Νέα

Φαινόμενο Ghosting - Άνδρες φλερτάρουν τις κοπέλες & εξαφανίζονται σαν φαντάσματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Θεωρώ ότι από το πρώτο ραντεβού έχεις καταλάβει αν υπάρχει χημεία(για ενα σεξ που λες).
Αν δεν υπάρχει δεν πας σε δεύτερο.
Πας παρακάτω....
Ναι ρε.

Και εχεις καταλαβει οτι υπαρχει χημεια για σεξ με αυτη τη τυπισσα του ασκητη και σε γουσταρει φουλ. Και τη βλεπεις στο 2ο ραντεβου και συνεχιζει να ειναι βλημα η να ζει στο συννεφακι της η τελικα να ειναι ξενερουα.

Ε 3ο δε θα υπαρξει.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Σιγα μη σε παρακαλάνε και με ανοιχτά πόδια αν είσαι ελεύθερος...

Εξάλλου μεγαλύτερο παράδειγμα απ'τους σχεσάκηδες δεν υπάρχει.

Αφού ρε μάγκες έχει τόση πληθώρα έξω...γιατί κάθεστε όλοι χρόνια με μία;
Εννοείται ότι θέλει αγώνα....
Ποιός είπε ότι είμαστε με μια ρε συ?

:tooth:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Απλα δες τη τυπισσα που μιλαει στον ασκητη.

Μηδενικη ενεργεια, ξενερουα, ανεκφραστη, κενο βλεμμα, καμια θηλυκοτητα.
Παθητικη, δε μπορει να κανει connection ουτε με το wifi.

Αφου βγηκε και αντρας και 2ο ραντεβου τυχερη ηταν.
Δεν θα ειχε ο τυπος κανεναν να παει για κανενα καφε εκεινη τη μερα.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
πως να μην υπάρχει αυτό αφού άλλα δείχνουν οι περισσότεροι στο ιντερνετ και άλλα είναι στην πραγματικότητα. Εκείνος το παίζει ψηλός ξανθός νέος με τατουάζ και παει στο ραντεβού κοντός χοντρός με καράφλα 20 χρόνια μεγαλύτερος και 2 παιδιά. Τι την θέλεις τη μικρούλα ρε γεροξούρα?

darkdemon83

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
360
Πόντοι
20
μην το γελατε καθολου. υπαρχουν πολλοι λογοι που ενας ανδρας θα γινει λουης στην προκειμενη περιπτωση.
αμα δει οτι δε θα γαμησει αυτος ειναι και ο πιο συνηθισμενος λογος να φευγει.
ας πουμε οτι φλερταρεις μια γυναικα και στην πορεια να δεις κατι πανω της που να σε ξενερωσει αυτος ειναι ενας λογος.
ακομα και στο γαμησι να φτασετε μπορει να μην ειναι τοσο απολαυστικο το σεξ που να μη θες ουτε δευτερο γυρο ουτε και δευτερη φορα.

ολα δοκιμαζονται εδω

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.698
Πόντοι
18.496
παντως αν διαβασει κανεις τον τιτλο καταλαβαινει οτι χρησιμοποιειται μονο οταν το κανουν ανδρες,ενω χρησιμοποιειται κ για ανδρες κ για γυναικες,απλα μαλλον μας φαινεται περιεργο οταν το κανει ενας ανδρας.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.698
Πόντοι
18.496
πως να μην υπάρχει αυτό αφού άλλα δείχνουν οι περισσότεροι στο ιντερνετ και άλλα είναι στην πραγματικότητα. Εκείνος το παίζει ψηλός ξανθός νέος με τατουάζ και παει στο ραντεβού κοντός χοντρός με καράφλα 20 χρόνια μεγαλύτερος και 2 παιδιά. Τι την θέλεις τη μικρούλα ρε γεροξούρα?
παει αυτος,τον χασαμε...

Cardi( anal )ios

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Ghosting αν κάνουν θα είναι όσοι έχουν άπειρες επιλογές να πηδήξουν, δηλαδή ένα ελάχιστο ποσοστό του συνόλου. Το ghosting είναι κατά βάση γυναικείο σπορ.
Ο μέσος άντρας στην Ελλάδα που εκλιπαρεί το κάθε καλαμοκαβαλημένο υπομέτριο πορνίδιο να του ρίξει ένα χαμόγελο, όταν βρει αιδοίο χώνεται και φοβάται μην το χάσει.
Δυστυχώς είναι αλήθεια όσα γράφεις συναγωνιστή, κι είναι νομίζω η αφετηρία των προβλημάτων που ζούμε σήμερα με τις ελεεινιδες

verasub

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
3.937
Πόντοι
441
μου εχει συμβει σε ραντεβου απο αντρα στην ηλικια μου που περιμενε πολυ μικροτερη,οκ no hard feelings

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Μια χαρά γκοστάρουν και γκόμενα αν πάρουν χαμπάρι ότι είναι τοξική ή αν είναι αυτοί σε σχέση ή παντρεμένοι και θέλουν μια μικρή περιπέτεια.....
Ή αν απλά θέλουν να γαμήσουν και να πάνε παρακάτω....
Δεν έχει γαμησει ο άνθρωπος ποτε ,τι του λες θα τον πεθάνεις

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Δεν ξέρω και πολλούς που προτιμούν :cum: απ'το :knockinb:

μπεσα τωρα....:coffee::coffee::coffee:

εγω στησει γκομενες επειδη εχει χασει ο ΑΡΗΣ,επειδη εχω χασει στο στοιχημα,επειδη εχω αποκοιμηθει μετα απο παχιά:2funny:

ειμαι φουλ παρτακιας στα γκομενικα. αν στραβωσω με μια λεπτομερεια ή αν βαρεθω ακομα και τελευταια στιγμη για οποιονδηποτε λογο ,ειτε τις ακυρωνω στα ισα .....ειτε βρισκω δικαιολογιες του κωλου για να βγω μαζι τους αλλη φορα:coffee:
με αυτον τροπο αθελα μου τεσταρω ποιες υγραινονται φουλ και ειναι ΗΔΗ υποταγμενες και ποιες ειναι ζορικες:crazy:
στις περισσοτερες περιπτωσεις, αυτο το θεωρουν χειροτερο απο κερατο και με γλωσσοτρωνε ως ζιγκολο, κωλοπαιδαρά κλπ!
οσες ομως ανεχονται τον ανισορροπο χαρακτηρα μου ,γινονται κυριολεκτικα κτημα μου...δε μου λενε οχι σε τιποτα!

κοινος παρονομαστης,ολες αντιλαμβανονται κατα βαθος οτι δεν εχω κακη προαιρεση και οτι αναμφιβολα ΔΕΝ ειμαι σαδομαζοχιστης.
απλως ειμαι λιγο.... ρεμπελος σε μυστηριο βαθμο! αυτο καπως τις εξιταρει.
απο την πρωτη στιγμη , οι 9 στις 10 καταλαβαινουν οτι ειμαι ιδιαιτερη περιπτωση.
ομως, αν καπου σιχαινομαι τον προγραμματισμο,αυτος ειναι ο τομεας του σεξουαλικου-των "σχεσεων"-της καλοπερασης.
δεν μπορω να προκαθοριζω μερος-ωρα-μπατζετ,να λειτουργω σαν το μεσο ανθρωπακι που βγαινει ραντεβου. νιωθω οτι φθειρομαι.
με αρρωσταινει αυτη η διαδικασια. γι αυτο σχεδον παντα περναω καλυτερα στα ραντεβου της τελευταιας στιγμης και γενικως τα απροσμενα γαμησια:rockon::rockon:

εχω γινει μαστορας στα shit tests απεναντι στις μουνιτσες. ΔΕΝ το κανω επιτηδες,απλα ...αυτος ειμαι!
το ακυρο τη τελευταιας στιγμης ειναι η πιο επωδυνη μορφη γκοστινγκ. μηνυματικο γκοστινγκ κανω πλεον συνεχεια.
ειτε εχω πολλες καβατζες,ειτε καμια. ποτε δεν ανησυχησα οτι θα ξεμεινω. οποτε θελω, βρισκω γκομενα.
εχω περασει και περιοδους που περνουσα τελεια κορποσκυλιαζοντας εξω,χωρις μουνι.
δε ξερω,θεωρω τελειως υπερβατικο για τα κυβικα μου το σεναριο να μπορεσω να συζησω μονιμα καποια στιγμη με μια γυναικα.

ισως τα ενα-δυο χαστουκια σε μικρη ηλικια υποσυνειδητα μ 'εκαναν να τις κοιταω σαν παιχνιδι με γνωριμο,δοκιμασμενο manual:coffee:
η μια περιπτωση ηταν στην τριτη λυκειου και μεχρι σημερα δεν εχω χωνεψει οτι μου την πηρε απο το πιατο η σκατοψυχη μητερα της.
εκτοτε,δεν ειχα την ευκαιρια να γαμησω καμία ....παρθενα! αν μπορουσα να γυρισω τον χρονo πισω,θα ηθελα να ειμαι ο πρωτος της.

αυτην την ηττα δεν την ξεπερασα ποτε. οσες και αν γαμησα μετεπειτα,οσες και αν γαμησω απο εδω και περα:hi::hi:

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Έλα μάγκες που βγήκε και άρθρο για να πει ότι κάνουμε ghosting στις γκομενες.Δηλαδη για όλα τα κακά του κόσμου φταίει το ανδρικό φύλο;Ποσες γκόμενές σας άφησαν στο διαβάστηκε ενώ είχατε μια είδους ψευτοεπικοινωνία τις προηγούμενες μερες; πόσες πάστες έχουν ρίξει σε άνδρες; πόσες έχουν κάνει ghosting ενώ βγηκατε ραντεβού ; τι πάνε να το φορτώσουν στο ανδρικό φύλο ότι το κάνει μόνο. Πιο πολύ το κάνουν οι γυναίκες, και το κάνουν στα σοσιαλ που η κάθε πατσαβουρα έγινε ντίβα λόγω αγαμητιδας πολλών. Οι άνδρες το κάνουμε στην πραγματικότητα, δε είναι σωστό, αλλά γίνετε ναι. Την βλέπεις και σκέφτεσαι να φας γλυκό για μια βραδιά, και αν δεις κιόλας ότι το παίζει δύσκολη, την κάνεις με ελαφρά. Αν αξίζει, θα επιμείνεις και θα βγείτε 2ο,3ο ραντεβού , αλλιώς πας παρακάτω.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Εγώ έχω κάνει κάτι παρόμοιο...
Είχα βάλει στο μάτι μία γνωστή μου από την δουλειά....Της λέω "Μαρία,να βρεθούμε να πιούμε ένα ποτό" Οκ Βρισκόμαστε,κάνουμε κουβέντα,κερνάω αλλά δεν ορμάω να μην φανώ λιγούρης,την πάω στο σπίτι της με ταξί.
Έχω όμως εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για to know us better και σχέση άμα κάτσει το πράγμα.
Επικοινωνώ μετά από πέντε ημέρες,βγαίνουμε πάλι,πίνουνε τα ποτά μας,μιλάμε,μου λέει ότι έχει βγει από σχέση και δεν θέλει ακόμα τίποτα.
Οκ,ρε Μαράκι...συνεχίζουμε να δούμε τι θα γίνει...
Μου στέλνει μήνυμα να βρεθούμε μετά από δέκα ημέρες,πίνουνε τα ποτά μας,πληρώνει αυτή...
Μέχρι τώρα έχω "πάρει" δύο-τρία γλωσσόφιλα και έχω χουφτώσει βυζιά (ήταν μπόλικα) και κώλο (και αυτός μπόλικος - η κοπέλα ήταν μπαμπάτσικη)
Τηλεφωνώ για συνάντηση,δεν μπορεί γιατί έχει πέσει πολύ δουλειά,Οκ,το ήξερα...
"Μαρία μου,τι θα γίνει,που θα πάει το πράμα?!" -- "Δεν ξέρω,τι να σου πω...Να δούμε"
Τεσσερις ημέρες μετά...Μήνυμα για συνάντηση... "όχι,είμαι κουρασμένη από την δουλειά αν και μου αρέσει η παρέα σου και περνάμε καλά μαζί"
Ξανά το ίδιο,τέσσερις ημέρες μετά...Απάντηση,να βρεθούμε την επόμενη εβδομάδα...Συναντιόμαστε,διασκεδάζουμε,απλά πράματα,κάνα χούφτωμα έτσι στο ξεκάρφωτο και λήγει το μάτς!
"Μαράκι μου,έχω και ανάγκες,ξέρεις..." --- "Άααααα,δεν μπορώ...!"
Το αφήνω το πράγμα έτσι,της έστειλα μήνυμα για καλημέρα και καλή εβδομάδα μου απάντησε να βρεθούμε στο τέλος της εβδομάδας.Στέλνει μήνυμα,δηλώνω ασθενής.Ξαναστέλνει μήνυμα μετά από πέντε ημέρες δηλώνω αδυναμία λόγω ασθένειας της μάνας μου.Στέλνει μήνυμα μετά από μία εβδομάδα "Συγγνώμη Μαράκι,έχει έρθει η θειά μου από την Σαντορίνη και την κάνω τουρ στους γιατρούς...Θα τα πούμε σε καμμιά εικοσαριά ημέρες"
Ούτε που ξανασχολήθηκα με το Μαράκι.
Έστειλε μήνυμα μετά από δύο μήνες μήπως ενδιαφερόμουνα για ένα ολιγόωρο κέϊτερινγκ ---- "Συγγνώμη,Μαρία μου είμαι στην Χαλκίδα με την μάνα μου επίσκεψη στην αδερφή της"
ΠΑΠΑΛΑ!!!
Αδερφέ ένσταση. Δεν ξέρω την ηλικία και την προσωπική σου κατάσταση, αλλά γυναίκα του φιλικού την κρατάμε για ένα καφέ το δίμηνο και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να σου γνωρίσει φίλη της. Αν θες να τη σουτάρεις πρέπει οπωσδήποτε να έχεις ρίξει ένα γαμήσι έτσι για να μπει στη λίστα

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Πάντως ghosting το καταλαβαίνω κάποιος που εξαφανίζεται ξαφνικά χωρίς κανένα (φαινομενικά) λόγο και χωρίς καμμιά εξήγηση, του στυλ αγάπη μου πάω για τσιγάρα και μην τον είδατε

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Εγώ έχω κάνει κάτι παρόμοιο...
Είχα βάλει στο μάτι μία γνωστή μου από την δουλειά....Της λέω "Μαρία,να βρεθούμε να πιούμε ένα ποτό" Οκ Βρισκόμαστε,κάνουμε κουβέντα,κερνάω αλλά δεν ορμάω να μην φανώ λιγούρης,την πάω στο σπίτι της με ταξί.
Έχω όμως εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για to know us better και σχέση άμα κάτσει το πράγμα.
Επικοινωνώ μετά από πέντε ημέρες,βγαίνουμε πάλι,πίνουνε τα ποτά μας,μιλάμε,μου λέει ότι έχει βγει από σχέση και δεν θέλει ακόμα τίποτα.
Οκ,ρε Μαράκι...συνεχίζουμε να δούμε τι θα γίνει...
Μου στέλνει μήνυμα να βρεθούμε μετά από δέκα ημέρες,πίνουνε τα ποτά μας,πληρώνει αυτή...
Μέχρι τώρα έχω "πάρει" δύο-τρία γλωσσόφιλα και έχω χουφτώσει βυζιά (ήταν μπόλικα) και κώλο (και αυτός μπόλικος - η κοπέλα ήταν μπαμπάτσικη)
Τηλεφωνώ για συνάντηση,δεν μπορεί γιατί έχει πέσει πολύ δουλειά,Οκ,το ήξερα...
"Μαρία μου,τι θα γίνει,που θα πάει το πράμα?!" -- "Δεν ξέρω,τι να σου πω...Να δούμε"
Τεσσερις ημέρες μετά...Μήνυμα για συνάντηση... "όχι,είμαι κουρασμένη από την δουλειά αν και μου αρέσει η παρέα σου και περνάμε καλά μαζί"
Ξανά το ίδιο,τέσσερις ημέρες μετά...Απάντηση,να βρεθούμε την επόμενη εβδομάδα...Συναντιόμαστε,διασκεδάζουμε,απλά πράματα,κάνα χούφτωμα έτσι στο ξεκάρφωτο και λήγει το μάτς!
"Μαράκι μου,έχω και ανάγκες,ξέρεις..." --- "Άααααα,δεν μπορώ...!"
Το αφήνω το πράγμα έτσι,της έστειλα μήνυμα για καλημέρα και καλή εβδομάδα μου απάντησε να βρεθούμε στο τέλος της εβδομάδας.Στέλνει μήνυμα,δηλώνω ασθενής.Ξαναστέλνει μήνυμα μετά από πέντε ημέρες δηλώνω αδυναμία λόγω ασθένειας της μάνας μου.Στέλνει μήνυμα μετά από μία εβδομάδα "Συγγνώμη Μαράκι,έχει έρθει η θειά μου από την Σαντορίνη και την κάνω τουρ στους γιατρούς...Θα τα πούμε σε καμμιά εικοσαριά ημέρες"
Ούτε που ξανασχολήθηκα με το Μαράκι.
Έστειλε μήνυμα μετά από δύο μήνες μήπως ενδιαφερόμουνα για ένα ολιγόωρο κέϊτερινγκ ---- "Συγγνώμη,Μαρία μου είμαι στην Χαλκίδα με την μάνα μου επίσκεψη στην αδερφή της"
ΠΑΠΑΛΑ!!!
Ξεκίνησες για one night stand
και πας για one decade stand.
Στα δέκα χρόνια που θα πάει θα τον βαφτίσεις τον Περικλή....

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216
Αδερφέ ένσταση. Δεν ξέρω την ηλικία και την προσωπική σου κατάσταση, αλλά γυναίκα του φιλικού την κρατάμε για ένα καφέ το δίμηνο και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να σου γνωρίσει φίλη της. Αν θες να τη σουτάρεις πρέπει οπωσδήποτε να έχεις ρίξει ένα γαμήσι έτσι για να μπει στη λίστα
H όλη φάση έγινε το 2010.Ήμουν σαράντα χρονών και αυτή εννέα χρόνια μικρότερη (1970 και 1979)
Άγαμοι και οι δύο μας.Αυτή είχε χωρήσει ένα παιδί που δούλευε σε σουπερ-μαρκετ και από ότι κατάλαβα δεν άντεχε την πίεση της και την γκρίνια της(?)
Σεξ δεν έπαιξε παρ' όλο που σε πολλές περιπτώσεις είτε το είπα πλαγίως είτε ξεκάθαρα για συνάντηση σε πορνοξενοδοχείο είτε στο σπίτι της είτε στο δικό μου (εγώ τότε έμενα στην Αγίου Μελετίου,κοντά στο Μετρό - όχι και η καλύτερη περιοχή!)
Επέρισυ που έμαθα νέα της ,είναι ακόμα μόνη της,έχει πάρει ένα βρωμόσκυλο και κάνει κάτι λατινο-χορούς.
Υ.Γ. Φίλες έχει δύο-τρεις που είναι και άσχημες.Γνωρίζονται από παλιά,από το σχολείο...

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
μπεσα τωρα....:coffee::coffee::coffee:

εγω στησει γκομενες επειδη εχει χασει ο ΑΡΗΣ,επειδη εχω χασει στο στοιχημα,επειδη εχω αποκοιμηθει μετα απο παχιά:2funny:

ειμαι φουλ παρτακιας στα γκομενικα. αν στραβωσω με μια λεπτομερεια ή αν βαρεθω ακομα και τελευταια στιγμη για οποιονδηποτε λογο ,ειτε τις ακυρωνω στα ισα .....ειτε βρισκω δικαιολογιες του κωλου για να βγω μαζι τους αλλη φορα:coffee:
με αυτον τροπο αθελα μου τεσταρω ποιες υγραινονται φουλ και ειναι ΗΔΗ υποταγμενες και ποιες ειναι ζορικες:crazy:
στις περισσοτερες περιπτωσεις, αυτο το θεωρουν χειροτερο απο κερατο και με γλωσσοτρωνε ως ζιγκολο, κωλοπαιδαρά κλπ!
οσες ομως ανεχονται τον ανισορροπο χαρακτηρα μου ,γινονται κυριολεκτικα κτημα μου...δε μου λενε οχι σε τιποτα!

κοινος παρονομαστης,ολες αντιλαμβανονται κατα βαθος οτι δεν εχω κακη προαιρεση και οτι αναμφιβολα ΔΕΝ ειμαι σαδομαζοχιστης.
απλως ειμαι λιγο.... ρεμπελος σε μυστηριο βαθμο! αυτο καπως τις εξιταρει.
απο την πρωτη στιγμη , οι 9 στις 10 καταλαβαινουν οτι ειμαι ιδιαιτερη περιπτωση.
ομως, αν καπου σιχαινομαι τον προγραμματισμο,αυτος ειναι ο τομεας του σεξουαλικου-των "σχεσεων"-της καλοπερασης.
δεν μπορω να προκαθοριζω μερος-ωρα-μπατζετ,να λειτουργω σαν το μεσο ανθρωπακι που βγαινει ραντεβου. νιωθω οτι φθειρομαι.
με αρρωσταινει αυτη η διαδικασια. γι αυτο σχεδον παντα περναω καλυτερα στα ραντεβου της τελευταιας στιγμης και γενικως τα απροσμενα γαμησια:rockon::rockon:

εχω γινει μαστορας στα shit tests απεναντι στις μουνιτσες. ΔΕΝ το κανω επιτηδες,απλα ...αυτος ειμαι!
το ακυρο τη τελευταιας στιγμης ειναι η πιο επωδυνη μορφη γκοστινγκ. μηνυματικο γκοστινγκ κανω πλεον συνεχεια.
ειτε εχω πολλες καβατζες,ειτε καμια. ποτε δεν ανησυχησα οτι θα ξεμεινω. οποτε θελω, βρισκω γκομενα.
εχω περασει και περιοδους που περνουσα τελεια κορποσκυλιαζοντας εξω,χωρις μουνι.
δε ξερω,θεωρω τελειως υπερβατικο για τα κυβικα μου το σεναριο να μπορεσω να συζησω μονιμα καποια στιγμη με μια γυναικα.

ισως τα ενα-δυο χαστουκια σε μικρη ηλικια υποσυνειδητα μ 'εκαναν να τις κοιταω σαν παιχνιδι με γνωριμο,δοκιμασμενο manual:coffee:
η μια περιπτωση ηταν στην τριτη λυκειου και μεχρι σημερα δεν εχω χωνεψει οτι μου την πηρε απο το πιατο η σκατοψυχη μητερα της.
εκτοτε,δεν ειχα την ευκαιρια να γαμησω καμία ....παρθενα! αν μπορουσα να γυρισω τον χρονo πισω,θα ηθελα να ειμαι ο πρωτος της.

αυτην την ηττα δεν την ξεπερασα ποτε. οσες και αν γαμησα μετεπειτα,οσες και αν γαμησω απο εδω και περα:hi::hi:

καλα εσυ με το νικ μακιατο και το χλεχλε αβαταρ υπαρχουν γκομενες που ασχολουνται μαζι σου ? ρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα

θα μου πεις υπαρχουν πολλες απελπισμενες ναυαγια τραγωδιες οποτε ολα γινονται

ελα στην Τουμπα τωρα να φας την κρεμα σου κι ολα καλα

:2on1:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.247
Πόντοι
5.006
καλα εσυ με το νικ μακιατο και το χλεχλε αβαταρ υπαρχουν γκομενες που ασχολουνται μαζι σου ? ρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα

θα μου πεις υπαρχουν πολλες απελπισμενες ναυαγια τραγωδιες οποτε ολα γινονται

ελα στην Τουμπα τωρα να φας την κρεμα σου κι ολα καλα

:2on1:
Μη βριζεις μαν ηρεμα

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Μου έχει τύχει να εξαφανιστώ 2 φορές μετά από ραντεβού αλλά ο λόγος ήταν ότι δεν γούσταραν οι γκόμενες .

Εξηγώ: Βγαίνω ραντεβού με την πρώτη αφού έχω κάνει κίνηση εγώ να τη γνωρίσω με καμάκι στο δρόμο...Όλα καλά στη γνωριμία, της άρεσε μου είπε η προσέγγιση...Της στέλνω πρώτος μήνυμα, λέμε 2-3 τυπικά του κώλου και κανονίζουμε μετά από 2 μέρες για καφέ γιατί είχαμε δουλειές ...Κανένα μήνυμα αυτή στο ενδιάμεσο...Εν τέλει της ξαναστέλνω, βγαίνουμε, το ραντεβού πάει περίεργα γιατί άρχισε κάτι κουλά ότι αυτή βγήκε από μια σχέση έντονη και θέλει να περνάει καλά, αρχίζει κάτι παραμύθια ότι κάνει πολλές δραστηριότητες και άλλα τέτοια φεμινιστικά οπότε φεύγουμε μετά από ένα 2ωρο και της λέω μάλλον δεν πέρασες και πολύ καλά...γυρνάει με ύφος και λέει αυτό κατάλαβες ? Όπως καταλαβαίνετε δεν ξαναέστειλα και φυσικά ούτε αυτή ποτέ...

Στη δεύτερη περίπτωση γνωρίζω μια στο γυμναστήριο και πιάνουμε κουβέντα, βγαίνουμε για ποτό και έδειχνε ότι περνάει καλά...πέφτει φιλί στο τέλος κι έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση και στο γυμναστήριο κάνει ότι δεν με βλέπει :2funny:

Εννοείται μετά το ραντεβού δεν έστειλα τίποτα κι εξαφανίστηκα...

Μάλλον έχουν ξεφύγει λίγο με την επιβεβαίωση και περιμένουν να τις κυνηγάς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom