athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
ΛατινοπουλουΕσύ συμμορφωθηκες ή θα μας κάνεις κάνα παραστράτημα;
ΛατινοπουλουΕσύ συμμορφωθηκες ή θα μας κάνεις κάνα παραστράτημα;
το δέχομαι οτιδήποτε εκτός της γαλάζιας πανδημίαςειπα Λατινοπουλου σε λιγο παω να ψηφισω..πινω τον καφε μου και εφυγα
Κυριακος εχει καιρο να λογικευθει θα παρακολουθω στενα τα της παραταξης μου..το δέχομαι οτιδήποτε εκτός της γαλάζιας πανδημίας
Με στενοχωρεις, ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΣδεν μου αφησε κυριακος περιθωρια δυστυχως
το ξερω,ΤΟ ΞΕΡΩ και εγω στεναχωριεμαι να ξερεις αλλα δυστυχως δεν εχω αλλη επιλογηΜε στενοχωρεις, ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΣ
ναι τυπε τη βαρσοβια. την πολη και τη χωρα για την οποια εγινε ο Β παγκοσμιος και τελικα την πηρε ο σταλιν και την ξεκωλιασε καλη ωρα οπως τωρα ο πουτιν την ουκρανια...
αυτα εχουν οι πολλες αγκαλιες με τη δυση....
κάνε και οικονομίες καλού κακού όσο παρακολουθείςΚυριακος εχει καιρο να λογικευθει θα παρακολουθω στενα τα της παραταξης μου..
Εγω ακομη ελπιζω οτι μεσα στο παραβαν θα σου ερθει η φώτισητο ξερω,ΤΟ ΞΕΡΩ και εγω στεναχωριεμαι να ξερεις αλλα δυστυχως δεν εχω αλλη επιλογη
ευχομαι να πανε ολα καλα και εθνικες εκλογες να τον ψηφισω παλι
δεν μπορω βαζω κλιματιστικοκάνε και οικονομίες καλού κακού όσο παρακολουθείς
Πρώτο και δεύτερο γύρο κύμα exit poll: ΝΔ 32,2% ΣΥΡΙΖΑ 16,6% ΠΑΣΟΚ 11,6% ΚΚΕ 8,6%
Πρώτο και δεύτερο γύρο κύμα exit poll: ΝΔ 32,2% ΣΥΡΙΖΑ 16,6% ΠΑΣΟΚ 11,6% ΚΚΕ 8,6% - Fimotro
Ολοκληρώθηκε η στάθμιση και η επεξεργασία του πρώτου και του δεύτερο κύμματος του exit poll. Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, ο μέσος όρος των ποσοστών που δίνουν όλες οι εταιρείες που συμμετέχουν στο κοινό exit…fimotro.gr
προσοχή είναι τα πρώτα κύμματα με τα πιο συντηριτικά κοινά.
τα μπούκια έριξαν στο 30.5% τη ΝΔ
Ψεματα.Πρώτο και δεύτερο γύρο κύμα exit poll: ΝΔ 32,2% ΣΥΡΙΖΑ 16,6% ΠΑΣΟΚ 11,6% ΚΚΕ 8,6%
Πρώτο και δεύτερο γύρο κύμα exit poll: ΝΔ 32,2% ΣΥΡΙΖΑ 16,6% ΠΑΣΟΚ 11,6% ΚΚΕ 8,6% - Fimotro
Ολοκληρώθηκε η στάθμιση και η επεξεργασία του πρώτου και του δεύτερο κύμματος του exit poll. Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, ο μέσος όρος των ποσοστών που δίνουν όλες οι εταιρείες που συμμετέχουν στο κοινό exit…fimotro.gr
και εγώ....το καλοκαίρι μόνο το βράδυ τα κλείνω γιατί δε μπορώ να κοιμηθώ με αυτό μετά ξυπνάω άρρωστοςδεν μπορω βαζω κλιματιστικο
Ψεματα.
Κανενα κυμα δεν υπαρχει ακομη
θα μας γαμησει το ρευμα ΜΑΛΑΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟκαι εγώ....το καλοκαίρι μόνο το βράδυ τα κλείνω γιατί δε μπορώ να κοιμηθώ με αυτό μετά ξυπνάω άρρωστος
να πα να γαμηθεί αν δεν αράζεις άνετα και στο σπίτι......έχω πάρει όμως δυνατά μαραφέτια και καίνε λίγο κλάση ΑΑΑΑΑΑΑΑ+
βάλε μπλέ και θα ζήσες χωρίς άγχοςθα μας γαμησει το ρευμα ΜΑΛΑΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟ
ειπα Λατινοπουλου σε λιγο παω να ψηφισω..πινω τον καφε μου και εφυγα
Πρώτο και δεύτερο γύρο κύμα exit poll: ΝΔ 32,2% ΣΥΡΙΖΑ 16,6% ΠΑΣΟΚ 11,6% ΚΚΕ 8,6%