μπεσα τωρα....
εγω στησει γκομενες επειδη εχει χασει ο ΑΡΗΣ,επειδη εχω χασει στο στοιχημα,επειδη εχω αποκοιμηθει μετα απο παχιά
ειμαι φουλ παρτακιας στα γκομενικα. αν στραβωσω με μια λεπτομερεια ή αν βαρεθω ακομα και τελευταια στιγμη για οποιονδηποτε λογο ,ειτε τις ακυρωνω στα ισα .....ειτε βρισκω δικαιολογιες του κωλου για να βγω μαζι τους αλλη φορα
με αυτον τροπο αθελα μου τεσταρω ποιες υγραινονται φουλ και ειναι ΗΔΗ υποταγμενες και ποιες ειναι ζορικες
στις περισσοτερες περιπτωσεις, αυτο το θεωρουν χειροτερο απο κερατο και με γλωσσοτρωνε ως ζιγκολο, κωλοπαιδαρά κλπ!
οσες ομως ανεχονται τον ανισορροπο χαρακτηρα μου ,γινονται κυριολεκτικα κτημα μου...δε μου λενε οχι σε τιποτα!
κοινος παρονομαστης,ολες αντιλαμβανονται κατα βαθος οτι δεν εχω κακη προαιρεση και οτι αναμφιβολα ΔΕΝ ειμαι σαδομαζοχιστης.
απλως ειμαι λιγο.... ρεμπελος σε μυστηριο βαθμο! αυτο καπως τις εξιταρει.
απο την πρωτη στιγμη , οι 9 στις 10 καταλαβαινουν οτι ειμαι ιδιαιτερη περιπτωση.
ομως, αν καπου σιχαινομαι τον προγραμματισμο,αυτος ειναι ο τομεας του σεξουαλικου-των "σχεσεων"-της καλοπερασης.
δεν μπορω να προκαθοριζω μερος-ωρα-μπατζετ,να λειτουργω σαν το μεσο ανθρωπακι που βγαινει ραντεβου. νιωθω οτι φθειρομαι.
με αρρωσταινει αυτη η διαδικασια. γι αυτο σχεδον παντα περναω καλυτερα στα ραντεβου της τελευταιας στιγμης και γενικως τα απροσμενα γαμησια
εχω γινει μαστορας στα shit tests απεναντι στις μουνιτσες. ΔΕΝ το κανω επιτηδες,απλα ...αυτος ειμαι!
το ακυρο τη τελευταιας στιγμης ειναι η πιο επωδυνη μορφη γκοστινγκ. μηνυματικο γκοστινγκ κανω πλεον συνεχεια.
ειτε εχω πολλες καβατζες,ειτε καμια. ποτε δεν ανησυχησα οτι θα ξεμεινω. οποτε θελω, βρισκω γκομενα.
εχω περασει και περιοδους που περνουσα τελεια κορποσκυλιαζοντας εξω,χωρις μουνι.
δε ξερω,θεωρω τελειως υπερβατικο για τα κυβικα μου το σεναριο να μπορεσω να συζησω μονιμα καποια στιγμη με μια γυναικα.
ισως τα ενα-δυο χαστουκια σε μικρη ηλικια υποσυνειδητα μ 'εκαναν να τις κοιταω σαν παιχνιδι με γνωριμο,δοκιμασμενο manual
η μια περιπτωση ηταν στην τριτη λυκειου και μεχρι σημερα δεν εχω χωνεψει οτι μου την πηρε απο το πιατο η σκατοψυχη μητερα της.
εκτοτε,δεν ειχα την ευκαιρια να γαμησω καμία ....παρθενα! αν μπορουσα να γυρισω τον χρονo πισω,θα ηθελα να ειμαι ο πρωτος της.
αυτην την ηττα δεν την ξεπερασα ποτε. οσες και αν γαμησα μετεπειτα,οσες και αν γαμησω απο εδω και περα