Νέα

Φαινόμενο Ghosting - Άνδρες φλερτάρουν τις κοπέλες & εξαφανίζονται σαν φαντάσματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
995
Πόντοι
1.011
Το ghosting που λέμε αναφέρετε σε διαδικτυακή γνωριμία ή και δια ζώσης?

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
995
Πόντοι
1.011

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.664
Πόντοι
8.346
Δια ζώσης τυπε
working casper the friendly ghost GIF

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
995
Πόντοι
1.011
οκ! Βλέπω πολλά μέλη να γράφουν ότι υπάρχει μια συνομιλία σε κάποια social πλατφόρμα και μετά ξαφνικά κόβει και υπέθεσα ότι αναφέρετε μόνο σε τέτοιες επαφές!

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.170
Πόντοι
456
Μου το έχει κάνει μουνί , μάλλον επειδή τη ξενέρωσα εγώ.

Βλέπετε τη προηγούμενη ήμουν στεναχωρημένος και τη πείρα μέσα στο κλάμα. Ήθελα κάπου να τα πω.

Με άκουσε , μου έκανε τη ψυχολόγο , μου μίλησε και μετά πετάει " συγνώμη μετά από αυτό δε μπορώ να σε δω αλλιώς ".

Από ότι έμαθα πήγε Ιταλία οπότε έτσι και αλλιώς δε θα είχα ελπίδες πάντως.

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.229
Πόντοι
456
Καυλαντα λέγεται .. για να περνάει η ώρα . Ιδίως πίσω από το πληκτρολόγιο

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.301
Πόντοι
1.056
Παλι θιγμενες ειναι βρωμοελλεηνιδες γαμω το ξεσταυρι τους και βγηκε ο γαμημενος πορνογερος Ασκητης που εχει καταμαδησει αυτο το μπουρδελοκρατος,να δωσει εξηγηση γιατι οι καημενες οι γυναικες για ακομα μια φορα αδικουνται απο τους παλιοαντρες;

Εγω ειχα προχωρησει με μια σε φαση αρραβωνα και ξαφνικα εφυγε απ το σπιτι και δεν ξανααποκριθηκε,απαντησε,εμφανιστηκε ποτε.

Για πες μας γαμημενε Ασκητοξεσκιστή για τα καημενα κοριτσοπουλα που δεν τα μιλανε οι πορνοι αντρες πισω απ τα πληκτρολογια.

Μονο εκδιδομενες ρε νιαμου!

Το καλυτερο deal στη ζωη ενος αντρα,ικανοποιεισαι οποτε θες,γνωριζεις τι χρηματικο ποσο θα σου κοστισει αυτη η ικανοποιηση και συνεχιζεις πριν και μετα απ την πραξη,την ζωη σου χωρις να εχει επιρρεαστει τιποτα

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Σε μηνύματα απαντάω εύκολα και ευχαρίστως, αλλά τα τηλέφωνα τα βαριέμαι, καθώς με διακόπτουν από ό,τι άλλο κάνω συνάμα.

Αυτό δεν είναι ghosting φυσικά, αλλά εκείνες οι (συνήθως ανορθόγραφες) σαραντάρες που προτιμούν τα τηλεφωνήματα, σπάζονται λίγο.

Εννιά στις δέκα, τα τηλεφωνήματα δεν είναι για καλό.:grin:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.230
Πόντοι
3.846
εχω κάνει ghosting σε κοπέλες που δεν ταιριάζαμε ,δεν υπήρχε καμία περίπτωση να το συνεχίσουμε αλλά τις είδα πολύ ευαίσθητες και σκέφτηκα ότι αν τους πω πως δε θέλω συνέχεια θα ρωτάνε γιατί και θα αναγκαστώ να τους πω την αλήθεια και θα πληγωθούν. Καλύτερα να νομίζουν ότι πήγα ταξίδι, σκοτώθηκε ή μου κλέψαν το κινητό.

Ομοίως μου έχουν κάνει ghosting γυναίκες που πολύ απλά δε με γουστάρουν. Αν δεν υπάρξει απάντηση σε 48 ώρες το παίρνω σαν απόρριψη και δεν ασχολούμαι ξανά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom