Νέα

Φιλόπτωχο Ταμείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα shadow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
ενταξει θα το πω μια και φευγω για δουλεια...μου ειχε στειλει ενα πμ περυσι με ολοσωμη φωτο του..ΑΤΡΙΧΟΣ παντου να τονισω και μου εκμυστηρευθηκε οτι θελει να τον κουλαντρισω λιγο ΑΛΛΑ αντρικια μου ειχε γραψει...
του ειπα με δειγματα ανδρων δεν παω και να με συγχωρεσει..
ΔΕΝ το δεχτηκε και απο τοτε μου κανει επιθεσεις αγαπης:(
:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Ρε συ, σεβαστό το ότι δεν πας με "δείγματα αντρών".
Δηλαδή(ς) άμα σου σκάσει ο νταβραντισμένος οικοδόμος τι, θα του κάτσεις???????????????????????????????????????????
:tooth::tooth::tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.005
Πόντοι
2.606
και λιγο ασβεστη για κεραμικη επιστρωση

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Δηλαδή(ς) άμα σου σκάσει ο νταβραντισμένος οικοδόμος τι, θα του κάτσεις???????????????????????????????????????????
Σωστη παρατηρηση,δεν το εθεσα ως ερωτημα για να μην εχουμε προστριβες.Ευγε,θα περασουμε ενα γαληνιο μεσημερι:coffee::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Σωστη παρατηρηση,δεν το εθεσα ως ερωτημα για να μην εχουμε προστριβες.Ευγε,θα περασουμε ενα γαληνιο μεσημερι:coffee::confused::confused::confused:
ειδες το σαητ ..
Ενας τιμιος μισθωτος βρηκε ενα τίμιο παλικάρι να ριξουν ένα τίμιο γαμησακι αναμεταξυ τους

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Αν ειναι μηχανικος αυτοκινητων ο νταβραντισμενος εχει περισσοτερες πιθανότητες πιστευω :coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
ειδες το σαητ ..
Ενας τιμιος μισθωτος βρηκε ενα τίμιο παλικάρι να ριξουν ένα τίμιο γαμησακι αναμεταξυ τους
Moυ θυμισε εντονα πορδολαγνο αυτο που εγραψε ο ασπονδος φιλος-εχθρος σου.Εκεινος εκανε κατι τετοια εμετικα στο νημα του σαβραβαιβορ παλια:confused::confused::confused::undecided:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Moυ θυμισε εντονα πορδολαγνο αυτο που εγραψε ο ασπονδος φιλος-εχθρος σου.Εκεινος εκανε κατι τετοια εμετικα στο νημα του σαβραβαιβορ παλια:confused::confused::confused::undecided:
εδω πρεπει να εχει πεσει και μανικι....
υπαρχει πολυυυ αγαπη
δεν ειναι απλα τα πραγματα
πάει να γίνει σχέση

• Χαχα
Αντιδράσεις: shadow

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
Βρε μουνόπανα.....:toilet::tooth:α μην το ξεχάσω...ο Φυλακοβιος δείχνει να ξέρει πράγματα.... μάλλον θα του έχει πέσει πολλάκις το σαπούνι στο πενταστερο Ακικαρνασσου

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.250
Πόντοι
5.006
Βρε μουνόπανα.....:toilet::tooth:α μην το ξεχάσω...ο Φυλακοβιος δείχνει να ξέρει πράγματα.... μάλλον θα του έχει πέσει πολλάκις το σαπούνι στο πενταστερο Ακικαρνασσου
Ρε τις γαμιολες σε φαγανε αδελφέ μου με τα μάτια τους

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
Στο σημειο αυτο να ευχαριστησουμε και να συγχαρουμε ολα τα μελη για την κοσμια συμπεριφορα τους που συμβαδιζει με το κλιμα των ημερων:hi::confused::confused::confused::coffee:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
Ζηλεύετε την ευτυχία του Αθηναίου για αυτό τον ειρωνεύεστε.

Παικτούρα αν θέλεις κανένα εισιτήριο του μετρο όσο δε θα έχεις αυτοκίνητο σου δανείζω την κάρτα μου.

Πλάκα πλάκα έχει έρθει και η δική μου ώρα για σέρβις στα 150.000 χλμ. Πάλι έξοδα...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Παικτούρα αν θέλεις κανένα εισιτήριο του μετρο όσο δε θα έχεις αυτοκίνητο σου δανείζω την κάρτα μου.
ε αν ειναι ετσι και γω του δανειζω τον αερα που τραβαει το καρμπυρατερ για να κανει καυση :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.250
Πόντοι
5.006
Ζηλεύετε την ευτυχία του Αθηναίου για αυτό τον ειρωνεύεστε.

Πλάκα πλάκα έχει έρθει και η δική μου ώρα για σέρβις στα 150.000 χλμ. Πάλι έξοδα...
Mηνιαια είναι μαν?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
επαναφορτιζόμενη ,μηνιαίες δε δανειζονται παίκτη, έχουμε και κάποιες αρχές