Νέα

Φασολάδα και .... αέρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.499
Πόντοι
216
Ξερω οτι θα πεσουν και οι γνωστοι μπαχαλακηδες, αλλα ανοιγω το νημα, για να βγει και κατι σοβαρο.
Εκτος, αν...καταργησουμε τη φασολαδα απο τη διατροφη μας!

Λοιπον, κατα καιρους εχω ακουσει διαφορες αποψεις.
Οτι πχ καποιοι δεν τα βαζουν να μουλιασουν στο νερο επι πολλες ωρες, και ετσι...μετα εχουν αερια οταν τα τρωνε.
Ουτε αυτο ομως φαινεται να ισχυει, αφου πχ εχει τυχει να τα αφησουμε σε λεκανη με νερο, για 15 ωρες, αλλα αποτελεσμα...μηδεν!

Υπαρχει τροπος, να τρωμε φασολαδα, αλλα να μην γινεται αυτο το χάλι;
Εχετε βρει τι φταιει; Ή δεν υπαρχει λυση για το συγκεκριμενο προβλημα;

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.762
Πόντοι
456
σοβαρο θεμα διοτι αν εχω κανονισει παρανομο σεξ την επομενη μερα, υπαρχει σοβαρος κινδυνος διαρροων και δυσαρεστων εντυπωσεων στην εκαστοτε κορασιδα...

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.185
Πόντοι
2.646
  • Like
Αντιδράσεις: enduro

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πάντως χωρίς το μούλιασμα είναι χειρότερα τα πράγματα. Όταν τα μουλιάζεις, διαλύεται στο νερό ένα σάκχαρο που δεν μπορεί να το χωνέψει ο οργανισμός η ραφινόζη. Αυτό χωνεύεται από την εντερική χλωρίδα με αποτέλεσμα την έκλυση αερίων. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια απόλυτη λύση, έχω να φάω φασολάδα δεκαετίες. :P

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.650
Πόντοι
22.886
:badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair:

• Χαχα

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.338
Πόντοι
3.506
:tooth::tooth::tooth: χαχα νομιζω αμα παρεις μια καλη ποιοτητα φασολιων καπως θα λυθει το θεμα εμενα τα βιολογικα πρεσπων μου φαινονται πιο ευπεπτα αλλα παλι φασολαδα και κλασιμο πανε μαζι ταιριαστο ζευγαρι εδω και χρονια:tooth::tooth::tooth:

• Χαχα

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.256
Πόντοι
2.306
Τα φασόλια γιγαντες πάντως είναι χειρότερα. Και τα κουκιά επίσης. Νιώθεις ότι το έντερο θα τιναχτει.

• Χαχα

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.064
Πόντοι
3.506
σοβαρο θεμα διοτι αν εχω κανονισει παρανομο σεξ την επομενη μερα, υπαρχει σοβαρος κινδυνος διαρροων και δυσαρεστων εντυπωσεων στην εκαστοτε κορασιδα...

Αν εχουμε εμεις θεμα με ενα ραντεβου τι να πουν οι κοπελες που κανουν τοσα ραντεβου και ζοριζονται στην επιμαχη περιοχη την ωρα του αγωνα;
Ας απαντησουν οι επαγγελματιες. Ποιο ειναι το μυστικο τους;
Ηρθε η ωρα να σπασει ο κυκλος της σιωπης!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
Ξερω οτι θα πεσουν και οι γνωστοι μπαχαλακηδες, αλλα ανοιγω το νημα, για να βγει και κατι σοβαρο.

τυπε ποιος θα τολμησει να μπαχαλεψει τετοιο σοβαρο θεμα; :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
Τα φασόλια γιγαντες πάντως είναι χειρότερα. Και τα κουκιά επίσης. Νιώθεις ότι το έντερο θα τιναχτει.

τυπε οι γιγαντες ειναι τοσο δραστικοι,που οταν εχουμε τετοιο φαγητο στο συσσιτιο ολοι οι αστεγοι αρχιζουμε και κλανουμε πριν καν μαγειρευτει :confused::confused::confused:

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Εκτος, αν...καταργησουμε τη φασολαδα απο τη διατροφη μας!

Λοιπον, κατα καιρους εχω ακουσει διαφορες αποψεις.
Οτι πχ καποιοι δεν τα βαζουν να μουλιασουν στο νερο επι πολλες ωρες, και ετσι...μετα εχουν αερια οταν τα τρωνε.
Ουτε αυτο ομως φαινεται να ισχυει, αφου πχ εχει τυχει να τα αφησουμε σε λεκανη με νερο, για 15 ωρες, αλλα αποτελεσμα...μηδεν!

Υπαρχει τροπος, να τρωμε φασολαδα, αλλα να μην γινεται αυτο το χάλι;
Εχετε βρει τι φταιει; Ή δεν υπαρχει λυση για το συγκεκριμενο προβλημα;

παρε χαπια ενεργου ανθρακα και ολα θα ειναι οκ

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom