Νέα

Φιλιππίνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pattayas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 988
  • Εμφανίσεις 177K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Φαίνεται πολύ καλό φίλε, θα μείνεις 1 μήνα Μανίλα;...  :thumbsup: ... Στείλε της 1 μήνυμα με τις ημερομηνίες που θέλεις, για να ξέρεις πρώτα αν είναι διαθέσιμο και μετά το σκέφτεσαι...  ;)

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εχω βρει και κατι αλλα φιλε μου,το πολυ πολυ να παω να μεινω σε κανα ξενοδοχειο για κανα δυημερο και παω και τα τσεκαρω μονοσ μου.Ετσι λεω,μολισ τελειωσει το μουντιαλ να τη κανω για κανα μηνα,λες κι εχω την ανεση να πηγαινω συνεχεια ,σε τοσο μακρυνα ταξιδια δε λεει να καθεσε κατω απο 20 μερες.

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Καμμία ένσταση ως προς τη διάρκεια του ταξιδιού...  :thumbsup: ... Πιστεύω και γω πως 20 ημέρες είναι το ελάχιστο για τόσο μακρινές αποστάσεις...  ;) ... Αυτό που με ξάφνιασε, είναι πως επειδή έχεις ξαναπάει, δεν περίμενα να μείνεις Μανίλα όλες τις μέρες...  :) ... Αλλά προφανώς είναι μεγάλη ξελογιάστρα...  :grin:

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Kαλησπερα μυκονος
Αυτος ειναι ο λογος που θελω να μεινω σε σπιτι για να εξοικονομησω χρηματα και να το εχω σα βαση να κανω κανα τριημερο ταξιδακι σε κοντινα μερη,εχω βρει κατι καλα ερημονησια και παραλιες,γτ δε λεει να κουβαλας βαλιτσες κοντα και να τρεχεις απο αεροδρομιο σε αεροδρομιο.
Ο κυριοτερος λογος που 8α κα8ισω μανιλα ειναι γτ ολα τα κονε που εχω ειναι απο εκει γυρω,εγω το επιδιωκω φυσικα,κι ετσι μπορουν να με συναντησουν στη μανιλα ,και να ξερεις οι κοπελες απο τη μανιλα ειναι πιο ανοικτομυαλες απο αυτες που ειναι απο επαρχιες.

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Φίλες και φίλοι !
Το ΔΝΤ γαμάει τις Φιλιππίνες το 1997.
Τα επόμενα χρόνια θα βλέπουμε καταστάσεις Μανίλα στην Αθήνα.
Ψάχνομαι σοβαρά να την κάνω κάτω για μόνιμα κάνοντας κάποια μικρή μπίζνα.
Έχει κανείς την ίδια σκέψη με μένα να μαζέψουμε ιδέες ?

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Περυσι τον αυγουστο αλλαξα ευρω στο μολλ προς 69,80 και τωρα βλεπω 57,15 ,ωρε κατρακυλα!!!!

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κι αντι για μηνα που κανονιζα 8α περιοριστω στο 20ημερο...και τα αεροπορικα αντι να πεφτουν ανεβαινουν παναθεμα τα.

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εμμμ στο είπα… δυστυχώς πέφτω μέσα σε κάτι τέτοια.
Όπως είχα πει και του ρόκου πριν 3 χρόνια ότι στην Μανίλα βλέπω την Αθήνα μετά από 5 χρόνια … :s&m_3: :s&m_3:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
θα εχει και tricycles ρε? με μεγαλα καλαθια βεβαια για να χωρανε οι κωλαρες των ελεεινηδων.

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Με 2 ευρώ που θα έχει σε λίγους μήνες η βενζίνη είναι φοβερή ιδέα το  τρίκυκλο στην Αθήνα …. μην το γελάς καθόλου!
Και βέβαιος με xxl για τις χοντροκώλες !!! :helpplea:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πούλημα των πάντων και μέταναστευση στις φιλιππίνες

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οπως παει το πραγμα.... και τι να κανουμε εκει?καμια μπιζνα?εχει κανενας καμια ιδεα?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
πούλημα των πάντων και μέταναστευση στις φιλιππίνες

ασε και κατι εδω. να υπαρχει 1 κεραμυδι σε περιπτωση που θα γυρισεις πισω. πολυ δυσκολος τοπος οι φιλιππινες για business, αυτο εχω καταλαβει εδω και καμποσο καιρο που το ψαχνω.

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ρε roko ???? Πότε θα καταλάβεις ότι το κεραμίδι που έχεις πάνω από το κεφάλι σου σε λίγα χρόνια θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα έχεις ?
Θες να δεις σε τι σκατο χώρα ζούμε και τι σκατο φάρα μας κυβερνάει ?

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτα τα seven eleven πανε με χιλια,αλλα θα θελει κι ενα καρο λεφτα για να ανοιξεις ενα.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
αυτα τα seven eleven πανε με χιλια,αλλα θα θελει κι ενα καρο λεφτα για να ανοιξεις ενα.
Το ψάχναμε και στην Τάι για 7/11 όντος πρέπει να είναι καλή επένδσυση στην οποία θες 1,5-2 μύρια baht έκαστος με την υποτίμηση του ευρώ πλέον σε 45-50000 δεν ξέρω αν σε Φιλιπίνες μπορεί να βγαίνει ποιο φτηνό ή αγορά γκαρσονιέρας πόσο μπορεί να πάει, πιστέυω και εκεί όμως με ένα 60χίλιαρο για 7/11 και γκαρσονιέρα πρέπει να είσαι ok όχι ότι τα 'χω

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Το ψάχναμε και στην Τάι για 7/11 όντος πρέπει να είναι καλή επένδσυση στην οποία θες 1,5-2 μύρια baht έκαστος με την υποτίμηση του ευρώ πλέον σε 45-50000 δεν ξέρω αν σε Φιλιπίνες μπορεί να βγαίνει ποιο φτηνό ή αγορά γκαρσονιέρας πόσο μπορεί να πάει, πιστέυω και εκεί όμως με ένα 60χίλιαρο για 7/11 και γκαρσονιέρα πρέπει να είσαι ok όχι ότι τα 'χω

οι φιλιππινες ειναι σε ολα πιο ακριβες απο την ταιλανδη, ακομα και στις business.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom