Νέα

Φαντασιώσεις μας που φοβόμαστε να πραγματοποιήσουμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα valcanios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Πουτανα να πιανει απο τους καδους ολου του μπουρδελου και να πινει τις χυμενες καποτες μπροστα μου και οτι της πεφτει πανω της να το καθαριζω με κατουρο στο τελος. Εχω κανει κατι αντιστοιχο σε μεγα-παρτουζα με γνωστες πορνοσταρς παλια, αλλα τις ειχαμε χυσει πριν.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.316
Πόντοι
27.261
Πουτανα να πιανει απο τους καδους ολου του μπουρδελου και να πινει τις χυμενες καποτες μπροστα μου και οτι της πεφτει πανω της να το καθαριζω με κατουρο στο τελος. Εχω κανει κατι αντιστοιχο σε μεγα-παρτουζα με γνωστες πορνοσταρς παλια, αλλα τις ειχαμε χυσει πριν.
μαστορα αυτο δεν ειναι φαντασιωση, αλλα το σιχαμεροτατο σιχαμα το ιδιο.
την κετσαπ ξεχασες :confused:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Την έχω αφήσει να γαμηθει μέσα σε κλαμπ με άλλους τρεις. Και εγώ έβλεπα πίνοντας το ποτό μου και την ρωτούσα αν το γουστάρει. Ούρλιαζε και εγώ είχα καυλώσει όσο ποτέ. Η επόμενη φαντασίωση είναι να πάμε εξωτερικό η διακοπές τριήμερο
Και γαμω τις φαντασιωσεις φιλε. Να πας εξωτερικο ή διακοπες τριημερο με τη γυναικα σου. Fucking yeaaa!!!
:buck2: :buck2::buck2:

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
μαστορα αυτο δεν ειναι φαντασιωση, αλλα το σιχαμεροτατο σιχαμα το ιδιο.
την κετσαπ ξεχασες :confused:
Εχω βαλει πουτανα να πατησει χυμενες καποτες και μετα της καθαρισα ενα ενα τα δαχτυλακια. Εχω γαμησει γκομενα που απο μονη της μου εχωσε δαχτυλο και το εβαλε στο στομα της με ο,τι ειχε. Εδω αλλοι ρε γαμανε με αιμα περιοδου και τα ριχνουν ολα μεσα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Εχω βαλει πουτανα να πατησει χυμενες καποτες και μετα της καθαρισα ενα ενα τα δαχτυλακια. Εχω γαμησει γκομενα που απο μονη της μου εχωσε δαχτυλο και το εβαλε στο στομα της με ο,τι ειχε. Εδω αλλοι ρε γαμανε με αιμα περιοδου και τα ριχνουν ολα μεσα.
:vomit: :vomit::vomit:
Ελεος ρε φιλε!

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εμένα μ αρέσει να μιριζω το αίμα από τη ξεραμένη περίοδο να γαμας και να βγαίνει ξερό αίμα μυρίζει σαν κοτόπουλο τιγανιτο

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Προσφατα εμαθα για το μονο ισως πραγμα που δεν εχω κανει να σου ξερναει τον πουτσο κατα το τσιμπουκι. Ειναι λεει μοδα.

Αυτο δεν ειναι τιποτα ρε φιλος,να της πεις να ξερασει μεσα στο στομα σου αφου εχει φαει χαλασμενη ψαροσουπα.Η καυλα θα εκτοξευτει

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Αυτο δεν ειναι τιποτα ρε φιλος,να της πεις να ξερασει μεσα στο στομα σου αφου εχει φαει χαλασμενη ψαροσουπα.Η καυλα θα εκτοξευτει
Ακουγεται δυνατο. Αλλα να ξερεις το καλυτερο που κανουν και σε σκηνες ειναι με γαλα ή φρουτα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.316
Πόντοι
27.261
αυτο το αλλοι, μας εχει καταντησει εδω που ειμαστε.
αμα ειναι ετσι δικαιολογεισαι τοτε... μπορεις και σιχαμεροτερα :confused:

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
613
Πόντοι
21
Η φαντασίωση που δεν έχω κάνει είναι να κάνουμε τρίο με τη γυναίκα μου και να τη δέσω και να τη βάλω να βλέπει που θα γαμαω την άλλη και να μαλακιζεται
Αφού θα τη δέσεις,πώς θα μαλακίζεται;:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom