Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.104
Πόντοι
6.056
ερχεται η ΑΚΡΑ Δεξια και θα σου σαρωσει το κωλοτρυπιδι ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ:wanker:
Ετοιμαζεις κοστουμακι Μπος?Απο εκεινα τα παλια που σχεδιαζε,μπορει να εχεις και στην ντουλαπα εσυ κανενα,σε κοβω βαθυτατα δημοκρατη:confused::confused::confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.024
Πόντοι
2.606
Μην ξυνεις πληγες ρε Κλο,αμαν εκανε να συνελθει:coffee::confused::confused::confused:
μια χαρα ειναι ,με την ψηφο του εβαλε την παλαβη μουνιτσα στην ευρωβουλη ,δεν το λες και λιγο αυτο...μιλαμε για ηρακλειο αθλο .....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.766
Πόντοι
12.756
το παν ειναι να εισαι μετρημενος και παραγωγικος,ως γνησιος στρατιωτης θεματοφυλακας της δεξιας παραταξης....το αεργο πουστοσογο αλλωστε στηριζει πολλα σε σενα!
μια διορθωσις αν μου επιτρεπεις.....ακαταπαυστα δουλευει η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ για το καλο της πατριδος μας
απο κοντα φυσικα και εγω αυξανω παραγωγικοτητα,εργατοωρες,συνεισφερω ενα λιθαρακι και εγω

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.024
Πόντοι
2.606
μια διορθωσις αν μου επιτρεπεις.....ακαταπαυστα μας δουλευει η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ για το καλο της πατριδος μας
απο κοντα φυσικα και εγω αυξανω παραγωγικοτητα,εργατοωρες,συνεισφερω ενα λιθαρακι και εγω
μια μικρη προσθηκη αν μπορω να κανω για να αποδωθει το νοημα καλυτερα της παραπανω μεγαλειωδους προτασης!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.104
Πόντοι
6.056
μια χαρα ειναι ,με την ψηφο του εβαλε την παλαβη μουνιτσα στην ευρωβουλη ,δεν το λες και λιγο αυτο...μιλαμε για ηρακλειο αθλο .....
Ναι,γιατι δεν μπορουσε να στειλει το κανονι ας πουμε?Χαλασε κι αυτος:coffee::confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Πολλά θα εξαρτηθούν για τις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές από την ενδεχόμενη αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Στα άλλα μεγάλα κόμματα οι αρχηγοί είναι σίγουροι. Μητσοτάκης, Κασσελάκης, Βελόπουλος, Κουτσιούμπας.

Μόνο στο ΠΑΣΟΚ τίθεται ευθαρσώς θέμα ηγεσίας.

Δεν εχει νοημα, ακομη κι αν τεθει θεμα ηγεσιας, παλι ο Ανδρουλακης θα βγει. Ολος ο μηχανισμος ειναι δικος του.
Οπως και στον Συριζα με τον Κασσελακη.
Μιλαμε για το απολυτο αδιεξοδο στον χωρο αυτο, 13-15% έκαστος και σκληρα μαγαζακια που δεν μετακινειται τιποτα.
Βαλε και Βελοπουλο-ΚΚΕ απο 8-9% και εχεις το πολιτικο σκηνικο των επομενων χρονων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εισαι εμπαθης,ριψασπις,εγκαθετος και μπαογκτζης:(
Και αντιπροσωπος

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.239
Πόντοι
6.536
Ετοιμαζεις κοστουμακι Μπος?Απο εκεινα τα παλια που σχεδιαζε,μπορει να εχεις και στην ντουλαπα εσυ κανενα,σε κοβω βαθυτατα δημοκρατη:confused::confused::confused:
Λεφτά για κουστουμάκι δεν υπάρχουν....
Πήρε όμως φανελάκι σπέσιαλ για την περίσταση....

images (5).jpeg

:confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.766
Πόντοι
12.756
Δεν εχει νοημα, ακομη κι αν τεθει θεμα ηγεσιας, παλι ο Ανδρουλακης θα βγει. Ολος ο μηχανισμος ειναι δικος του.
Μιλαμε για το απολυτο αδιεξοδο στον χωρο αυτο, 13-15% έκαστος και σκληρα μαγαζακια που δεν μετακινειται τιποτα.
Βαλε και Βελοπουλο-ΚΚΕ απο 8-9% και εχεις το πολιτικο σκηνικο των επομενων χρονων.

Και αντιπροσωπος
Ανδρουλακης θα φυγει και θα το δεις

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.766
Πόντοι
5.506
:headbang:
:headbang::headbang::headbang::headbang:
ποσο ακυρος και σπασαρχιδης ειναι αυτος ο μαλακας ?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.104
Πόντοι
6.056
μια διορθωσις αν μου επιτρεπεις.....ακαταπαυστα δουλευει η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ για το καλο της πατριδος μας
Μην τα πετας αυτα αποτομα ρε,δεν καπνιζουμε και τιποτα περιεργο να τα χωνεψουμε ευκολα:confused::confused::confused:
giphy.webp

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.239
Πόντοι
6.536

Και αντιπροσωπος
Και προμότορας.....

:coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
41 τακατο.
Ευρωπαιοι πανω απ ολα.
Ας ενημερώσω και τον Γκρούεζα.
@alex71
Το οτι αυξανεται η πληρωμη για την 6η ημερα εργασιας, θεωρεις οτι σημαινει οτι θεσπιστηκε για πρωτη φορα η 6ημερη εργασια? Εισαι με τα καλα σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom