περιμένω κοντά δίμηνο τα λαμόγια του Πιερακάκη για να προχωρήσει η εκταμίευση ενός σημαντικού ποσού ,η ΕΡΓΑΣΙΑ απελευθερωνει
ΔΕΞΙΟΣ=ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ
μετά θα μοχθήσω να το φυτιλιάσω, μέχρι τότε ξεκουράζομαι
περιμένω κοντά δίμηνο τα λαμόγια του Πιερακάκη για να προχωρήσει η εκταμίευση ενός σημαντικού ποσού ,η ΕΡΓΑΣΙΑ απελευθερωνει
ΔΕΞΙΟΣ=ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ
Eσύ στηρίζεις Κασελάκη επειδή πιστεύεις ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες;Μέχρι τη Λισσαβώνα θα φτάσει ο Βλαδίμηρος
Πήγα στο Μινσκ κ έβλεπε μόνο Λευκους κ κατεβαίνεις Αθήνα κ Βρυξέλλες κ νομίζεις είσαι στη Μομπάσα
Γιατι ειναι "ακροδεξιο"?η Γυάρος κ η Μακρόνησος που πρότεινες για τους λαθρομουσλίμ που εισβάλουν ,τι είναι ?
ακροδεξιά ή φωνή της λογικής ?
συμφωνούμε ,Γιατι ειναι "ακροδεξιο"?
Εκει που ειναι οι δομες στη Χιο και τη Λεσβο, ας ειναι σε ενα αλλο νησι. Στερια με γυρω γυρω θαλασσα δεν ειναι κι αυτα?
Απλως αν το νησι ειναι ακατοικητο δεν θα κινδυνευουν οι κατοικοι, ούτε θα στραβωνουν. Για εναν λαθρομεταναστη τι σημασια εχει αν η δομη θα ειναι στη Γυαρο ή στη Χιο?
Νόμιζα οτι θα εγραφες οταν θα κυβερνησω εγωσυμφωνούμε ,
άντε με το καλό όταν κυβερνήσει ο Κούλης να τα κάνει πράξη
εισαι πολυ λαιτ εσυΝόμιζα οτι θα εγραφες οταν θα κυβερνησω εγω
Γι αυτο θα παρω 41%εισαι πολυ λαιτ εσυ
κυριος Κυριακος δεν μας τα λεει καλα και θα τιμωρηθει ΞΑΝΑ βουλευτικες να ξερειςΓι αυτο θα παρω 41%
Μην με κάνεις να μετανιωσω που χαρηκα χθες για το 2-2κυριος Κυριακος δνε μας τα λεει καλα και θα τιμωρηθει ΞΑΝΑ βουλευτικες να ξερεις
εγω σου μιλαω ΜΕΣΑ απο την κοινωνια να ξερειςΜην με κάνεις να μετανιωσω που χαρηκα χθες για το 2-2
Να το καταργησουμε το κοινοβουλιο τύπε, ωραια προτασηΚαι με 10% συμμετοχή η κυνοβολευτική δικτατορία θα κυβερνάει μέχρι να τους κυνηγήσει ο κόσμος όπως έκανε προ ΕΕ
Καλα, καλαεγω σου μιλαω ΜΕΣΑ απο την κοινωνια να ξερεις
ΠΟΛΛΟΙ Δεξιοι ειναι νευριασμενοι και στεναχωρημενοι..
5 γνωστοι μου δεν πηγαν να ψηφισουν αποδεδειγμενα
εγω οτι λεω βγαινει να ξερεις
τι καλα ρε φιλε σου λεω τι ισχυει που μιλαω με κοσμο της ΝΔ..απο τυπους με εισοδημα 100000 τον χρονο,απο φτωχους,απο οτι θεςΝα το καταργησουμε το κοινοβουλιο τύπε, ωραια προταση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλα, καλα
Kι εμεις μαζι του.Μέχρι τη Λισσαβώνα θα φτάσει ο Βλαδίμηρος
Πήγα στο Μινσκ κ έβλεπε μόνο Λευκους κ κατεβαίνεις Αθήνα κ Βρυξέλλες κ νομίζεις είσαι στη Μομπάσα
Σιγα μην εχει το μυαλο για να τα κανει ολα αυτα αυτος, εδω χαιρετα κουκλες και μιλα τα βραδια με εξωγηινους στον υμηττο. Οτι του πουν οι απο πανω απο αυτον και οι γυρω του κανει- σαν ενα καλοκουρδισμενο ρομποτ χωρις κριση. Αν δεν ειχε το ονομα ουτε για να μαζευει τα καλαθακια απ τα μπου δε θα τον εβαζαν.Μαθε τους μπαλίτσα Κυρ ιακο