....σε επίσημο όλοι κρατάνε άμυνα...μην εκδηλωθούν και κάνουν κακή εντύπωση....στον αντίπαλο