Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.855
- Πόντοι
- 3.656
Τί σαραντάρι ?Φάσκελα ή στραγάλια?
Πάντως αν ισχύει και δεν πάει κανένας,εγώ σου λέω ακομα και με 20 ευρώ,λεφτά υπάρχουν
Τί σαραντάρι ?Φάσκελα ή στραγάλια?
Τύπε ο στρατηγός Φραγκούλης ήταν ελάχιστα καλύτερος από τον Κωσταρακο.. δλδ παραλίγο πάτος..Τύπε, γνωριζεις βεβαια οτι ο Φραγκος που σταυρωσες δεν εχει καμία σχεση με τον Φραγκούλη Φράγκο τον στρατηγο, ετσι?
Προκειται για εναν ασχετο που εχει βαλει δηθεν παρατσούκλι "Φραγκουλης" για να εξαπατά τον κοσμο
σαν ροφος ιχθυοτροφειου εχει γινει τυπεΒάλτε mega τη Τζίμα που έχει φουσκώσει τους βυζους!
μακαρι να ηταν γιδοβοσκος,θα ειχε δουλεψει τουλαχιστονΜε βάση αυτά αυτός που τον πίνει άσχημα είναι ο γιδοβοσκος ο Ανδρουλάκης
ε ναι τα μαύρα που αρπάζετε όλοι οι χασοδικες από τον κοσμάκη για διάφορες εξυπηρετήσεις είναι καλύτερα από το να κάνετε το καθήκον .Οχι βεβαια, τα εχω ξαναπει αυτα
Για 800-1000 ευρω εγω δεν κλεινω το γραφειο μια εβδομαδα και να ταλαιπωρουμαι. Χώρια τα εξοδα αν ειμαι εκτος Αθηνων
Αν δεν υπάρχει 3 μπροστά από τη ΝΔ δεν τον βλέπω καλά τον Alex.
Ξερεις ομως κατι τύπε? Δεν ρωτησα εσενα, ούτε με απασχολει ποιος Φραγκουλης ειναι ο καλυτερος.Τύπε ο στρατηγός Φραγκούλης ήταν ελάχιστα καλύτερος από τον Κωσταρακο.. δλδ παραλίγο πάτος..
Ο Φραγκούλης του Βελόπουλου είναι πολύ αξιόλογος... Βέβαια εσύ φοράς και γαλάζια γυαλιά..
Τελικά κλέβουν τα μεγάλα κόμματα τα μικρά ή όχι;
Κλαψεε ναι τα μαύρα που αρπάζετε όλοι οι χασοδικες από τον κοσμάκη για διάφορες εξυπηρετήσεις είναι καλύτερα από το να κάνετε το καθήκον .
Τύπε αυτό ίσως είναι το 75% του exit pollΤελικό exit poll με εύρος τιμών: Αυτά τα ποσοστά θα δείξουν τα κανάλια
Τελικό exit poll με εύρος τιμών: Αυτά τα ποσοστά θα δείξουν τα κανάλια - Fimotro
Το τελικό exit poll με όλο το εύρος των τιμών που θα παρουσιάσουν τα κανάλια αποκαλύπτει το fimotro. Σύμφωνα με το exit poll τα κόμματα θα λάβουν: ΝΔ 28-32% ΣΥΡΙΖΑ 15,2-18,2% ΠΑΣΟΚ 10,9-13,9% ΚΚΕ 7,9-10,3%…fimotro.gr
ΝΔ 28-32%
ΣΥΡΙΖΑ 15,2-18,2%
ΠΑΣΟΚ 10,9-13,9%
ΚΚΕ 7,9-10,3%
ΛΥΣΗ 7,6-10%
ΝΙΚΗ 2,9-4,9%
ΠΛΕΥΣΗ 2,6-4,6%
ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ 2,2-3,6%
ΜΕΡΑ 2-3,4%
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 1,4-2,8%
ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 1,3-2,7%
ΛΟΒΕΡΔΟΣ 0,7-1,7%
Εγώ πάντως του το είπα μην κάνεις προβλέψεις γιατί υπάρχει τρομερή απάθεια από τον κόσμο για όλους τους.θα τον στηριξουμε εμεις
μηπως χαλασε και η παθιαρικη φωνη με την επεμβαση τυπε?σαν ροφος ιχθυοτροφειου εχει γινει τυπε
Ας μην βιαζομαστε για τον Ανδρουλακη....Με βάση αυτά αυτός που τον πίνει άσχημα είναι ο γιδοβοσκος ο Ανδρουλάκης
σκάσε χασοδίκαινα και ρούφα 12% πτώση του μαλάκα σουΑς μην βιαζομαστε για τον Ανδρουλακη....
Μπορει να μην ειναι ετσι
Τι θα παθω ρε φιλε?Αν δεν υπάρχει 3 μπροστά από τη ΝΔ δεν τον βλέπω καλά τον Alex.
Ευρωεκλογες με ευρωεκλογες συγκρινουμε τύπεσκάσε χασοδίκαινα και ρούφα 12% πτώση του μαλάκα σου
Λοβερδος μιλαει για μαγειρεμα και κανονικα ηταν 3η θεση
Οχι τίποτα φοβερό.Απλά θα στην πέσουν όλοι που έπεσες έξω.Τι θα παθω ρε φιλε?
μη βριζεις man, πολιτισμενασκάσε χασοδίκαινα και ρούφα 12% πτώση του μαλάκα σου
Άλεξ μουΞερεις ομως κατι τύπε? Δεν ρωτησα εσενα, ούτε με απασχολει ποιος Φραγκουλης ειναι ο καλυτερος.
Ελπίζω όχι αυτό που έπαθε ο Μητσοτάκης εδώ στη βιτρίνα.Τι θα παθω ρε φιλε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευρωεκλογες με ευρωεκλογες συγκρινουμε τύπε
Και αν ειμαι στο 31 εχω χασει 2 μοναδες, κι εσυ στο 16 εχεις χασει 7
Σουτ....
Σε τι επεσα εξω?Οχι τίποτα φοβερό.Απλά θα στην πέσουν όλοι που έπεσες έξω.
Αν πέσεις βέβαια...