athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.640
- Πόντοι
- 12.756
δεν χρειαζεται ΒΛΑΚΑ πληρωνω μονος μουΗ αγάπη από τα μέλη θα σώσουν το αγαπημένο saxo
δεν χρειαζεται ΒΛΑΚΑ πληρωνω μονος μουΗ αγάπη από τα μέλη θα σώσουν το αγαπημένο saxo
Κάτι παίζει αναμεταξύ σας.μου εχει πρηξει τα αρχιδια εδω και κανα χρονο...ουτε η κυρα μου δεν με ζαλιζει τοσο
Mηχανικος "Τετοια αυτοκινητα δεν βγαιουν πια,μην το δωσεις" την ωρα που σκεφτεται(3-4 τετοιους πελατες και βγηκε το καινουργιο διαμερισμα)εγω λεω να δωσω μια φιαλη αιμα γιατι σιγουρα θα του το πιει του αθηναιου ο μηχανικος
Εσύ τι θα δώσεις μπούστη?Η αγάπη από τα μέλη θα σώσουν το αγαπημένο saxo
ενταξει θα το πω μια και φευγω για δουλεια...μου ειχε στειλει ενα πμ περυσι με ολοσωμη φωτο του..ΑΤΡΙΧΟΣ παντου να τονισω και μου εκμυστηρευθηκε οτι θελει να τον κουλαντρισω λιγο ΑΛΛΑ αντρικια μου ειχε γραψει...Κάτι παίζει αναμεταξύ σας.
Ανοιξου,θα μείνει εδώ.
Υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια....
Χονδρο,ειναι και μερες νηστειας και εγκρατειαςΕσύ τι θα δώσεις μπούστη?
ενταξει θα το πω μια και φευγω για δουλεια...μου ειχε στειλει ενα πμ περυσι με ολοσωμη φωτο του..ΑΤΡΙΧΟΣ παντου να τονισω και μου εκμυστηρευθηκε οτι θελει να τον κουλαντρισω λιγο ΑΛΛΑ αντρικια μου ειχε γραψει...
του ειπα με δειγματα ανδρων δεν παω και να με συγχωρεσει..
ΔΕΝ το δεχτηκε και απο τοτε μου κανει επιθεσεις αγαπης
Είμαι γνωστός για την πίστη μου στον "Θεό" και την εγκράτεια μου στα εγκόσμια.....Χονδρο,ειναι και μερες νηστειας και εγκρατειας
2 λίτρα λάδι και το φίλτρο άντε να βάλω και το μπουζίΕσύ τι θα δώσεις μπούστη?
Εισαι.ΕΙΣΑΙΕίμαι γνωστός για την πίστη μου στον "Θεό" και την εγκράτεια μου στα εγκόσμια.....
Ηλιέλαιο Μαράτα?2 λίτρα λάδι και το φίλτρο άντε να βάλω και το μπουζί
μαργαρινη 5-40 τυπεΗλιέλαιο Μαράτα?