Νέα

Φαντασιώσεις μας που φοβόμαστε να πραγματοποιήσουμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα valcanios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Horny7

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
2.292
Να γαμήσω τη κουμπάρα μου που δίνει τρελό κώλο κατά τα λεγόμενα της σε παραλία που θα κάνουμε γυμνισμό.
Μπορείς να ανοίξεις σελίδα όπως ο άλλος με την κουνιάδα.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.862
Πόντοι
10.411
Να :zfuck::fuck1::fuck2::knockinb: την παντρεμένη γειτόνισσα που μένει από κάτω μου και είναι μες στην καύλα

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.862
Πόντοι
10.411
Η καλύτερη ηλικία.
Όταν βγαίνει έξω με τα κολάν της ή με το σορτσάκι της όταν επέστρεφε από την παραλία πέρυσι που την είχα δει,με έβαλε σε σκέψεις να της την πέσω πολλές φορές αλλά δεν γίνεται

john_65

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
4
Like
296
Πόντοι
280
Εγώ πάντως έχω κάνει δώρο σε φίλο για τα γενέθλιά του το παρακάτω:
Η κοπέλα του να κάνει λεσβιακό με call girl μπροστά μας και εμείς να απολαμβάνουμε ουισκάκι.>! μετά ο φίλος με την κοπέλα του πήγαν στο δωμάτιο και εγώ με το εκ Ρωσίας κορίτσι (το οποίο είχα ξανατίμήσει μόνος μου φυσικά παλιότερα). Καθόλου κακή η φάση και όχι τόσο δύσκολο να κανονιστεί αρκεί να είναι το κορίτσι λίγο ανοιχτόμυαλο.. και φυσικά με την υπόσχεση ότι ο γκόμενός της δε θα ακουμπήσει την επαγγελματία.. έτσι για τα μάτια του κόσμου..!!!

xal34

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
58.368
Πόντοι
16.131
να παιρνω μαμα φιλου 60+ κ ο φιλος να παιρνει ματι κρυφα

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.228
Πόντοι
446
Σε κάθε φαντασίωση σας, έχω εικόνα την Ηλιανα Παπαγεωργίου όταν ήταν κριτής στο GNTM να σας απαντάει: εντάξει, δεν είναι τίποτα, το έχω κάνει και εγώ... ?

Arisv41

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2021
Like
1
Πόντοι
0
να παρουν παρτουζα την γυναικα μου
Την έχω αφήσει να γαμηθει μέσα σε κλαμπ με άλλους τρεις. Και εγώ έβλεπα πίνοντας το ποτό μου και την ρωτούσα αν το γουστάρει. Ούρλιαζε και εγώ είχα καυλώσει όσο ποτέ. Η επόμενη φαντασίωση είναι να πάμε εξωτερικό η διακοπές τριήμερο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.316
Πόντοι
27.261
Ούτε καν την θυμομουνα αυτην την συνομιλια 3 χρονια πριν.
Οχι, δεν επεσε πανω μου, αλλά απο τότε κυλησε πολυ νερο στο αυλακι, τωρα πια ειμαστε φιλαρακια
δηλαδη παλια, ειχες μπει πιμποδικηγορε η' εμεινες στα ζετεμ κλπ κλασικα σου σαλια?

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
1.235
Πόντοι
206
Εγώ πάντως έχω κάνει δώρο σε φίλο για τα γενέθλιά του το παρακάτω:
Η κοπέλα του να κάνει λεσβιακό με call girl μπροστά μας και εμείς να απολαμβάνουμε ουισκάκι.>! μετά ο φίλος με την κοπέλα του πήγαν στο δωμάτιο και εγώ με το εκ Ρωσίας κορίτσι (το οποίο είχα ξανατίμήσει μόνος μου φυσικά παλιότερα). Καθόλου κακή η φάση και όχι τόσο δύσκολο να κανονιστεί αρκεί να είναι το κορίτσι λίγο ανοιχτόμυαλο.. και φυσικά με την υπόσχεση ότι ο γκόμενός της δε θα ακουμπήσει την επαγγελματία.. έτσι για τα μάτια του κόσμου..!!!
Αν ήταν ανοιχτόμυαλο κορίτσι όπως λες θα άφηνε τον φίλο της να τον βάζει ανάμεσα τους. Αυτό είναι κορίτσι ψάχνω μαλάκες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom