urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.561
- Πόντοι
- 1.706
Γειασου τυπε docker .σου στελνω πμΓεια σου φιλε cool11 και σε ολους τους φιλους.
Ναι εδω σταθερα..
Γειασου τυπε docker .σου στελνω πμΓεια σου φιλε cool11 και σε ολους τους φιλους.
Ναι εδω σταθερα..
Προγραματισμος ταξιδιου που πιθανώς περιλαμβανει κ boracay island.
Τυχαια στο google maps βρηκα πως εχει κ ενα ελληνικο εστιατοριο "το κυμα"
Το ξεραν αυτο οι ειδημονες??
Α ρε ελληναρα αθανατε, μεχρι κ στο boracay εφτασε η αρχοντια σου χαχαχαχα
Σου απαντησα..το πηρες? Μου βγαζει καποιο error..Γειασου τυπε docker .σου στελνω πμ
Γεια σου φιλε cool11 και σε ολους τους φιλους.
Ναι εδω σταθερα..
Ευχαριστω φιλε cool11Ελπιζω να εισαι καλα! Και να περνας καλα!
ανεβαινει το σιαργκαο και boholκαλησπερα σε ολους,
ποιο καλο αγορι γνωριζει κατι παραπανω για Φιλιππινες (εκτος μανιλα και παλαγουαν (sex volcano you know)),
Νοεμβριο λογικα θα κατεβω,
ευχαριστω ολους εκ τον προτερων
Τα μουνακια ειναι παντου γενικως...ανεβαινει το σιαργκαο και bohol
πολλa μουνακια και ακτιβιτις και ομορφες θαλασσες
φιλε αν και οπως εχω αναφερει η κοπελα μου ειναι φιλιππινεζα αμερικανοθρεμενη παρ'ολα αυτα οι φιλιππινεζες ειναι απο τις πιο ασχημες γυναικες με χαρακτηρα ομως κονταα στο μεσογειακο και λογω αγγλικων βλεπουν cnn bbc και ειναι ενημερει με τα δρωμεναα της δυσης περισσοτερο αποεμας τους ελληνεςΤα μουνακια ειναι παντου γενικως...
φιλε αν και οπως εχω αναφερει η κοπελα μου ειναι φιλιππινεζα αμερικανοθρεμενη παρ'ολα αυτα οι φιλιππινεζες ειναι απο τις πιο ασχημες γυναικες με χαρακτηρα ομως κονταα στο μεσογειακο και λογω αγγλικων βλεπουν cnn bbc και ειναι ενημερει με τα δρωμεναα της δυσης περισσοτερο αποεμας τους ελληνες
και λογω θρησκειας χριστιανισμο μπορουν ευκολα να απορωφηθουν σε αλλες χωρες τις δυσης
παντως πρεεπι να πω οτι εινι η χωρα με τις πιο ωραιες θαλασσες στο κοσμο
Φιλαράκι στειλε μου πμ το λινκ ευχαριστώ πολύΓια προσωπικους λογους θα προτιμησω να γραψω για το ταξιδι σε αλλο σαιτ σχετικο με το θεμα μας.
Δεν το αναφερω να μην θεωρηθει διαφημιση.
Οποιος φιλος θελει στελνει πμ κ του δινω το λινκ.
Παντως η επιτυχια προβλεπετε υπερανω καθε προβλεψης.
Ελπιζω να μην ματιαστω μονος μου
Ωραιος φιλε, αν επιτρεπεται τι ειδους μπιζνες κανεις; Ακουσα απο Ελληνες που επενδυσαν εκει πως ειναι δυσκολα και καποιοι εχασαν σημαντικα λεφτα. Επισης που μενεις; Μακατι η καπου αλλου;Το diesel στο 1 ευρώ οδηγώ ένα Ford everest suv και κάνω μπίζνες στην μανιλα την γη της επαγγελίας.
Στην Μανίλα κάνω μπίζνες που λέει κ το άσμα, όχι φιλαράκι χιουμοριστικο ήταν το ποστ, που να κάνω μπίζνες εδώ δεν φτουράω για διακοπές ήρθα και μετά come to Creece για να την βρεις....Ωραιος φιλε, αν επιτρεπεται τι ειδους μπιζνες κανεις; Ακουσα απο Ελληνες που επενδυσαν εκει πως ειναι δυσκολα και καποιοι εχασαν σημαντικα λεφτα. Επισης που μενεις; Μακατι η καπου αλλου;
Δεν έχει κανείς να κερδίσει τίποτα στην Ταϊλάνδη ή στις Φιλιππίνες.συντροφοι γαμηκουλες ενημερωστε τι παιζει στις Φιλλιπινες.ειναι σαν την Ταιλανδη?
Θα το χω στα υπόψιν τυπε μουΝα είστε επιφυλακτικοί με τους φιλιππινέζους είναι αρκετά ύπουλοι άνθρωποι, αν πάρουν αυτό που θέλουν απο σένα ούτε ευχαριστώ δε λένε. Προσοχή με τα τραβέλια δε τα καταλαβαίνεις άμεσα αν είναι η όχι.