εγω σου μιλαω ΜΕΣΑ απο την κοινωνια να ξερεις
ΠΟΛΛΟΙ Δεξιοι ειναι νευριασμενοι και στεναχωρημενοι..
5 γνωστοι μου δεν πηγαν να ψηφισουν αποδεδειγμενα
εγω οτι λεω βγαινει να ξερεις
Αυτό είναι το σχέδιο του Χάρη Δούκα για την πρωτεύουσα - Τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στο 2% των πιο διαδραστικών επιστημόνων όλων των ειδικοτήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, με βάση τις αξιολογήσεις του Harvard
τι καλα ρε φιλε σου λεω τι ισχυει που μιλαω με κοσμο της ΝΔ..απο τυπους με εισοδημα 100000 τον χρονο,απο φτωχους,απο οτι θες
για αρχη επελεξαν αποχη,ελαχιστοι πηγαν Λατινο οπως εγω
επισης δεν ενθουσιασε η συνεντευξη του πως να το κανουμε μαλακιες ελεγε
Ε ναι
Ανεκαθεν θυμαμαι τους δεξιους να ειναι παντα ετοιμοι να κριτικαρουν την παραταξη τους για ψυλλου πηδημα, και αντιστοιχα τους πασοκους και τους αριστερους να ειναι πραγματικα στρατευμενοι. Αυτο βλεπω και τωρα. Αυτα πληρωσαμε καποτε και μειναμε 20 χρονια αντιπολιτευση. Αυτο θελετε παλι?
Λιγότερη γκρινια παρακαλω, για μια κυβερνηση αντικειμενικα πολυ καλη.
Σιγα μην εχει το μυαλο για να τα κανει ολα αυτα αυτος, εδω χαιρετα κουκλες και μιλα τα βραδια με εξωγηινους στον υμηττο. Οτι του πουν οι απο πανω απο αυτον και οι γυρω του κανει- σαν ενα καλοκουρδισμενο ρομποτ χωρις κριση. Αν δεν ειχε το ονομα ουτε για να μαζευει τα καλαθακια απ τα μπου δε θα τον εβαζαν.
Αυτό είναι το σχέδιο του Χάρη Δούκα για την πρωτεύουσα - Τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στο 2% των πιο διαδραστικών επιστημόνων όλων των ειδικοτήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, με βάση τις αξιολογήσεις του Harvard
Να θυμισω οτι στις εκλογες του δημου αθηναιων πηρε 14%.
Μην τρελαθουμε κιολας. Το οτι μετα κερδισε ηταν συγκυριακό. Καμία ιδιαιτερη συμπαθεια δεν εχει στον κοσμο.
Ε ναι
Ανεκαθεν θυμαμαι τους δεξιους να ειναι παντα ετοιμοι να κριτικαρουν την παραταξη τους για ψυλλου πηδημα, και αντιστοιχα τους πασοκους και τους αριστερους να ειναι πραγματικα στρατευμενοι. Αυτο βλεπω και τωρα. Αυτα πληρωσαμε καποτε και μειναμε 20 χρονια αντιπολιτευση. Αυτο θελετε παλι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τεραστιο πολιτικο αισθητηριο τύπε
Ασε την πολιτικη για κανεναν αλλο, ασχολησου με αλλα πραγματα
τα αρχιδια μου θα φυγει...αυτοι οι τουρκοσποροι δεν επρεπε να ειναι καν στην ευρωπη ,μεγαλυτερους δε μαλακες απο τους ουγγρους δεν εχω συναντησει ποτε....φωνακλαδες,τσιμπουρια,κουτοπονηροι ,υπεροπτες ,μικροαπατεωνες....στη σκεψη και μονο οτι η αρκουδα θα τους αγκαλιασει ξανα οχι διακοσια προστιμο θα πληρωσουν ,αλλα θα βαλουν και αλλα τοσα για ειναι σιγουροι.....
Μια μου πέταγε μαχαίρια κάποτε επειδή δεν της πήρα λουλούδια. Με βλέπεις σαν πουτανα έλεγε, ενώ είχε πλαστικά βυζια , ψεύτικα χείλη και τα είχε όλα έξω
Ε ναι
Τεραστιο πολιτικο αισθητηριο τύπε
Ασε την πολιτικη για κανεναν αλλο, ασχολησου με αλλα πραγματα
Ναι,στρετευμενοι στο Πασοκ,απο 40% επεσε σε μονοψηφια.Να πεις στο κκε να το δεχτω.Και επιπελον ο χορτατος φωναζει συνηθως,ο πεινασμενος(κανει οτι του λενε)
Οχι αγαπητε μου
Καποτε μάσαγα κι εγω το παραμυθι ολων αυτων που κλαιγονται.
Πλεον δεν πιστευω ΚΑΝΕΝΑΝ. Ολοι καποιο νοικι εισπραττουν, καποιο λαδι φερνουν απο το χωριο, κατι τσονταρει κανενας παππους, καποιο επιδομα παντελονιαζουν.
Ασε που αυτος που πραγματι τα φερνει δυσκολα, δεν γκρινιαζει. Αγωνιζεται.
Αυτοι που γκρινιαζουν ειναι οι ψευτες και οι πονηροι.
Πότε θα τα μαθεις αυτα? Μεγαλωσαμε πλεον.
Και οπως λεει και ο Μιλέι στην Αργεντινη, οταν τον ρωτησαν "τι θα γινει με τον κοσμο που δεν του φτανουν τα λεφτα καθε μηνα για φαγητο", απαντησε "παραμυθια, αν ισχυε αυτο θα ηταν ολοι νεκροι"
Ναι,στρετευμενοι στο Πασοκ,απο 40% επεσε σε μονοψηφια.Να πεις στο κκε να το δεχτω.Και επιπελον ο χορτατος φωναζει συνηθως,ο πεινασμενος(κανει οτι του λενε)
Πριν 3 χρονια ολοι αυτοι που λες ηταν σε εξωτικα νησια,φετος κακοπεσαν
Ειχα διαβασει καπου κατι πολυ επιτυχημενο, η επανασταση λεει θα γινει οχι απο τους μόνιμα πεινασμενους, αλλά από αυτούς που δεν χόρτασαν πολυ για τρεις μερες.
Οχι αγαπητε μου
Καποτε μάσαγα κι εγω το παραμυθι ολων αυτων που κλαιγονται.
Πλεον δεν πιστευω ΚΑΝΕΝΑΝ. Ολοι καποιο νοικι εισπραττουν, καποιο λαδι φερνουν απο το χωριο, κατι τσονταρει κανενας παππους, καποιο επιδομα παντελονιαζουν.
Ασε που αυτος που πραγματι τα φερνει δυσκολα, δεν γκρινιαζει. Αγωνιζεται.
Αυτοι που γκρινιαζουν ειναι οι ψευτες και οι πονηροι.
Πότε θα τα μαθεις αυτα? Μεγαλωσαμε πλεον.
Και οπως λεει και ο Μιλέι στην Αργεντινη, οταν τον ρωτησαν "τι θα γινει με τον κοσμο που δεν του φτανουν τα λεφτα καθε μηνα για φαγητο", απαντησε "παραμυθια, αν ισχυε αυτο θα ηταν ολοι νεκροι"
εδω κανεις ενα τεραστιο λαθος σκεψης
πραγματι παρα πολλοι εχουν βοηθεια....
ενα ενοικιο,λαδακι κλπ
και;τι σχεση εχει αυτο;δεν τους την δινει που ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να τα περνανε αυτα;οποτε φυσιολογικα ερχεται το μαυρισμα της καλπης
μεχρι πριν ενα χρονο ας πουμε εβγαινε πολυ πιο ευκολα ο κοσμος τωρα οχι
εγω εγραψα και αμαρτια ουκ εχω και φυσικα παλι θα δικαιωθω αν δεν κανει κατι κυβερνηση που ΔΕΝ θα κανει
Οταν σκαγανε 400-600ρια και βαλε στους λογαριασμους ρευματος ηταν καλα.Αν δεν εχεις στηριξη απο πουθενα,εισαι στο νοικι και δουλευεις για τον βασικο(και λιγο παραπανω) δεν εχεις καν αξιοπρεπες βιοτικο επιπεδο.Αλλα πριν λιγους μηνες ελεγες οτι ανεβηκαν οι μισθοι,ολα τα αλλα που ανεβηκαν δεν τα δες
Ειχα διαβασει καπου κατι πολυ επιτυχημενο, η επανασταση λεει θα γινει οχι απο τους μόνιμα πεινασμενους, αλλά από αυτούς που δεν χόρτασαν πολυ για τρεις μερες.
Οταν σκαγανε 400-600ρια και βαλε στους λογαριασμους ρευματος ηταν καλα.Αν δεν εχεις στηριξη απο πουθενα,εισαι στο νοικι και δουλευεις για τον βασικο(και λιγο παραπανω) δεν εχεις καν αξιοπρεπες βιοτικο επιπεδο.Αλλα πριν λιγους μηνες ελεγες οτι ανεβηκαν οι μισθοι,ολα τα αλλα που ανεβηκαν δεν τα δες
μια χαρα τα ελεγα και αυτα...μη μου λες εμενα για ενοικιο μια ζωη εκει ημουν....
ξερω κοσμο με 850 ευρω μισθο και να μενουν σε τρυπες με 320 ευρω Παγκρατι για να βγουνε
εδω κανεις ενα τεραστιο λαθος σκεψης
πραγματι παρα πολλοι εχουν βοηθεια....
ενα ενοικιο,λαδακι κλπ
και;τι σχεση εχει αυτο;δεν τους την δινει που ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να τα περνανε αυτα;οποτε φυσιολογικα ερχεται το μαυρισμα της καλπης
μεχρι πριν ενα χρονο ας πουμε εβγαινε πολυ πιο ευκολα ο κοσμος τωρα οχι
εγω εγραψα και αμαρτια ουκ εχω και φυσικα παλι θα δικαιωθω αν δεν κανει κατι κυβερνηση που ΔΕΝ θα κανει
EΠειδη οπως ειπα, μεγαλωσαμε και καποια πραγματα θα επρεπε να εχουν γινει κτήμα μας,
θα επαναλαβω οτι μια κυβερνηση πεφτει οταν υπάρχει μια διαδοχη κατασταση.
Αν δεν υπαρχει, δεν πεφτει.
Πολιτικο σκηνικο με 30-15-13-12-10 ΔΕΝ ριχνει κυβερνηση.
Ας βγαλει νεο αρχηγο το ΠΑΣΟΚ και βλεπουμε
EΠειδη οπως ειπα, μεγαλωσαμε και καποια πραγματα θα επρεπε να εχουν γινει κτήμα μας,
θα επαναλαβω οτι μια κυβερνηση πεφτει οταν υπάρχει μια διαδοχη κατασταση.
Αν δεν υπαρχει, δεν πεφτει.
Πολιτικο σκηνικο με 30-15-13-12-10 ΔΕΝ ριχνει κυβερνηση.
Ας βγαλει νεο αρχηγο το ΠΑΣΟΚ και βλεπουμε
Αν βγει πρωθυπουργος ο Κασσελακης προφανως θα εκπλαγω.
Γιατι αυτη ειναι η εναλλακτικη, ειτε σου αρεσει ειτε οχι.
Προσεξτε τι ευχεστε λοιπον.
Και για τον Τσιπρα κατι τετοια λεγανε καποιοι (και δεξιοι μαλιστα) και ειδαμε τι εγινε