Μπορείς να ανοίξεις σελίδα όπως ο άλλος με την κουνιάδα.Να γαμήσω τη κουμπάρα μου που δίνει τρελό κώλο κατά τα λεγόμενα της σε παραλία που θα κάνουμε γυμνισμό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φαντασιώσεις μας που φοβόμαστε να πραγματοποιήσουμε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα valcanios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 185
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δεν συντρέχουν λόγοι.. Απλά ανέφερα τον ευσεβή μου πόθο..Μπορείς να ανοίξεις σελίδα όπως ο άλλος με την κουνιάδα.
Ηλικία;Να την παντρεμένη γειτόνισσα που μένει από κάτω μου και είναι μες στην καύλα
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.862
- Πόντοι
- 10.411
40+Ηλικία;
Η καλύτερη ηλικία.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.862
- Πόντοι
- 10.411
Όταν βγαίνει έξω με τα κολάν της ή με το σορτσάκι της όταν επέστρεφε από την παραλία πέρυσι που την είχα δει,με έβαλε σε σκέψεις να της την πέσω πολλές φορές αλλά δεν γίνεταιΗ καλύτερη ηλικία.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
και του αλλουνού ευσεβής πόθος είναιΔεν συντρέχουν λόγοι.. Απλά ανέφερα τον ευσεβή μου πόθο..
Με πρόλαβες.και του αλλουνού ευσεβής πόθος είναι
Εγώ πάντως έχω κάνει δώρο σε φίλο για τα γενέθλιά του το παρακάτω:
Η κοπέλα του να κάνει λεσβιακό με call girl μπροστά μας και εμείς να απολαμβάνουμε ουισκάκι.>! μετά ο φίλος με την κοπέλα του πήγαν στο δωμάτιο και εγώ με το εκ Ρωσίας κορίτσι (το οποίο είχα ξανατίμήσει μόνος μου φυσικά παλιότερα). Καθόλου κακή η φάση και όχι τόσο δύσκολο να κανονιστεί αρκεί να είναι το κορίτσι λίγο ανοιχτόμυαλο.. και φυσικά με την υπόσχεση ότι ο γκόμενός της δε θα ακουμπήσει την επαγγελματία.. έτσι για τα μάτια του κόσμου..!!!
Η κοπέλα του να κάνει λεσβιακό με call girl μπροστά μας και εμείς να απολαμβάνουμε ουισκάκι.>! μετά ο φίλος με την κοπέλα του πήγαν στο δωμάτιο και εγώ με το εκ Ρωσίας κορίτσι (το οποίο είχα ξανατίμήσει μόνος μου φυσικά παλιότερα). Καθόλου κακή η φάση και όχι τόσο δύσκολο να κανονιστεί αρκεί να είναι το κορίτσι λίγο ανοιχτόμυαλο.. και φυσικά με την υπόσχεση ότι ο γκόμενός της δε θα ακουμπήσει την επαγγελματία.. έτσι για τα μάτια του κόσμου..!!!
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Ο φίλος να είναι ηλικία 60+ ???να παιρνω μαμα φιλου 60+ κ ο φιλος να παιρνει ματι κρυφα
Καλή ανωμαλία και αυτή.
xal34
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2013
- Like
- 58.368
- Πόντοι
- 16.131
η μαμα του 60+Ο φίλος να είναι ηλικία 60+ ???
Καλή ανωμαλία και αυτή.
φυσιολογικο σε βρισκω. Εγω θελω τη μανα της κοπελας μου. Αν το πω θα μεινω με το πουλι στο χερι και ανοιγμενο κεφαλι.
aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.228
- Πόντοι
- 446
Σε κάθε φαντασίωση σας, έχω εικόνα την Ηλιανα Παπαγεωργίου όταν ήταν κριτής στο GNTM να σας απαντάει: εντάξει, δεν είναι τίποτα, το έχω κάνει και εγώ... ?
dimitriskozani
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2017
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
να παρουν παρτουζα την γυναικα μου
Την έχω αφήσει να γαμηθει μέσα σε κλαμπ με άλλους τρεις. Και εγώ έβλεπα πίνοντας το ποτό μου και την ρωτούσα αν το γουστάρει. Ούρλιαζε και εγώ είχα καυλώσει όσο ποτέ. Η επόμενη φαντασίωση είναι να πάμε εξωτερικό η διακοπές τριήμερονα παρουν παρτουζα την γυναικα μου
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
του χεις πει καμια μερα "σου γαμω τη μανα" δηλ?να παιρνω μαμα φιλου 60+ κ ο φιλος να παιρνει ματι κρυφα
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.316
- Πόντοι
- 27.261
δηλαδη παλια, ειχες μπει πιμποδικηγορε η' εμεινες στα ζετεμ κλπ κλασικα σου σαλια?Ούτε καν την θυμομουνα αυτην την συνομιλια 3 χρονια πριν.
Οχι, δεν επεσε πανω μου, αλλά απο τότε κυλησε πολυ νερο στο αυλακι, τωρα πια ειμαστε φιλαρακια
Αν ήταν ανοιχτόμυαλο κορίτσι όπως λες θα άφηνε τον φίλο της να τον βάζει ανάμεσα τους. Αυτό είναι κορίτσι ψάχνω μαλάκεςΕγώ πάντως έχω κάνει δώρο σε φίλο για τα γενέθλιά του το παρακάτω:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 172
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις