Έχεις δίκιο σ'αυτόΦίλε μπορεί να είναι παγίδα :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φαντασιώσεις μας που φοβόμαστε να πραγματοποιήσουμε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα valcanios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 185
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αυτό θα ήθελα κι εγώ να το κάνω, να είμαι ο άγνωστος δηλαδή και μη το πάρεις σαν δούλεμα ή ότι πάω να "κερδίσω" κάτι
Το θέμα είναι ότι φοβόμαστε να το κάνουμε μην τυχόν και ο άγνωστος παρεκτραπεί και αρχίσει να "πιάνει"...
The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Το θέμα είναι ότι φοβόμαστε να το κάνουμε μην τυχόν και ο άγνωστος παρεκτραπεί και αρχίσει να "πιάνει"...
Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη φίλε :S
Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Το θέμα είναι, valcanios, ότι από το πρώτο μήνυμά σου δε γράφεις φαντασιώσεις αλλά μαλακίες. Ευτυχώς σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι.
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Λες,φιλε????τυπε για αυτην την περιπτωση χρειαζεσαι τον Ιπποτη...καθαρες δουλειες και ξηγημενος
Συνημμένα
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Να! καπως,ετσι!!Αλληλομαλακία τύπε ?
Συνημμένα
The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Να! καπως,ετσι!!
Την φωτογραφία την έκανε save ως "αράζεις σε τρομπάρω"
Ιππότης θεός
berzekermarlon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχετε φαντασιώσεις που φοβόσαστε να πραγματοποιήσετε; Για παράδειγμα εγώ με την κοπέλα μου θα θέλαμε να βρούμε κάποιον να κάνει στριπτηζ η κοπέλα μου και εμείς να ...
Φοβόμαστε όμως ότι θα την βιάσει...
έλα φίλε....ψάχνω καιρό τώρα τέτοια φάση!!
ναπ αιξω μια μαλακια σε μια τετοια αντρικη ψολαρα,που συχναζουν αντρες που ψαχνουν αγορακια να γαμησουν?θελω να παω σε καπιο μαγαζι να γνωρισω κανεναν ..Να! καπως,ετσι!!
CasaDelEros
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εμενα η φαντασιωση μου αυτο το καιρο ειναι να ντυθει το μουνι μπατσινα και να την δεσω με τις χειροπεδες και να ουρλιαζειι βοηθειαα!
TAKMAN1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2017
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Εγώ έχω την ακόλουθη φαντασίωση:
Ένα ηλιόλουστο πρωινό στα μέσα Ιουνίου. Θερμοκρασία 33 βαθμοί. Βρίσκομαι Αθήνα με άδεια για 20 ημέρες. Λέω στους γονείς μου ότι πάω μπουρδελότσαρκα και βγαίνω από το σπίτι στις 10:30 πμ.
Βολτάρω στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα για να τσαρκάρω στη Φυλής. Εκεί βλέπω μια 75άχρονη χήρα με χρυσά ριγκάκια και φούστα να κάθεται μόνη της σε ένα παγκάκι.
Με πιάνει απίστευτη ταχυκαρδία. Χέρια και πόδια τρέμουν από ερωτική συγκίνηση. Επειδή "τη στιγμή που σταματάει η λογική, αρχίζει η καύλα", κάνω ανάληψη 40 ευρώ από το λογαριασμό μισθοδοσίας στο πλησιέστερο ΑΤΜ. Κάθομαι δίπλα στην α-καπέλο και την κοιτάζω με ένα βλέμμα γεμάτο αγάπη. Τα χέρια μου έχουν ιδρώσει από την υπερένταση, ενώ η στύση αρχίζει να πέρνει ανεξέλεγχτες διαστάσεις.
Προτού προλάβει να φύγει, της λέω "Επειδή η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ κάνει συνεχώς περικοπές στις συντάξεις, σας προσφέρω ένα 20άευρω, γιατί μου αρέσει να βοηθάω ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Εγώ δουλεύω στο Βρετανικό δημόσιο και ο καθαρός μισθός μου είναι £ 1,796.93 μηνιαίως, οπότε δεν έχω οικονομικά προβλήματα".
Η α-καπέλο δέχεται την προσφορά μου και μου λέει "Σε ευχαριστώ παλικάρι μου, να είσαι καλά. Γιατί όμως είναι ιδρωμένα τα χεράκια σου;".
Τότε, την αγκαλιάζω, της κάνω stamp στα τρικ-τρικ, και ψελίζω συγκινημένος "Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας". Στη συνέχεια, της δίνω άλλα 5 ευρώ σε κέρματα, κουβεντιάζουμε, και της θωπεύω τα ριγκάκια για μισή ώρα. Χαζό ε;
Κάτι παρόμοιο έγινε στις 14/07/2016 το βράδυ στη στάση του τρόλεϊ "Άγαλμα Βύρωνος". Τότε, είχα δώσει 5 ευρώ στη διπλανή μου (90+ ετών) και της έκανα αλλεπάλληλα διευθυντικά sandwich. Η μαγεία όμως κράτησε μόνο για 5 λεπτά, γιατί ήρθε το τρόλεϊ και κάθησε μπροστά μόνη της.
Ένα ηλιόλουστο πρωινό στα μέσα Ιουνίου. Θερμοκρασία 33 βαθμοί. Βρίσκομαι Αθήνα με άδεια για 20 ημέρες. Λέω στους γονείς μου ότι πάω μπουρδελότσαρκα και βγαίνω από το σπίτι στις 10:30 πμ.
Βολτάρω στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα για να τσαρκάρω στη Φυλής. Εκεί βλέπω μια 75άχρονη χήρα με χρυσά ριγκάκια και φούστα να κάθεται μόνη της σε ένα παγκάκι.
Με πιάνει απίστευτη ταχυκαρδία. Χέρια και πόδια τρέμουν από ερωτική συγκίνηση. Επειδή "τη στιγμή που σταματάει η λογική, αρχίζει η καύλα", κάνω ανάληψη 40 ευρώ από το λογαριασμό μισθοδοσίας στο πλησιέστερο ΑΤΜ. Κάθομαι δίπλα στην α-καπέλο και την κοιτάζω με ένα βλέμμα γεμάτο αγάπη. Τα χέρια μου έχουν ιδρώσει από την υπερένταση, ενώ η στύση αρχίζει να πέρνει ανεξέλεγχτες διαστάσεις.
Προτού προλάβει να φύγει, της λέω "Επειδή η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ κάνει συνεχώς περικοπές στις συντάξεις, σας προσφέρω ένα 20άευρω, γιατί μου αρέσει να βοηθάω ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Εγώ δουλεύω στο Βρετανικό δημόσιο και ο καθαρός μισθός μου είναι £ 1,796.93 μηνιαίως, οπότε δεν έχω οικονομικά προβλήματα".
Η α-καπέλο δέχεται την προσφορά μου και μου λέει "Σε ευχαριστώ παλικάρι μου, να είσαι καλά. Γιατί όμως είναι ιδρωμένα τα χεράκια σου;".
Τότε, την αγκαλιάζω, της κάνω stamp στα τρικ-τρικ, και ψελίζω συγκινημένος "Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας". Στη συνέχεια, της δίνω άλλα 5 ευρώ σε κέρματα, κουβεντιάζουμε, και της θωπεύω τα ριγκάκια για μισή ώρα. Χαζό ε;
Κάτι παρόμοιο έγινε στις 14/07/2016 το βράδυ στη στάση του τρόλεϊ "Άγαλμα Βύρωνος". Τότε, είχα δώσει 5 ευρώ στη διπλανή μου (90+ ετών) και της έκανα αλλεπάλληλα διευθυντικά sandwich. Η μαγεία όμως κράτησε μόνο για 5 λεπτά, γιατί ήρθε το τρόλεϊ και κάθησε μπροστά μόνη της.
Επισκέπτης
Το δεύτερο 20άευρω το δίνεις μετά στην Φυλής;Εγώ έχω την ακόλουθη φαντασίωση:
μαγκες ολα γινονται το θεμα ειναι πως τα ζηταμε και σε ποιον - ποια
σε κοπελα μου πριν τα φτιαξουμε ειχε ζητησει φιλη της να κανει τριο με το αγορι της αλλα η δικια μου ειχε αρνηθει
μετα της ειπα να την παρουμε εμεις αλλα δεν ηθελε με φιλη , και ειναι και κορμαρα
γενικα θελει με κοπελα και εχουμε κανει παρτουζα με ζευγαρι αλλα κοπελα μονη πιο δυσκολο
σε κοπελα μου πριν τα φτιαξουμε ειχε ζητησει φιλη της να κανει τριο με το αγορι της αλλα η δικια μου ειχε αρνηθει
μετα της ειπα να την παρουμε εμεις αλλα δεν ηθελε με φιλη , και ειναι και κορμαρα
γενικα θελει με κοπελα και εχουμε κανει παρτουζα με ζευγαρι αλλα κοπελα μονη πιο δυσκολο
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε κανονισε μηπως γαμησουμε :S :S :Sμαγκες ολα γινονται το θεμα ειναι πως τα ζηταμε και σε ποιον - ποια
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.782
- Πόντοι
- 496
τυπε κανονισε μηπως γαμησουμε :S :S :S
βλεπεις ποσο ηλιθιος εισαι?τυπε κανονισε μηπως γαμησουμε :S :S :S
εδω μιλαμε για φαντασιωσεις που γινονται πραξη ,για καταστασεις μεταξυ ζευγαριων με εχεμυθεια και κατανοηση που εγιναν σε χρονο με καποιους κανονες αναλογα τα θελω και ερχεσαι εσυ και περιμενεις να γαμισεις χωρις προσπαθεια..
χρονια πολλα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 172
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 8