analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Να πάρω την αδερφή της γκόμενας που γαμάω μαζί με αυτήν. Ή με τη μάνα της. Γενικά γουστάρω οικογενειακές ιστορίες.
Οικογενειακό Δίκαιο
Να πάρω την αδερφή της γκόμενας που γαμάω μαζί με αυτήν. Ή με τη μάνα της. Γενικά γουστάρω οικογενειακές ιστορίες.
την πραγματοποιησες μαστορα η' ακομα ?Αστειο η οχι,τον τελευταιο καιρο θελω να κατεβασω το τοπακι μιας γκομενας στο δρομο
Οχι ακοματην πραγματοποιησες μαστορα η' ακομα ?
θα σε δουμε ευαγγελατο για κανα αυτογραφο μετα, πως το κοβεις ?
καπνιζεις?Οχι ακομα
Ναικαπνιζεις?
ωραια για να σου φερνω καμια κουτα στον κορυδαλλο μαζι με την καβλιαρα κουνιαδα αγκαζε.
Δεν ειστε μαζι τελικα?ωραια για να σου φερνω καμια κουτα στον κορυδαλλο μαζι με την καβλιαρα κουνιαδα αγκαζε.
μαζι αγκαζε δεν ειπα πριν ?Δεν ειστε μαζι τελικα?
Α οκ. Μπερδευτηκα. Να μου κανει κ πιπα!μαζι αγκαζε δεν ειπα πριν ?
πιπες θα κανεις εκει κορυδαλλο.Α οκ. Μπερδευτηκα. Να μου κανει κ πιπα!
Πομυ αυστηρος.πιπες θα κανεις εκει κορυδαλλο.
θα συναντησεις αρκετους λεγαμενους υποψηφιους εραστες και δε θα προλαβαινει να κλεισει ο ουρανισκος σου.
θα σε βγαζουν και σεξυ φωτος που γουσταρεις, για να θυμασαι τις τσαχπινιες σου στα βαθια γεραματα
μανταλακια ?
εδω ειμαστεXμμ..γενικα δε φαντασιωνομαι σκηνεςς..ομως στη σκεψη του τι θα με εφτιαχνε ειναι να πεσω θυμα βιασμου.. να πουληθω σα σκλαβα.. να με χρησιμοποιει ο αντρας μου για την ικανοποιηση του και για την ικανοποιηση του φιλου του..να κανω σεξ με δυο αντρεςς..
να γινω πουτανα στο επαγγελμα..να συμμετασχω σε οργιο..να κανω σεξ μεσα σε swingers club..
βασικα ειναι τοσα πολλα ομως αμφιβαλω αν εν τελει εχω τα κοτσια να πραγματοποιησω κατι απο αυτα..παρολα αυτα ειναι στα τοπ του βρωμικου μυαλου μου λολλ
εδω εισαι παιχτηΓενικά γουστάρω οικογενειακές ιστορίες.
Θα πεσω πανω σου Παυλινα
Θα εισαι
Για μενα θα γινεις
Live πεσιματική από χασοδίκη, ό,τι καλύτερο είδα στο forum τελευταία.Μεθυσα απο το αρωμα της παρουσιας σου
Ούτε καν την θυμομουνα αυτην την συνομιλια 3 χρονια πριν.Live πεσιματική από χασοδίκη, ό,τι καλύτερο είδα στο forum τελευταία.
Τελικά έπεσε πανω σου;