lexritis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Αποκλείεται τύπε. Καλύτερα να τον κόψω.
εισαι λαθος....!!
μια την ημερα σε οποιοδηποτε μουντ σε οποιαδηποτε φαση
Αποκλείεται τύπε. Καλύτερα να τον κόψω.
εισαι λαθος....!!
μια την ημερα σε οποιοδηποτε μουντ σε οποιαδηποτε φαση
37 χρονώ και την παίζω 2 φορές τη μέρα έκαστος.Δεν έχω γκόμενα λέω άρα δικαιολογούμαι.
Ο κουμπάρος μου παντρεμένος με δυό παιδιά,διώχνει στην πεθερά τη φαμίλια,γεμίζει τη μπανιέρα
κλείνει φώτα ανάβει κεριά,παίρνει αλκοόλ,βάζει το λαπ τοπ να παίζει τσόντα και ρίχνει δυο
τρεις μαλακίες να χαλαρώνει απ τις μαλακίες της βδομάδας.
Μετά απ αυτό που άκουσα νοιώθω απολύτως φυσιολογικός.
Όσο πιο νωρίς κόψεις τη μαλακία τόσο το καλύτερο για σένα. Δεν είναι ανάγκη να τραβάς μαλακία κάθε φορά που σου σηκώνεται. Η ζωή δεν είναι μόνο το πουλί σου, υπάρχουν κι άλλα πράγματα να κάνεις. Οι τσόντες κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά, είναι ό,τι πιο ψεύτικο υπάρχει. Αν γαμάς μέρα παρά μέρα δεν χρειάζεται να μαλακίζεσαι ποτέ. Ο νόμος του Picker προτείνει κόψιμο της μαλακίας και σεξ μέρα παρά μέρα από την ηλικία των 15 ετών.
Είναι η άμεση εφαρμογή του γνωστού ρητού:
''Αμα πιάσει η μαλακία τύφλα ναχει το γαμήσι''
Ο νόμος του Picker προτείνει κόψιμο της μαλακίας και σεξ μέρα παρά μέρα από την ηλικία των 15 ετών.
Και μέχρι την ηλικία των 105 να συμπληρώσω !!!
Εσύ θες να μας πείς ότι απ τα 15 σου γαμάς μέρα παρά μέρα;Λογικά για να το προτείνεις!
Ρε φίλε είπαμε να λέμε για μαλακίες,όχι να τις γράφουμε κ όλας.
Είμαι σίγουρος ότι ο κουμπάρος του δεν γαμάει τόσο πολύ. Είναι παντρεμένος και τον έχει φάει η μαλακία. Κλασική περίπτωση.
Σωστά. Μέχρι όσο πάει, μέχρι να πεθάνεις από ανακοπή σε οργασμό πάνω στην ιεραποστολική στάση. Περήφανος θάνατος.
Έχω να τραβήξω μαλακία από το 2010.
Έχω να τραβήξω μαλακία από το 2010.
Δε γαμώ κώλο που χεζει
και μουνί που κατουρεί
την επαιζω με το χέρι
να την εχω καθαρή
Κυριολεκτικά, ο ευνούχος - από το τούρκικο hadim.Νομιζω οτι ειναι ο μοναχικος, αυτος που δεν προκειται να βρει ποτε γυναικα, γεροντοκορος.