You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φιλιππίνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pattayas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 988
- Εμφανίσεις 177K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εχω βρει και κατι αλλα φιλε μου,το πολυ πολυ να παω να μεινω σε κανα ξενοδοχειο για κανα δυημερο και παω και τα τσεκαρω μονοσ μου.Ετσι λεω,μολισ τελειωσει το μουντιαλ να τη κανω για κανα μηνα,λες κι εχω την ανεση να πηγαινω συνεχεια ,σε τοσο μακρυνα ταξιδια δε λεει να καθεσε κατω απο 20 μερες.
... Καμμία ένσταση ως προς τη διάρκεια του ταξιδιού... ... Πιστεύω και γω πως 20 ημέρες είναι το ελάχιστο για τόσο μακρινές αποστάσεις... ;) ... Αυτό που με ξάφνιασε, είναι πως επειδή έχεις ξαναπάει, δεν περίμενα να μείνεις Μανίλα όλες τις μέρες... ... Αλλά προφανώς είναι μεγάλη ξελογιάστρα...
Kαλησπερα μυκονος
Αυτος ειναι ο λογος που θελω να μεινω σε σπιτι για να εξοικονομησω χρηματα και να το εχω σα βαση να κανω κανα τριημερο ταξιδακι σε κοντινα μερη,εχω βρει κατι καλα ερημονησια και παραλιες,γτ δε λεει να κουβαλας βαλιτσες κοντα και να τρεχεις απο αεροδρομιο σε αεροδρομιο.
Ο κυριοτερος λογος που 8α κα8ισω μανιλα ειναι γτ ολα τα κονε που εχω ειναι απο εκει γυρω,εγω το επιδιωκω φυσικα,κι ετσι μπορουν να με συναντησουν στη μανιλα ,και να ξερεις οι κοπελες απο τη μανιλα ειναι πιο ανοικτομυαλες απο αυτες που ειναι απο επαρχιες.
Αυτος ειναι ο λογος που θελω να μεινω σε σπιτι για να εξοικονομησω χρηματα και να το εχω σα βαση να κανω κανα τριημερο ταξιδακι σε κοντινα μερη,εχω βρει κατι καλα ερημονησια και παραλιες,γτ δε λεει να κουβαλας βαλιτσες κοντα και να τρεχεις απο αεροδρομιο σε αεροδρομιο.
Ο κυριοτερος λογος που 8α κα8ισω μανιλα ειναι γτ ολα τα κονε που εχω ειναι απο εκει γυρω,εγω το επιδιωκω φυσικα,κι ετσι μπορουν να με συναντησουν στη μανιλα ,και να ξερεις οι κοπελες απο τη μανιλα ειναι πιο ανοικτομυαλες απο αυτες που ειναι απο επαρχιες.
visitor74
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Φίλες και φίλοι !
Το ΔΝΤ γαμάει τις Φιλιππίνες το 1997.
Τα επόμενα χρόνια θα βλέπουμε καταστάσεις Μανίλα στην Αθήνα.
Ψάχνομαι σοβαρά να την κάνω κάτω για μόνιμα κάνοντας κάποια μικρή μπίζνα.
Έχει κανείς την ίδια σκέψη με μένα να μαζέψουμε ιδέες ?
Το ΔΝΤ γαμάει τις Φιλιππίνες το 1997.
Τα επόμενα χρόνια θα βλέπουμε καταστάσεις Μανίλα στην Αθήνα.
Ψάχνομαι σοβαρά να την κάνω κάτω για μόνιμα κάνοντας κάποια μικρή μπίζνα.
Έχει κανείς την ίδια σκέψη με μένα να μαζέψουμε ιδέες ?
visitor74
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Περυσι τον αυγουστο αλλαξα ευρω στο μολλ προς 69,80 και τωρα βλεπω 57,15 ,ωρε κατρακυλα!!!!
Ασε φίλε...μεγάλη πίκρα !!!
Και αν πάει έτσι το καλοκαίρια θα είναι κοντά στα 50......ασε...
πούλημα των πάντων και μέταναστευση στις φιλιππίνες
ασε και κατι εδω. να υπαρχει 1 κεραμυδι σε περιπτωση που θα γυρισεις πισω. πολυ δυσκολος τοπος οι φιλιππινες για business, αυτο εχω καταλαβει εδω και καμποσο καιρο που το ψαχνω.
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Το ψάχναμε και στην Τάι για 7/11 όντος πρέπει να είναι καλή επένδσυση στην οποία θες 1,5-2 μύρια baht έκαστος με την υποτίμηση του ευρώ πλέον σε 45-50000 δεν ξέρω αν σε Φιλιπίνες μπορεί να βγαίνει ποιο φτηνό ή αγορά γκαρσονιέρας πόσο μπορεί να πάει, πιστέυω και εκεί όμως με ένα 60χίλιαρο για 7/11 και γκαρσονιέρα πρέπει να είσαι ok όχι ότι τα 'χωαυτα τα seven eleven πανε με χιλια,αλλα θα θελει κι ενα καρο λεφτα για να ανοιξεις ενα.
Το ψάχναμε και στην Τάι για 7/11 όντος πρέπει να είναι καλή επένδσυση στην οποία θες 1,5-2 μύρια baht έκαστος με την υποτίμηση του ευρώ πλέον σε 45-50000 δεν ξέρω αν σε Φιλιπίνες μπορεί να βγαίνει ποιο φτηνό ή αγορά γκαρσονιέρας πόσο μπορεί να πάει, πιστέυω και εκεί όμως με ένα 60χίλιαρο για 7/11 και γκαρσονιέρα πρέπει να είσαι ok όχι ότι τα 'χω
οι φιλιππινες ειναι σε ολα πιο ακριβες απο την ταιλανδη, ακομα και στις business.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 156
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις