Νέα

Φαλλοπλαστική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Voutoupou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ε αυτό ήταν κακό δλδ Εύα; ;)

Πάντως μπράβο σου, μιλάς πολύ προσγειωμένα και ώριμα.....

ε και βεβαια ειναι κακο. ειδικα αμα δεν περναει με τπτ ο πονος. νομιζεις οτι ολες οι γυναικες αντεχουν πουτσαραδες 17+; ε οχι στο λεω εγω

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
ναι γτ μιλαω και στο μσν

:)Χμ...αρκετα δημοφιλης εεεεεε????!!! :)
Λοιπον περα απο την αστεια πλευρα του πραγματος, ολα αντιμετωπιζονται και ολα διορθωνονται. Εγω για παραδειγμα εχω συζητησει με μια κοπελα απο τα studio που πηγαινω και μου εχει πει οτι ενδεχεται και με ενα μικρο...οχι να πονεσει, αλλα να ερθει πολυ γρηγορα σε οργασμο γιατι ειναι ενδεχομενως "φτιαγμενη ηδη" η ιδια.
Για τα μεγαλα "εργαλεια" απαιτουνται "τεραστιες" ποσοτητες σαλιου.
Και βεβαια εξαρταται ποσο συχνα το δουλευει η κοπελια το εργαλειο της, ωστε να "χαλαρωσουν" οι απαραιτητοι μυες !!
Το νιμου ανοιγει...το πουλι ομως δεν μικραινει !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ε και βεβαια ειναι κακο. ειδικα αμα δεν περναει με τπτ ο πονος. νομιζεις οτι ολες οι γυναικες αντεχουν πουτσαραδες 17+; ε οχι στο λεω εγω

Το αντίστροφο σου έχει τύχει Εύα;

Δηλαδή να σε απαγοητεύσει κάποιος εραστής σου;

Καλά θα μου πεις ότι εδώ παίζει ρόλος το πάθος, η τεχνική, η ποιότητα της στύσης κτλ....

Σου έχει τύχει όμως;

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον περα απο την αστεια πλευρα του πραγματος, ολα αντιμετωπιζονται και ολα διορθωνονται. Εγω για παραδειγμα εχω συζητησει με μια κοπελα απο τα studio που πηγαινω και μου εχει πει οτι ενδεχεται και με ενα μικρο...οχι να πονεσει, αλλα να ερθει πολυ γρηγορα σε οργασμο γιατι ειναι ενδεχομενως "φτιαγμενη ηδη" η ιδια.

ΟΙ κοπέλλες στα studio έχουν 40 ραντεβού τη μέρα και βάλε....

Το θέμα είναι να τη φτιάξουμε μόνη μας, χωρίς εξωτερικό "δάκτυλο"..... :cheesy:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Το αντίστροφο σου έχει τύχει Εύα;

Δηλαδή να σε απαγοητεύσει κάποιος εραστής σου;

Καλά θα μου πεις ότι εδώ παίζει ρόλος το πάθος, η τεχνική, η ποιότητα της στύσης κτλ....

Σου έχει τύχει όμως;

ναι και δεν ηταν θεμα μεγεθους αλλα αδιαφοριας

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
ΟΙ κοπέλλες στα studio έχουν 40 ραντεβού τη μέρα και βάλε....

Το θέμα είναι να τη φτιάξουμε μόνη μας, χωρίς εξωτερικό "δάκτυλο"..... :cheesy:

:)Οχι δεν εννουσα αυτο που καταλαβες καμμια σχεση...αλλα για σκεψου..ποια η διαφορα των κοριτσιων στα studio?
Η συνεχης...εξασκηση που τελικα επιφερει χαλαρωση των μυων, και κανει πιο ελαστικο το "ανοιγμα" και παμε μετα εμεις με τις οποιες "διαστασεις μας" και ριχνουμε τα φλοκια στην καποτα (ενιοτε δε και αλλου) και τα Ευρωπουλινια στην τρυπα της 30λεπτης ερωμενης μας...που τα βρισκω ρε πουστη και τα λεω, τετοια εμπνευση βραδιατικα...!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ποια η διαφορα των κοριτσιων στα studio?

Οι κοπέλλες δεν προσφέρονται για συμπεράσματα, ακόμα και αν δείχνουν ότι περνάνε καλά....

Η συνεχης...εξασκηση που τελικα επιφερει χαλαρωση των μυων, και κανει πιο ελαστικο το "ανοιγμα" και παμε μετα εμεις με τις οποιες "διαστασεις μας" και ριχνουμε τα φλοκια στην καποτα (ενιοτε δε και αλλου) και τα Ευρωπουλινια στην τρυπα της 30λεπτης ερωμενης μας[/u]...που τα βρισκω ρε πουστη και τα λεω, τετοια εμπνευση βραδιατικα...!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Είσαι λογοτέχνης σπάνιας αξίας  :grin:.....είδες έμπνευση που προκαλεί το site;  :cheesy:

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Οι κοπέλλες δεν προσφέρονται για συμπεράσματα, ακόμα και αν δείχνουν ότι περνάνε καλά....

Είσαι λογοτέχνης σπάνιας αξίας  :grin:.....είδες έμπνευση που προκαλέι το site;  :cheesy:

:)Ναι ρε συ...και να σκεφτεις οτι λογω της Ευας παρουσης (γυναικα γαρ) συστελλομαι και δε μπορω να εκφραστω ακριβως οπως θα ηθελα, γιατι ισως να θιγει ή να προσβληθει απο τους χαρακτηρισμους η κοπελα. Πραγμα που δε θα ηθελα με τιποτα να γινει. ! :)
Καλο ειναι να παρισταται κοπελα(ες) στη συζητηση...λειτουργει ως αντιβαρο και ισορροπει τα πραγματα τις πιο  πολλες φορες.
Ρε συ Ευα κοντευεις να με κανεις κολακα γμτ μου...και δε σε ξερω καν.. :)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
:)Ναι ρε συ...και να σκεφτεις οτι λογω της Ευας παρουσης (γυναικα γαρ) συστελλομαι και δε μπορω να εκφραστω ακριβως οπως θα ηθελα, γιατι ισως να θιγει ή να προσβληθει απο τους χαρακτηρισμους η κοπελα. Πραγμα που δε θα ηθελα με τιποτα να γινει. ! :)
Καλο ειναι να παρισταται κοπελα(ες) στη συζητηση...λειτουργει ως αντιβαρο και ισορροπει τα πραγματα τις πιο  πολλες φορες.
Ρε συ Ευα κοντευεις να με κανεις κολακα γμτ μου...και δε σε ξερω καν.. :)

παιδια χαλαρα πειτε οτι θελετε ειμαι πιο βρωμογλωσση απ οσο φανταζεστε

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Μίλα ελεύθερα, νιμίζω και στην Εύα θα αρέσει αυτό.....μια αληθινή και ενδιαφέρουσα συζήτηση .....

Και συμφωνώ απόλυτα, όπου υπάρχουν μόνο άντρες ή μόνο γυνάκες, τα πράγματα εξελίσσονται λίγο "δυσκοίλια"....

παιδια χαλαρα πειτε οτι θελετε ειμαι πιο βρωμογλωσση απ οσο φανταζεστε

Έυα;;;;; :o

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Μίλα ελεύθερα, νιμίζω και στην Εύα θα αρέσει αυτό.....μια αληθινή και ενδιαφέρουσα συζήτηση .....

Και συμφωνώ απόλυτα, όπου υπάρχουν μόνο άντρες ή μόνο γυνάκες, τα πράγματα εξελίσσονται λίγο "δυσκοίλια"....

Έυα;;;;; :o

Παντως...και ασχετα με ολα οσα εχουμε πει μεχρι τωρα, γνωρισα ενα πανεμορφο κοριτσι μεσα σε ενα μπουρδελο στη φυλης...που φαινοταν οτι δε τραβγε αλλο. (Γενικα και συγκεκριμενα με τη δουλεια αυτη που κανει)
Μπορεσα να διακρινω (και μη με ρωτησετε πως, ενστικτο μαλλον) πολλες ενοχες,και πολλη πιεση πανω της,  και αν και πληρωσα, δε θελησα να την αγγιξω και της ζητησα να μην ανησυχει δεν ειμαι παλιανθρωπος,δε θα τη καρφωσω ουτε θα ζητησω τα λεφτα μου πισω. Της ειπα να κλαψει αν θελει και ελευθερωθει ετσι, αλλα δεν το εκανε. Μιλησαμε λιγο και οταν βγηκα εξω ειπα στον εαυτο μου(οχι δε ζητησα τα λεφτα πισω) για την ακριβεια υποσχεθηκα στον εαυτο μου τελος με τα ρδελα και ta studio και ολα αυτα.
Δε μπορω ρε πουστη μου να βλεπω γυναικα να κλαιει...πολυ περισοτερο οταν μιλαμε για ενα κοριτσι που μολις να εχει κλεισει τα 22 χρονια ζωης. Στα λιγα που μου ειπε καταλαβα οτι μιλαγα με ενα ναυαγιο της ζωης, που φαινεται οτι παρα τη θελεση της εκανε οτι εκανε, και αυτο την ακρωτηριαζε...
Ισως να ειμαι πολυ ευαισθητος δε ξερω...αλλα εχω και εγω τις στιγμες μου..
Δε μπορω να αντιμετωπισω τη κοπελα ως ανικειμενο ηδονης, μονο και μονο για να βγαλω την καυλα μου επανω της..με τιποτα !!!

Α ρε παναθα...εσυ φταις για ολα...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Παντως...και ασχετα με ολα οσα εχουμε πει μεχρι τωρα, γνωρισα ενα πανεμορφο κοριτσι μεσα σε ενα μπουρδελο στη φυλης...που φαινοταν οτι δε τραβγε αλλο. (Γενικα και συγκεκριμενα με τη δουλεια αυτη που κανει)
Μπορεσα να διακρινω (και μη με ρωτησετε πως, ενστικτο μαλλον) πολλες ενοχες,και πολλη πιεση πανω της,  και αν και πληρωσα, δε θελησα να την αγγιξω και της ζητησα να μην ανησυχει δεν ειμαι παλιανθρωπος,δε θα τη καρφωσω ουτε θα ζητησω τα λεφτα μου πισω. Της ειπα να κλαψει αν θελει και ελευθερωθει ετσι, αλλα δεν το εκανε. Μιλησαμε λιγο και οταν βγηκα εξω ειπα στον εαυτο μου(οχι δε ζητησα τα λεφτα πισω) για την ακριβεια υποσχεθηκα στον εαυτο μου τελος με τα ρδελα και ta studio και ολα αυτα.
Δε μπορω ρε πουστη μου να βλεπω γυναικα να κλαιει...πολυ περισοτερο οταν μιλαμε για ενα κοριτσι που μολις να εχει κλεισει τα 22 χρονια ζωης. Στα λιγα που μου ειπε καταλαβα οτι μιλαγα με ενα ναυαγιο της ζωης, που φαινεται οτι παρα τη θελεση της εκανε οτι εκανε, και αυτο την ακρωτηριαζε...
Δε μπορω να αντιμετωπισω τη κοπελα ως ανικειμενο ηδονης, μονο και μονο για να βγαλω την καυλα μου επανω της..με τιποτα !!!

πανο αισθηματια :grin: :grin: :grin: :grin:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
παντως την φαση γενικως με τα ρδελα ουτε κι εγω την γουσταρω πολυ. αλλα υπαρχει. οι γυναικες βρισκουν το ευκολο χρημα

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1

Φιλε ακομα και αν εισαι αρκετα ευαισθητος πρεπει  να εχεις  στο πισω μερος του μυαλο σου και τη σκεψη οτι οι γυναικες που δουλευουν σε αυτα τα σπιτια εχουν ανεπτυγμενη ιδιαιτερα την υποκριτικη τεχνη και επιπλεον μυριζονται τους ευαισθητουληδες απο χιλιομετρα μακρυα.Δεν αποκλειεται τη στιγμη που βγηκες απο το δωματιο η κοπελα να γελασε και να σκεφτηκε οτι κερδισε το πιο ευκολο 30αρι της ημερας.

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
παντως την φαση γενικως με τα ρδελα ουτε κι εγω την γουσταρω πολυ. αλλα υπαρχει. οι γυναικες βρισκουν το ευκολο χρημα

:'(Δε μπορω ρε συ Ευα..εφτασα 42 αλλα αρνουμαι στον εαυτο μου να ριξει καποια συγκεκριμενα οχυρα που αφορουν την ευαισθησια και το να εισαι αισθηματιας οπως σωστα διεκρινες. :'(
Προτιμησα τα studio γιατι τα θεωρησα πιο ανθρωπινα  :jerking:(αρχιδια) :jerking: αλλα και εκει εχεις εφαμιλες καταστασεις ισως λιγο πιο light
Μονο σε μια περιπτωση τρελαινομαι...να αρχισει η αλλη τα υποκριτικα βογγητα ενω ακομα δεν σε εχει αγγιξει καν..εκει σου μιλαω μουρλαινομαι και επειδη προσφατα μου ετυχε κατι τετοιο, της ειπα να κοψει την υποκρισια γιατι θα ειχαμε αλλα.!!!
Με δεδομενα οτι πλην ελαχιστων εξαιρεσεων οι πιο πολλες λενε "καλωστον το μαλακα/ες " και ενω ειναι εις γνωση μας το γεγονος οτι σκεφτονται ετσι, απο τη μια τις σεβομαι απολυτα, (η δυσκολια της δουλειας) απο την αλλη εχουμε την εκδηλωμενη γυναικεια πουτανια, και ετσι καταληγω να παιζω με το εξης διλλημα :2funny: :2funny: :2funny:
Να τη γαμησω κανονικα, να τη γαμησω στις φαπες,( :dancing: :dancing:) ή να ειμαι ευγενικος μαζι της αφου τελικα ειναι επιλογη μου να ειμαι μαζι της για 20-30 λεπτα.!!!
Και τελικα βρηκα τη λυση που ειναι τοσο απλη και ομως τοσο δυσκολη να εφαρμοστει
Τιποτα απο ολα αυτα...απεχεις και αμα σου τη δωσει τοσο πολυ και δεν αντεχεις, τοτε...πας σε οποια απο ολες αυτες εχεις ξεχωρισει ως την καλυτερη που να πληροι τις προδιαγραφες σου, και τραβας ενα γαμησι (κανονικο) αλλιωτικο απο τα αλλα.
:2funny: :2funny:
Πεφτουνε οι ορμονες, φερομονες, αμφεταμινες, ενδορφινες, τεστοστερονες, πληθωρισμος, τιμαριθμος, επιτοκια, αλλα εσυ εισαι πλεον επιτελους....ΞΕΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ.....ΓΙΟΥΠΙ......!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ  ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
λολ κοιτα αυτες βγαζουν απο την αλλη χοντρα λεφτα οποτε. δεν ειναι ολες για λυπηση

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Βγήκαμε λίγο εκτός θέματος!

Πάντως μπράβο ρε Παναγιώτη είσαι καλός άνθρωπος.....

Αν και χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ για τον ευατό μου, δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των κοριτσιών εργάζεται χωρίς τη δική του βούληση.....κάπου υπάρχει και το κίνητρο του πολύ εύκολου κέρδους.....

΄Ισως είμαστε και λίγο ζώα.....τι να πω;

Υ.Γ. Ο παο που κολλάει; Τώρα το  :knockinb: :humpleg: τελείως το θέμα.....

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και τελικα βρηκα τη λυση που ειναι τοσο απλη και ομως τοσο δυσκολη να εφαρμοστει
Τιποτα απο ολα αυτα...απεχεις και αμα σου τη δωσει τοσο πολυ και δεν αντεχεις, τοτε...πας σε οποια απο ολες αυτες εχεις ξεχωρισει ως την καλυτερη που να πληροι τις προδιαγραφες σου, και τραβας ενα γαμησι (κανονικο) αλλιωτικο απο τα αλλα.
:2funny: :2funny:
Πεφτουνε οι ορμονες, φερομονες, αμφεταμινες, ενδορφινες, τεστοστερονες, πληθωρισμος, τιμαριθμος, επιτοκια, αλλα εσυ εισαι πλεον επιτελους....ΞΕΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ.....ΓΙΟΥΠΙ......!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ  ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Α ρε Παναγιώτη.....έχτισες το προφίλ του καλού παιδιού για να καταλήξεις στο τέλος ένας αδυσώπητος μπουρδελιάρης!!!!! :2funny:

Πάντως φίλε και εγώ έχω περάσει από τα ίδια ηθικά διλήμματα.....και η κατάληξη ήταν επίσης η ίδια! :grin:

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Βγήκαμε λίγο εκτός θέματος!

Πάντως μπράβο ρε Παναγιώτη είσαι καλός άνθρωπος.....

Αν και χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ για τον ευατό μου, δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των κοριτσιών εργάζεται χωρίς τη δική του βούληση.....κάπου υπάρχει και το κίνητρο του πολύ εύκολου κέρδους.....

΄Ισως είμαστε και λίγο ζώα.....τι να πω;

Υ.Γ. Ο παο που κολλάει; Τώρα το  :knockinb: :humpleg: τελείως το θέμα.....

:)Ο Παο σε χαλασε;;;;; Γιατι κολλανε τα υπολοιπα?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:)Το ξερω οτι το γαμησα το θεμα τελειως...αλλα εννοιωσα μια εσωτερικη ωθηση να τα πω ολα αυτα :)
anyway...παει αυτο περασε...ποια ειπαμε θα πηδηξουμε αυριο?
Εγω πλεον δε παω σε μπουρδελα...σε studio ναι αλλα δε κανουμε διαφημιση...
Ειχα ξερεις μπει και εγω στο "τριπακι" της επιμηκυνσης, και ευτυχως δεν το εκανα...ασε που τοσα φραγκα δεν ειχα, αλλα για 2-3 ποντους χωρις να μπορεινα εγγυηθει κανεις για τα αποτελεσματα στην υγεια μου...αστο καλυτερα
παντως εγω σιγουρα ενα πραγμα δεν θα κανω..δε παιρνω call girl/city tour γιατι αν με τις κοπελες στα studio και δε νιοωθεις ασφαλης, φαντασου τι ηπατιτιδα σερνεται σε ολες αυτες που δεν ελεγχονται ,και γαμιωνται σα σκυλες ολο το 24ωρο ποιος ξερει με ποσους αρρωστους !!!
Την τελευταια φορα που πηγα σε studio η γκομενα μου τραβηξε  μια πιπα πολυ δυνατη, τοσο που ο πονος ηταν αφορητος, και μου εμεινε μια κοκινιλα για 2-3 μερες. Ταπαιξα και την ιδια μερα 2-3 ωρες μετα πηγα πανικοβλητος σε αφροδισιολογο και του ειπα τα καθεκαστα
Εβγαλε ενα τεραστιο πτυσομενο με φως μεγεθυντικο φακο, και κοιταξε λεπτομερως το κεφαλι...ουτε κατα διαννοια μου λεει δεν εχεις τιποτα (ηταν και ακαποτη η πιπα...απιστευτη ηδονη κλαψ...)
τεσπα για να μη μακρυγορω αραξα στα κυβικα μου, και τωρα αμα δω οτι δεν αντεχω, παω στην καλυτερη για μενα και γαμαω μεχρι να μου πεσει..αν δε πεσει...παμε στο αλλο studio κοκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom