athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
Λες να καταλαβαινουν πολλοι ποιος ειναι αυτος?
οκ...στηριζομαι στην αποψη σουπολυ λιγος....
Δικιο εχεις,δεν εχω κοπιασει ποτε στην ζωη οσο το ΣΟΪ (και εσυ δευτερευοντος)εμ δεν ξερεις απο δουλεια ρε κηφηνα,επιδοματακια,τεμπελχανα
Αποκλειεται, στο υπογραφω.
Εχω πληροφορηση απο μεσα. Ειναι πανισχυρος
To χειροτερο ειναι οτι λεει και ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ψεματα.
Μιλαμε για τον ορισμο του πολιτικου καθαρματος
Κασσελα τον πάω
Τον είδα από κοντά σε αριστερό καφενείο Κομοτηνή της προάλλες κ μιλήσαμε ελάχιστα ...για τα προβλήματα της αγροτιάς
Ως το 2027 εχουμε καιροΠρέπει να καθαρίσουν οι εκλογικοι κατάλογοι. Δεν μου φαίνεται λογικό το 60% αποχή. Πρέπει να είναι πολλοί νεκροί μέσα
Αυτοί που έπρεπε να καταλάβουν,κατάλαβαν.Λες να καταλαβαινουν πολλοι ποιος ειναι αυτος?
κρατα το μετεριζι παω να συνεχισω την δουλεια μουΑυτοί που έπρεπε να καταλάβουν,κατάλαβαν.
Δεν ειναι μαλακες να βαλουν το σταθερο,ασε που εχουν συνηθισει απο Γουολ Στριτ και ενημερωνονται συνεχως για τις νεες τιμες
ρε αφηστε ησυχο τον @athinaios44 εχει αλλα πραγματα που τον απασχολουν τωρα... @Νίπλης που εισαι ερχεται το φιλαρακι σου βαλτα ολα στο τερμα
τυπε υποτιμας για αλλη μια φορα τα μελη του παροντος σαη ,που εχουν αποδειξει οτι ειναι τιτανες διανοησης και ιστορικης μνημης,για αυτο και θα σε ραπισουν στις επερχομενες εκλογες "μιστερ διαστημοτριμαλακα 2024" και θα σου δωσουν πρωτη δευτερη θεση πανηγυρικα!!!Λες να καταλαβαινουν πολλοι ποιος ειναι αυτος?
Λογικα καποιος μελος απο POUM ή PSUC πρεπει να ειναιΑυτοί που έπρεπε να καταλάβουν,κατάλαβαν.
πλακα πλακα το σταθερο απο 17 που ειχε επεσε στα 12 καποια στιγμη για δεη μιλαω ισως τοτε αξιζεΔεν ειναι μαλακες να βαλουν το σταθερο,ασε που εχουν συνηθισει απο Γουολ Στριτ και ενημερωνονται συνεχως για τις νεες τιμες
Καλά όχι και τόσο..Ως το 2027 εχουμε καιρο
Εγω εκλεισα με 17 αρχη του χρονου,οποιος το βρηκε στα 12 μετα και δεν το εκλεισε να κατσει τωρα να μετραει τις κιλοβατωρες μην παει στα 0,3 ξαφνικα ή παραπανω οπως πριν 2 χρονιαπλακα πλακα το σταθερο απο 17 που ειχε επεσε στα 12 καποια στιγμη για δεη μιλαω ισως τοτε αξιζε