Νέα

Φιλιππίνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pattayas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 177K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τι τα κουβεντιαζουμε και χαλαμε και τα πληκτρα,πρεπει να εισαι τελειως φευγα,χωρις υποχρεωσεις,χωρις οικογενεια και ειδικα γερους γονεις,να εισαι ψιλοφορτωμενος και ειδικα νεος για να κανεις τετοιο αλμα.Που αν ειναι ετσι τα πραγματα γτ να πας σου διαολου τη μανα για τετοιο ρισκο και δε το κανεις κι εδω η δε τα γραφεις στ αρχιδια σου να κα8εσε και να τα τρως οπου 8ες κι οποτε 8ες.
Εδω ενα μηνα 8ελουμε να φυγουμε και δε μπορουμε με τις κολουποχρεωσεις κι οσο βλεπω και το πεσο να παιρνει το κατηφορο ,56,15 σημερα ,με πιανει τρελα.Αλλα δε γαμιετε 8α παω κι ασ γινουν ολα σταχτη πισω,μια ζωη την εχουμε ....

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
τι τα κουβεντιαζουμε και χαλαμε και τα πληκτρα,πρεπει να εισαι τελειως φευγα,χωρις υποχρεωσεις,χωρις οικογενεια και ειδικα γερους γονεις,να εισαι ψιλοφορτωμενος και ειδικα νεος για να κανεις τετοιο αλμα.Που αν ειναι ετσι τα πραγματα γτ να πας σου διαολου τη μανα για τετοιο ρισκο και δε το κανεις κι εδω η δε τα γραφεις στ αρχιδια σου να κα8εσε και να τα τρως οπου 8ες κι οποτε 8ες.
Εδω ενα μηνα 8ελουμε να φυγουμε και δε μπορουμε με τις κολουποχρεωσεις κι οσο βλεπω και το πεσο να παιρνει το κατηφορο ,56,15 σημερα ,με πιανει τρελα.Αλλα δε γαμιετε 8α παω κι ασ γινουν ολα σταχτη πισω,μια ζωη την εχουμε ....

Καλά τι λες τώρα ????  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Δηλαδή όλοι οι μετανάστες του 50-70 ήταν φεύγα και στα παπαράκια τους ????
Ακριβός το αντίθετο φίλε μου … όταν είσαι βολεμένος δεν πας πουθενά.
Όταν δεν βρίσκεις λύσεις για μια ανθρώπινη ζωή και με οικογενειακές βλέψεις στο μέλλον , εκεί σκέφτεσαι σοβαρά να κάνεις ένα τέτοιο τεράστιο βήμα.

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1

Καλά τι λες τώρα ????:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Δηλαδή όλοι οι μετανάστες του 50-70 ήταν φεύγα και στα παπαράκια τους ????
Ακριβός το αντίθετο φίλε μου … όταν είσαι βολεμένος δεν πας πουθενά.
Όταν δεν βρίσκεις λύσεις για μια ανθρώπινη ζωή και με οικογενειακές βλέψεις στο μέλλον , εκεί σκέφτεσαι σοβαρά να κάνεις ένα τέτοιο τεράστιο βήμα.

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Το ψάχναμε και στην Τάι για 7/11 όντος πρέπει να είναι καλή επένδσυση στην οποία θες 1,5-2 μύρια baht έκαστος με την υποτίμηση του ευρώ πλέον σε 45-50000 δεν ξέρω αν σε Φιλιπίνες μπορεί να βγαίνει ποιο φτηνό ή αγορά γκαρσονιέρας πόσο μπορεί να πάει, πιστέυω και εκεί όμως με ένα 60χίλιαρο για 7/11 και γκαρσονιέρα πρέπει να είσαι ok όχι ότι τα 'χω

Για Φιλιππίνες να υπολογίζεις περίπου 80.000 ευρώ

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Λοιπον επειδη το εχω σκεφτει και εγω να την κανω απο την σκατοχωρα και να πουλησω ενα μικρο κομματι απο την εδω ακινητη περιουσια μου ισα για να κανω μια μικρη μπισνα εκει+την εισπραξη καποιων ενοικίων απο εδω(πιστευω θα ειμαι αρχοντας εκει).Αγορα η ενοικιαση διαμερισματος.
Καποα λινκ για πραγματα που δεν ξερατε για αγορα ακινητων δουλειες κλπ
θελει λιγο ψαξιμο η δουλεια δεν λες απλως ενα φευγω ελοχευουν κινδυνοι και κακοτοπιες εαν δεν βαδιζεις με γνωση

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε visitor μη μπερδευεις το 50 και το 70 με το 2010.k toylaxiston gia metanasteysh εχω εμπειρια οικογενειακη,φυσικα δεν ηταν φευγα τ αδελφια της μανας μου,αλλα οταν ειναι 8 παιδια κι εχεις τη ρετσινια του <κοκκινου> και του αντιφρονουντα στη γη του πυρος 8α φτασεις για να γλυτωσεις το κυνηγητο και την εξορια,γτ για δουλεια ουτε σκουδιαρηδες δε τους παιρναν τοτε.Τουλαχιστον τωρα τη ψιλοπαλευουμε χωρις να κινδυνευουμε να παρουσιαζομαστε στο τμημα κα8ε βδομαδα.
Και μη νομιζεις οτι ειναι εποχες για μπισνες τωρα σε χωρες τριτοκοσμικες με το μπατζετ που μπορει να εχει καποιος απο εμας,γτ δε νομιζω να υπαρχουν κροισοι μεταξυ μας.

akis51

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0

55,50 σήμερα από ανταλλακτήριο, 54 και κάτι αν από Τράπεζα..!  Κλάααμα..

Συμφωνώ απόλυτα σχετικά με δουλειές εδώ, εξαιρετικά επικίνδυνο !! ακόμη κι αν υπάρχει Πινέζα σύζυγος.

Τις προάλλες πάω βίζιτα σε ντόπιο γνωστό και στην μάντρα τής επιχείρησης του βλέπω ανά 30 μέτρα, σε λευκό φόντο,
την πρόταση "This lot is not for sale". Τον ρωτάω σχετικά και η απάντηση του : "Ήρθε μιά μέρα, στο ξεκούδουνο, κάποιος
και ισχυρίζεται ότι το οικόπεδο είναι δικό του. Τού έκανα μηνυτήρια αναφορά σε δικαστή αλλά αυτό δεν αρκεί ! Μπορεί
να "πληρώσει" κάποιο δικαστή για να βγάλει οποιαδήποτε απόφαση υπέρ του !  Άντε τρέχα τότε.. Έτσι, αν φέρει αγοραστή, αυτός θα δεί τις επιγραφές και δεν θα μπλέξει.."

Τρίτος Κόσμος, μη το ψάχνετε.. 60 δυναστείες (το πολύ 3.000 άτομα) πηδάνε 94 εκατομμύρια.

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
1.00 EUR = 55.8458 PHP

φανταστικα πραγματα !!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
...

Live rates at 2010.06.04 22:16:14 UTC
1.00 EUR = 55.4661 PHP

...  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δε πα να παει κι ενα προς ενα.σιγα μη μας στερησουν και τα ταξιδια τα λαμογια που μας κυβερνανε,κουτσα στραβα ενα μηνα η εστω ενα 20ημερο 8α το κανω το ντου για μανιλα.
Ειναι κανενας για τελη ιουλιου αρχες αυγουστου για κατω?

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Σας ζηλεύω ρε μάγκες, ελπίζω να βρεθείτε και να κάνετε καλή παρέα ...  ;) ... Σήμερα όμως είχα και γω το τυχερό μου ...  :grin: ... Αμερικάνα 32 ετών από LA California, με καταγωγή από Taiwan ...  :boobies: ... Same - same but different ...  :uglystupid: ... Aλλά το ασιατικό στύλ το έχει στο full ...  :rockon: ... Μοιάζει περισσότερο στις ιαπωνέζες θα έλεγα, λόγω του χρώματος στο δέρμα και του σχήματος των ματιών ...  :) ... Δεν συγκρίνω βέβαια κουκλάκι ταΐλανδέζικο με milf από Taiwan, αλλά σαν υποκατάστατο μετράει τρελλά και η γλώσσα είναι ένα απίστευτο πλεονέκτημα για επικοινωνία ...  :fuck1: ... Άντε να έρθει η ώρα να δοκιμάσουμε και από Φιλιππίνες ...  :sunglasses:

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κι αν δοκιμασεις μια φορα το σιγουρο ειναι οτι θα εθιστεις με τα φιλιπινεζακια.εχουν μαγνητη οι ρουφιανες,χαχαχα

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Η αλήθεια είναι πως το περιμένω πως και πως ...  :dancing: ... Μακάρι να πάνε όλα καλά οικονομικά και να τα καταφέρω φέτος ...  :rockon: ... Ελπίζω να εξασφαλίσω και καμμιά "χορηγία" από το στοίχημα για βοήθημα ...  :uglystupid: ... Έχω γνωρίσει και ένα συναγωνιστή εδώ στο νησί που ταξιδεύει παντού Ασία ...  :fuck1: ... Συναντηθήκαμε για μια ωρίτσα να τα πούμε και λες και είχε εξαφανιστεί ο κόσμος από δίπλα μας ...  :2funny: ... Ε ρε τρέλα που την έχουμε να "ταξιδεύουμε" με το μυαλό ...  :) ... Να είμαστε γεροί να ταξιδεύουμε και με το σώμα, έτσι κι αλλιώς δεν μας πήραν και τα χρόνια ...  ;)

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες κατα 90% μέσα Αυγούστου κατεβαίνω Ατζελες Σιτυ, αν κατεβαίνει κανείς μέσα στον Άυγουστο ας μου στείλει ενα ΠΜ, ευχαριστώ.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Και μέσα Αυγούστου, εκεί γύρω θα είμαι!  :2funny:

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κι εγω,θα τα πουμε στα σιγουρα μολις παρουμε το εισητηριο στο χερι.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
οκ παίδες μιλάμε με το που οριστικοποιηθή η κατάσαση.

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Αντε με το καλο!!  ;) ;) ;)

Να τους δωσετε χαιρετισματα κι απο μενα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom