χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
θελω να μια μαυρη εκει που κανουν πιατσα στην ομονοια αλλα δεν το κανω
αυτο δεν ειναι κατι το δυσκολοθελω να μια μαυρη εκει που κανουν πιατσα στην ομονοια αλλα δεν το κανω
εχει καπου εκει κοντα παραπλησια προς την πλακα καπου εκειαυτο δεν ειναι κατι το δυσκολο
δε ξερω ομως κατα ποσο εχει μαυρες η ομονοια
παλαιοτερα υπηρχαν αρκεες και στη βαρβακιο.εχει καπου εκει κοντα παραπλησια προς την πλακα καπου εκει
Δεν ειναι ολες ιδιες ρε φιλε... ουτε το σωστο ταιμινγκ θελει, το ριχνεις πρωτα απ' εξω δλδ σε κουβεντα για αλλα ζευγαρια που κανουν τριο και περιμενεις αντιδρασεις ε μια δυο στο τελος η θα χωρισεις η θα το κανειςΦιλε κου παντως εμενα μου εκατσε τετοια περπτωση κ ειμαι ακομα με την κοπελα.Απλα θελει τομσωστο ταιμινγκ
και να της πάρεις και της δυο μαζί;Εγω εχω τη φαντασιωση να πηδαω τη μικρη κ να μας πιασει η μανα της!
Τυπε εσυ θα παιζεις το πουλι του αλλου ή ο καθενας το δικο του?
Άλλη μια φαντασίωση που έχουμε είναι να χύσει κάποιος πάνω στο στήθος της κοπέλας μου χωρίς σεξ και χωρίς επαφή όμως.
Και πως θα χυσει τυπε?Θα τον βοηθησεις εσυ? :S
Και πως θα χυσει τυπε?Θα τον βοηθησεις εσυ? :S
όχι, μόνος του.
όχι, μόνος του.
Ο καθένας το δικό του. Κανείς δεν ακουμπάει κανέναν.
cuckold φαση τύπε ?
Αυτό θα ήθελα κι εγώ να το κάνω, να είμαι ο άγνωστος δηλαδή και μη το πάρεις σαν δούλεμα ή ότι πάω να "κερδίσω" κάτιΆλλη μια φαντασίωση που έχουμε είναι να κάνουμε έρωτα εγώ και η κοπέλα μου και να μας παρακολουθεί κάποιος άγνωστος και να έρθει να χύσει πάνω στο στήθος της χωρίς όμως να την ακουμπήσει με τα χέρια του.
Αυτό θα ήθελα κι εγώ να το κάνω, να είμαι ο άγνωστος δηλαδή και μη το πάρεις σαν δούλεμα ή ότι πάω να "κερδίσω" κάτι