Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.153
- Πόντοι
- 12.756
Αχαΐα αποκλείεται.
ρε ολα μπλε σου λεω , ΟΛΑ ΜΠΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ , ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ , ΜΠΛΕΕΕΕ ΜΠΛΕΕΕΕΕ
Αχαΐα αποκλείεται.
ti tha psifisis typeΑπο εδω και περα η νδ μονο πτώση θα έχει και φθορά.
Ο κασελ εκανε οτι καλύτερο μπορεί και σήμερα θα το δουμε
40,56ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑΤΑΚΑΤΟ
Θα κάνει καμιά μαλακία με το μαχαίρι το καυλοράπανο και θα τρέχουμεΑφροδιτη μονο
100% μουνόσκυλα όμως40,56
Εθνικές εκλογές – Ιούλιος 2019
Αποτελέσματα των ελληνικών βουλευτικών εκλογών του Ιουλίου 2019ekloges.ypes.gr
φοροφυγαααααααααααααααααααααααααααααααα λιγο θες και μπαινεις κατηγορια Χαρτοπολεμου προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ100% μουνόσκυλα όμως
παλιά σε έκλεβαν για τα ευρώ τώρα θα σε φερμάρουν για το μπουκαλάκι βίκοςΑκρίβεια: Έρχεται αύξηση 20% στο νερό από 1η Ιουλίου – Ανατιμήσεις και σε μπύρες, χυμούς, αναψυκτικά
Αιτία για τις ανατιμήσεις είναι η εισαγωγή του Συστήματος Επιστροφής Εγγυοδοσίας
Το voucher επιστροφής χρημάτων
Η ρύθμιση προβλέπει την επιστροφή των χρημάτων μέσω voucher. Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές που θα επιστρέφουν τις άδειες συσκευασίες στο κατάστημα, θα λαμβάνουν ένα «κουπόνι» ως ανταμοιβή.
Ανοιγουν νεες θεσεις εργασίας και ευκαιρίες εξτρα εισοδηματος
Μισθωτος μετα το 8ωρο του στην εξτρα εργασια του
κοίτα μη λυγίσεις τελευταία στιγμήφοροφυγαααααααααααααααααααααααααααααααα λιγο θες και μπαινεις κατηγορια Χαρτοπολεμου προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ
Θα κλαις το βράδυ ,ΘΑ ΚΛΑΙΣΜΑΥΡΙΣΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
ειπα Λατινοπουλου σε λιγο παω να ψηφισω..πινω τον καφε μου και εφυγακοίτα μη λυγίσεις τελευταία στιγμή
να ψηφίσεις ότι τους πονάει περισσότερο
ΛΟΓΙΚΕΨΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗειπα Λατινοπουλου σε λιγο παω να ψηφισω..πινω τον καφε μου και εφυγα
Εσύ συμμορφωθηκες ή θα μας κάνεις κάνα παραστράτημα;φοροφυγαααααααααααααααααααααααααααααααα λιγο θες και μπαινεις κατηγορια Χαρτοπολεμου προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ
δεν μου αφησε κυριακος περιθωρια δυστυχωςΛΟΓΙΚΕΨΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
θα το ρίξουμε το καθεστώς ΘΑ ΔΕΙΣΘα κλαις το βράδυ ,ΘΑ ΚΛΑΙΣ