satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.865
- Πόντοι
- 5.956
Και δεν πήγες δικαστικός αντιπρόσωπος?Εγω παντως ούτε ψηφοδελτια μαζεψα, ούτε ζεσταθηκα, ούτε ταλαιπωρηθηκα, επιστολικη ψηφος και ολα καλα
Και δεν πήγες δικαστικός αντιπρόσωπος?Εγω παντως ούτε ψηφοδελτια μαζεψα, ούτε ζεσταθηκα, ούτε ταλαιπωρηθηκα, επιστολικη ψηφος και ολα καλα
Σιγα μην τους πανε και με χειροπεδες ρε τύπεΗ διπλασιάζουν την αμοιβή ή τους επιστρατεύουν με το ζόρι.
Δεν είπα και με το ζόρι.Σιγα μην τους πανε και με χειροπεδες ρε τύπε
Δεν γινονται με το ζορι αυτα
Οχι βεβαια, τα εχω ξαναπει αυταΚαι δεν πήγες δικαστικός αντιπρόσωπος?
Ποιος φταιει γι αυτο?
Αφού οποιος καλείται αρχιζει τη γκρινια και δεν παει
Και αρνείσαι να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στη χώρα?Οχι βεβαια, τα εχω ξαναπει αυτα
Για 800-1000 ευρω εγω δεν κλεινω το γραφειο μια εβδομαδα και να ταλαιπωρουμαι. Χώρια τα εξοδα αν ειμαι εκτος Αθηνων
Υποθέτω ισχυει, δεν ακουσα να αλλαξε κατι, δεν ξερω κιολαςΔεν εδιναν 40αρι αυτη τη φορά;
Υπαρχουν αρκετοι να τις προσφερουν, δεν στερω απο τη χωρα κατιΚαι αρνείσαι να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στη χώρα?
Τί σαραντάρι ?Φάσκελα ή στραγάλια?Δεν εδιναν 40αρι αυτη τη φορά;
Αν δείξει αυτά για ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει το 12,5 που έλεγε ο αγαπητός μας Alex.Τελικό exit poll με εύρος τιμών: Αυτά τα ποσοστά θα δείξουν τα κανάλια
Τελικό exit poll με εύρος τιμών: Αυτά τα ποσοστά θα δείξουν τα κανάλια - Fimotro
Το τελικό exit poll με όλο το εύρος των τιμών που θα παρουσιάσουν τα κανάλια αποκαλύπτει το fimotro. Σύμφωνα με το exit poll τα κόμματα θα λάβουν: ΝΔ 28-32% ΣΥΡΙΖΑ 15,2-18,2% ΠΑΣΟΚ 10,9-13,9% ΚΚΕ 7,9-10,3%…fimotro.gr
ΝΔ 28-32%
ΣΥΡΙΖΑ 15,2-18,2%
ΠΑΣΟΚ 10,9-13,9%
ΚΚΕ 7,9-10,3%
ΛΥΣΗ 7,6-10%
ΝΙΚΗ 2,9-4,9%
ΠΛΕΥΣΗ 2,6-4,6%
ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ 2,2-3,6%
ΜΕΡΑ 2-3,4%
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 1,4-2,8%
ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 1,3-2,7%
ΛΟΒΕΡΔΟΣ 0,7-1,7%
Πολυ καλη απαντηση
ποσό χρονων είσαι με το σταυρωμενο ψηφοδέλτιο στην τσέπη ?Στο εκλογικο κεντρο οπου ψηφιζα, η γυναικα η βοηθος της δικαστικου αντιπροσωπου, που λαμβανε ταυτοτητα προς ταυτοποιηση στον εκλογικο καταλογο , επειδη δεν υπηρχε κανενα μελος εφορευτικη επιτροπη, μου ζητησε να παω απεναντι στα θρανια να μαζεψω απο τα πακα 1-1 τα ψηφοδελτια.
Απολυτως κατανοητο. Και ο μπροστινος απο εμενα οσο περιμενα στην εισοδο της αιθουσας, το ιδιο εκανε.
Να βοηθησουμε την κατασταση.
Μολις ξεκινησα και μαζευα ψηφοδελτια, μου λεει η γυναικα, <Αμα θελετε παρτε μονο αυτο που θα ψηφισετε.>
Εγω τα πηρα ολα 1-1. Οχι οτι με ενοιαζε οτι θα εβλεπαν τι θα ψηφιζα. Αλλα γιατι ετσι ειναι το σωστο.
Ετσι κι αλλιως το ψηφοδελτιο της Λατινοπουλου το ειχα στη τσεπη ετοιμο σταυρωμενο.
Σταυρωμενο ετοιμο ψηφοδελτιο της Λατινοπουλου εδωσα και στην αδερφη μου.
Αποφοιτος ΑΣΟΕΕ, δουλευει σε μεγαλη τραπεζα, αλλα αναλφαβητη ως προς τα Πολιτικα, με ρωταει <Ποια ειναι αυτη η Λατινοπουλου; Τι ειναι;>
Πρωτη φορα την ακουγε.
Για να την πεισω της ειπα οτι πριν ηταν στη ΝΔ, οπου την εδιωξαν επειδη ηταν Δεξια, οποτε συμφωνησε αμεσως οτι αξιζει την ψηφο.
καλα κανουν, δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις με το μιντιακο τσιφλικι του κουλη, ας ειναι καλα οι ευρωπαιοι να στειλουν στον αγυριστο τους woke, τους μουσλιμ και την φον ντερ λαιν μαζι με τα εμβολια τηςΚαι σε μένα το ίδιο ακριβώς,ούτε ένας εφορευτική και παίρναμε μόνοι μας τα ψηφοδέλτια.
Μπουρδέλο εντελώς μιλάμε
παλεύει να γράψει 3 μπροστά ο κούληςΑν δείξει αυτά για ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει το 12,5 που έλεγε ο αγαπητός μας Alex.
θα μπει στο μαντρι μετα να λιγδωσει αντερο να δωσει και το μερτικο στον μυτιληναιοΤελευταία εξέλιξη: Χάνει απότομα έδαφος η Νέα Δημοκρατία, ανεβαίνει η Φωνή Λογικής της Λατινοπούλου
Τελευταία εξέλιξη: Χάνει απότομα έδαφος η Νέα Δημοκρατία, ανεβαίνει η Φωνή Λογικής της Λατινοπούλουwww.bankingnews.gr
Τελευταία εξέλιξη: Χάνει απότομα έδαφος η Νέα Δημοκρατία, ανεβαίνει η Φωνή Λογικής της Λατινοπούλου
Αν δεν υπάρχει 3 μπροστά από τη ΝΔ δεν τον βλέπω καλά τον Alex.παλεύει να γράψει 3 μπροστά.
θα το φτιαξουν οι εβραιοι το 3, το θεμα ειναι οτι κατι αλλα 3 του στελνει ο ελληνικος λαοςπαλεύει να γράψει 3 μπροστά ο κούλης
θα τον στηριξουμε εμειςΑν δεν υπάρχει 3 μπροστά από τη ΝΔ δεν τον βλέπω καλά τον Alex.