Ε αυτό ήταν κακό δλδ Εύα; ;)
Πάντως μπράβο σου, μιλάς πολύ προσγειωμένα και ώριμα.....
ε και βεβαια ειναι κακο. ειδικα αμα δεν περναει με τπτ ο πονος. νομιζεις οτι ολες οι γυναικες αντεχουν πουτσαραδες 17+; ε οχι στο λεω εγω
Ε αυτό ήταν κακό δλδ Εύα; ;)
Πάντως μπράβο σου, μιλάς πολύ προσγειωμένα και ώριμα.....
η αληθεια ειναι οτι η Ευα ειναι πολυ ευστοχη...
Αλλα μεχρι να μιλησει...αργει (χαρακτηριστικα θα ελεγα)!!!
ναι γτ μιλαω και στο μσν
ε και βεβαια ειναι κακο. ειδικα αμα δεν περναει με τπτ ο πονος. νομιζεις οτι ολες οι γυναικες αντεχουν πουτσαραδες 17+; ε οχι στο λεω εγω
Λοιπον περα απο την αστεια πλευρα του πραγματος, ολα αντιμετωπιζονται και ολα διορθωνονται. Εγω για παραδειγμα εχω συζητησει με μια κοπελα απο τα studio που πηγαινω και μου εχει πει οτι ενδεχεται και με ενα μικρο...οχι να πονεσει, αλλα να ερθει πολυ γρηγορα σε οργασμο γιατι ειναι ενδεχομενως "φτιαγμενη ηδη" η ιδια.
Το αντίστροφο σου έχει τύχει Εύα;
Δηλαδή να σε απαγοητεύσει κάποιος εραστής σου;
Καλά θα μου πεις ότι εδώ παίζει ρόλος το πάθος, η τεχνική, η ποιότητα της στύσης κτλ....
Σου έχει τύχει όμως;
ΟΙ κοπέλλες στα studio έχουν 40 ραντεβού τη μέρα και βάλε....
Το θέμα είναι να τη φτιάξουμε μόνη μας, χωρίς εξωτερικό "δάκτυλο".....
ποια η διαφορα των κοριτσιων στα studio?
Η συνεχης...εξασκηση που τελικα επιφερει χαλαρωση των μυων, και κανει πιο ελαστικο το "ανοιγμα" και παμε μετα εμεις με τις οποιες "διαστασεις μας" και ριχνουμε τα φλοκια στην καποτα (ενιοτε δε και αλλου) και τα Ευρωπουλινια στην τρυπα της 30λεπτης ερωμενης μας[/u]...που τα βρισκω ρε πουστη και τα λεω, τετοια εμπνευση βραδιατικα...!!!!
Οι κοπέλλες δεν προσφέρονται για συμπεράσματα, ακόμα και αν δείχνουν ότι περνάνε καλά....
Είσαι λογοτέχνης σπάνιας αξίας .....είδες έμπνευση που προκαλέι το site;
Ναι ρε συ...και να σκεφτεις οτι λογω της Ευας παρουσης (γυναικα γαρ) συστελλομαι και δε μπορω να εκφραστω ακριβως οπως θα ηθελα, γιατι ισως να θιγει ή να προσβληθει απο τους χαρακτηρισμους η κοπελα. Πραγμα που δε θα ηθελα με τιποτα να γινει. !
Καλο ειναι να παρισταται κοπελα(ες) στη συζητηση...λειτουργει ως αντιβαρο και ισορροπει τα πραγματα τις πιο πολλες φορες.
Ρε συ Ευα κοντευεις να με κανεις κολακα γμτ μου...και δε σε ξερω καν..
Ναι ρε συ...και να σκεφτεις οτι λογω της Ευας παρουσης (γυναικα γαρ) συστελλομαι και δε μπορω να εκφραστω ακριβως οπως θα ηθελα, γιατι ισως να θιγει ή να προσβληθει απο τους χαρακτηρισμους η κοπελα. Πραγμα που δε θα ηθελα με τιποτα να γινει. !
Καλο ειναι να παρισταται κοπελα(ες) στη συζητηση...λειτουργει ως αντιβαρο και ισορροπει τα πραγματα τις πιο πολλες φορες.
παιδια χαλαρα πειτε οτι θελετε ειμαι πιο βρωμογλωσση απ οσο φανταζεστε
Μίλα ελεύθερα, νιμίζω και στην Εύα θα αρέσει αυτό.....μια αληθινή και ενδιαφέρουσα συζήτηση .....
Και συμφωνώ απόλυτα, όπου υπάρχουν μόνο άντρες ή μόνο γυνάκες, τα πράγματα εξελίσσονται λίγο "δυσκοίλια"....
Έυα;;;;; :o
Παντως...και ασχετα με ολα οσα εχουμε πει μεχρι τωρα, γνωρισα ενα πανεμορφο κοριτσι μεσα σε ενα μπουρδελο στη φυλης...που φαινοταν οτι δε τραβγε αλλο. (Γενικα και συγκεκριμενα με τη δουλεια αυτη που κανει)
Μπορεσα να διακρινω (και μη με ρωτησετε πως, ενστικτο μαλλον) πολλες ενοχες,και πολλη πιεση πανω της, και αν και πληρωσα, δε θελησα να την αγγιξω και της ζητησα να μην ανησυχει δεν ειμαι παλιανθρωπος,δε θα τη καρφωσω ουτε θα ζητησω τα λεφτα μου πισω. Της ειπα να κλαψει αν θελει και ελευθερωθει ετσι, αλλα δεν το εκανε. Μιλησαμε λιγο και οταν βγηκα εξω ειπα στον εαυτο μου(οχι δε ζητησα τα λεφτα πισω) για την ακριβεια υποσχεθηκα στον εαυτο μου τελος με τα ρδελα και ta studio και ολα αυτα.
Δε μπορω ρε πουστη μου να βλεπω γυναικα να κλαιει...πολυ περισοτερο οταν μιλαμε για ενα κοριτσι που μολις να εχει κλεισει τα 22 χρονια ζωης. Στα λιγα που μου ειπε καταλαβα οτι μιλαγα με ενα ναυαγιο της ζωης, που φαινεται οτι παρα τη θελεση της εκανε οτι εκανε, και αυτο την ακρωτηριαζε...
Ισως να ειμαι πολυ ευαισθητος δε ξερω...αλλα εχω και εγω τις στιγμες μου..
Δε μπορω να αντιμετωπισω τη κοπελα ως ανικειμενο ηδονης, μονο και μονο για να βγαλω την καυλα μου επανω της..με τιποτα !!!
Α ρε παναθα...εσυ φταις για ολα...
Φιλε ακομα και αν εισαι αρκετα ευαισθητος πρεπει να εχεις στο πισω μερος του μυαλο σου και τη σκεψη οτι οι γυναικες που δουλευουν σε αυτα τα σπιτια εχουν ανεπτυγμενη ιδιαιτερα την υποκριτικη τεχνη και επιπλεον μυριζονται τους ευαισθητουληδες απο χιλιομετρα μακρυα.Δεν αποκλειεται τη στιγμη που βγηκες απο το δωματιο η κοπελα να γελασε και να σκεφτηκε οτι κερδισε το πιο ευκολο 30αρι της ημερας.Παντως...και ασχετα με ολα οσα εχουμε πει μεχρι τωρα, γνωρισα ενα πανεμορφο κοριτσι μεσα σε ενα μπουρδελο στη φυλης...που φαινοταν οτι δε τραβγε αλλο. (Γενικα και συγκεκριμενα με τη δουλεια αυτη που κανει)
Μπορεσα να διακρινω (και μη με ρωτησετε πως, ενστικτο μαλλον) πολλες ενοχες,και πολλη πιεση πανω της, και αν και πληρωσα, δε θελησα να την αγγιξω και της ζητησα να μην ανησυχει δεν ειμαι παλιανθρωπος,δε θα τη καρφωσω ουτε θα ζητησω τα λεφτα μου πισω. Της ειπα να κλαψει αν θελει και ελευθερωθει ετσι, αλλα δεν το εκανε. Μιλησαμε λιγο και οταν βγηκα εξω ειπα στον εαυτο μου(οχι δε ζητησα τα λεφτα πισω) για την ακριβεια υποσχεθηκα στον εαυτο μου τελος με τα ρδελα και ta studio και ολα αυτα.
Δε μπορω ρε πουστη μου να βλεπω γυναικα να κλαιει...πολυ περισοτερο οταν μιλαμε για ενα κοριτσι που μολις να εχει κλεισει τα 22 χρονια ζωης. Στα λιγα που μου ειπε καταλαβα οτι μιλαγα με ενα ναυαγιο της ζωης, που φαινεται οτι παρα τη θελεση της εκανε οτι εκανε, και αυτο την ακρωτηριαζε...
Δε μπορω να αντιμετωπισω τη κοπελα ως ανικειμενο ηδονης, μονο και μονο για να βγαλω την καυλα μου επανω της..με τιποτα !!!
παντως την φαση γενικως με τα ρδελα ουτε κι εγω την γουσταρω πολυ. αλλα υπαρχει. οι γυναικες βρισκουν το ευκολο χρημα
Παντως...και ασχετα με ολα οσα εχουμε πει μεχρι τωρα, γνωρισα ενα πανεμορφο κοριτσι μεσα σε ενα μπουρδελο στη φυλης...που φαινοταν οτι δε τραβγε αλλο. (Γενικα και συγκεκριμενα με τη δουλεια αυτη που κανει)
Και τελικα βρηκα τη λυση που ειναι τοσο απλη και ομως τοσο δυσκολη να εφαρμοστει
Τιποτα απο ολα αυτα...απεχεις και αμα σου τη δωσει τοσο πολυ και δεν αντεχεις, τοτε...πας σε οποια απο ολες αυτες εχεις ξεχωρισει ως την καλυτερη που να πληροι τις προδιαγραφες σου, και τραβας ενα γαμησι (κανονικο) αλλιωτικο απο τα αλλα.
Πεφτουνε οι ορμονες, φερομονες, αμφεταμινες, ενδορφινες, τεστοστερονες, πληθωρισμος, τιμαριθμος, επιτοκια, αλλα εσυ εισαι πλεον επιτελους....ΞΕΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ.....ΓΙΟΥΠΙ......!!!!!!!!!!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Βγήκαμε λίγο εκτός θέματος!
Πάντως μπράβο ρε Παναγιώτη είσαι καλός άνθρωπος.....
Αν και χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ για τον ευατό μου, δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των κοριτσιών εργάζεται χωρίς τη δική του βούληση.....κάπου υπάρχει και το κίνητρο του πολύ εύκολου κέρδους.....
΄Ισως είμαστε και λίγο ζώα.....τι να πω;
Υ.Γ. Ο παο που κολλάει; Τώρα το τελείως το θέμα.....