Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.619
Πόντοι
5.956
Από τη σημερινή ομιλία της Μαρία Καρυστιανού στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

«Ο πρωθυπουργός απουσιάζει σήμερα και από αυτή τη σημαντική μέρα για τις αρχές της δημοκρατίας στην Ελλάδα, όπως απουσίαζε και από την ολομέλεια της Βουλής και σε άλλα σημαντικά για τη χώρα μας θέματα. Σίγουρο είναι μόνο το πρόσωπο της αδιαφορίας όχι απέναντι σε ένα από τα χειρότερα εγκλήματα στη χώρα με κρατική συμμετοχή και ευθύνη αλλά και απέναντι σε 1,5 εκατ. Πολιτών.

Κύριε Μητσοτάκη, το όνομά σας αναφέρθηκε σε μία ποινικά κολάσιμη πράξη για την οποία εσείς πρώτος θα έπρεπε να σπεύσετε να ξεκαθαρίσετε σύμφωνα με τη θέση σας. Όχι εκ του ασφαλούς, εντός της Βουλής και σε οικείο δημοσιογραφικό περιβάλλον αλλά να παρουσιαστείτε οικειοθελώς μπροστά στον δικαστή και να αποδείξετε τα όσα ισχυρίζεστε. Αντιθέτως κρυμμένος στην ασυλία, ούτε καν αναφέρεστε στην τραγωδία, ελπίζοντας ότι οι Έλληνες θα ξεχάσουν και θα αποθαρρυνθούν. Εμείς όμως δεν ξεχνάμε» είπε μεταξύ άλλων η κ. Καρυστιανού και του έθεσε τα εξής ερωτήματα:

«…σας απέστειλα μία επιστολή, όχι ως εκπρόσωπος ενός κράτους που σκότωσε το παιδί μου, όχι μόνο από την ηθική υποχρέωση προς την κοινωνία και την παράταξή σας αλλά από την υποχρέωση που έχετε να απαντήστε εντός 50 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 10 του Συντάγματος με σεβασμό προς τις διατάξεις της χώρας. Γνωρίζετε τους νόμους της χώρας μου; Συμμορφώνεστε με αυτούς ή θεωρείτε ότι δεν έχετε καμία τέτοια υποχρέωση; Η απουσία σας δηλώνει και την απάντησή σας αλλά εγώ ως μάνα και ως πολίτης έχω δικαίωμα να μάθω γιατί κάηκε το παιδί μου» κατέληξε η μητέρα της 19χρονης Μάρθης.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Θα κοψουν το λαιμο τους και θα τα καταφερουν.

Κράτα πάντως επιφύλαξη .... Η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ ενδεχομένως παρουσιάζει την πραγματικότητα, όμως δεν σου κάνει εντύπωση ότι δεν αναφέρεται τίποτα για νομικές ενέργειες εκ μέρους των ΕΛΤΑ για συκοφαντική δυσφήμηση κατά των μέσων που προέβαλαν μια τέτοια είδηση;;; Στο τέλος αναφέρεται ότι προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους του εν λόγω site, εγώ θα τους έλεγα αν δημοσιεύσετε ανακρίβειες θα έχετε νομικές συνέπειες ....

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία διαψεύδουν κατηγορηματικά πρόσφατα δημοσιεύματα συγκεκριμένου site – που αναπαράγονται σήμερα – στα οποία γίνεται λόγος για δήθεν προβλήματα στη διαδικασία της επιστολικής ψήφου από τα ΕΛΤΑ. Για την ορθή
ενημέρωση των εκλογέων και την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενημερώνουν:

Το έργο της επιστολικής ψήφου αφορά περίπου 200.000 πολίτες που εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον, με τα ΕΛΤΑ να αναλαμβάνουν τη διανομή εκλογικού υλικού σε 100.000 από αυτούς (75.000 στο εσωτερικό και 25.000 στο εξωτερικό). Μέχρι σήμερα, το 96,5% παραδόθηκε στους εκλογείς εντός και εκτός συνόρων. Για το μεγαλύτερο μέρος των αποδεκτών έγιναν τουλάχιστον 2 προσπάθειες επίδοσης στη διεύθυνση που είχε δηλωθεί (η προδιαγραφή του έργου προβλέπει μία) και εστάλησαν μέχρι και 6 μηνύματα υπενθύμισης. Η διαδικασία περιελάμβανε απογευματινές επιδόσεις και διευρυμένο ωράριο καταστημάτων. Για το υπόλοιπο 3.5% που δεν επιδόθηκε μέχρι στιγμής ή δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τους εκλογείς, το εκλογικό υλικό, ακολουθώντας σχετική οδηγία του Υπουργείου Εσωτερικών, παραμένει ακόμα και σήμερα στα καταστήματα, από τα οποία μπορεί ο ενδιαφερόμενος να παραλάβει και μάλιστα κατά προτεραιότητα.

Το επόμενο βήμα της εκλογικής διαδικασίας είναι η παραλαβή της ψήφου από τους εκλογείς. Δημιουργήθηκε ειδική πλατφόρμα – epistoliki.elta.gr – για κλείσιμο ραντεβού και παραλαβή από διεύθυνση που θα υποδείξουν, ενώ για όσους τους διευκολύνει και προτιμούν, υπάρχει η δυνατότητα κατά προτεραιότητα κατάθεσης στα καταστήματα, πολλά από τα οποία λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο. Η ενημέρωση των εκλογέων έγινε με ειδικό ενημερωτικό φυλλάδιο κατά την επίδοση και στη συνέχεια με υπενθυμιστικά μηνύματα και τηλεφωνική επικοινωνία από ταχυδρόμους για την επιβεβαίωση του ραντεβού.

Σημαντικό είναι ότι οι ψηφοφόροι ανταποκρίθηκαν πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα ποσοστό 85% των παραλαβών που έπρεπε να διεκπεραιωθούν από ΕΛΤΑ, να έχει ήδη ολοκληρωθεί από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας και έτσι να αποφευχθεί φαινόμενο συνωστισμών για τις παραλαβές.

Υπογραμμίζεται ότι η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, ωστόσο με μειούμενο βαθμό ανταπόκρισης των πολιτών, δεδομένου ότι ο μεγαλύτερος όγκος έχει ήδη συλλεχθεί και παραδοθεί στο κέντρο συγκέντρωσης διαλογής ψηφοδελτίων επιστολικής ψήφου στο Περιστέρι. Για το υπόλοιπο, η διαδικασία παραμένει ανοιχτή είτε με ραντεβού στο epistoliki.elta.gr είτε στα καταστήματα του δικτύου.

Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία είναι προσωπική και η διαδικασία της επιστολικής ψήφου δεν είναι δεσμευτική – καθώς δίνεται η δυνατότητα στους εκλογείς να ψηφίσουν με φυσική παρουσία την ημέρα των εκλογών ή να μην ψηφίσουν καθόλου. Ως εκ τούτου, το τελικό ποσοστό των παραληφθέντων ψηφοδελτίων θα διαμορφωθεί από τη βούληση των εκλογέων.

Δεν κατανοούμε τους λόγους της πρωτοφανούς επίθεσης στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, την οποία καταγγέλλουμε ως αήθη, δεδομένου ότι προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους του εν λόγω site.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Κράτα πάντως επιφύλαξη .... Η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ ενδεχομένως παρουσιάζει την πραγματικότητα, όμως δεν σου κάνει εντύπωση ότι δεν αναφέρεται τίποτα για νομικές ενέργειες εκ μέρους των ΕΛΤΑ για συκοφαντική δυσφήμηση κατά των μέσων που προέβαλαν μια τέτοια είδηση;;; Στο τέλος αναφέρεται ότι προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους του εν λόγω site, εγώ θα τους έλεγα αν δημοσιεύσετε ανακρίβειες θα έχετε νομικές συνέπειες ....

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία διαψεύδουν κατηγορηματικά πρόσφατα δημοσιεύματα συγκεκριμένου site – που αναπαράγονται σήμερα – στα οποία γίνεται λόγος για δήθεν προβλήματα στη διαδικασία της επιστολικής ψήφου από τα ΕΛΤΑ. Για την ορθή
ενημέρωση των εκλογέων και την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενημερώνουν:

Το έργο της επιστολικής ψήφου αφορά περίπου 200.000 πολίτες που εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον, με τα ΕΛΤΑ να αναλαμβάνουν τη διανομή εκλογικού υλικού σε 100.000 από αυτούς (75.000 στο εσωτερικό και 25.000 στο εξωτερικό). Μέχρι σήμερα, το 96,5% παραδόθηκε στους εκλογείς εντός και εκτός συνόρων. Για το μεγαλύτερο μέρος των αποδεκτών έγιναν τουλάχιστον 2 προσπάθειες επίδοσης στη διεύθυνση που είχε δηλωθεί (η προδιαγραφή του έργου προβλέπει μία) και εστάλησαν μέχρι και 6 μηνύματα υπενθύμισης. Η διαδικασία περιελάμβανε απογευματινές επιδόσεις και διευρυμένο ωράριο καταστημάτων. Για το υπόλοιπο 3.5% που δεν επιδόθηκε μέχρι στιγμής ή δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τους εκλογείς, το εκλογικό υλικό, ακολουθώντας σχετική οδηγία του Υπουργείου Εσωτερικών, παραμένει ακόμα και σήμερα στα καταστήματα, από τα οποία μπορεί ο ενδιαφερόμενος να παραλάβει και μάλιστα κατά προτεραιότητα.

Το επόμενο βήμα της εκλογικής διαδικασίας είναι η παραλαβή της ψήφου από τους εκλογείς. Δημιουργήθηκε ειδική πλατφόρμα – epistoliki.elta.gr – για κλείσιμο ραντεβού και παραλαβή από διεύθυνση που θα υποδείξουν, ενώ για όσους τους διευκολύνει και προτιμούν, υπάρχει η δυνατότητα κατά προτεραιότητα κατάθεσης στα καταστήματα, πολλά από τα οποία λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο. Η ενημέρωση των εκλογέων έγινε με ειδικό ενημερωτικό φυλλάδιο κατά την επίδοση και στη συνέχεια με υπενθυμιστικά μηνύματα και τηλεφωνική επικοινωνία από ταχυδρόμους για την επιβεβαίωση του ραντεβού.

Σημαντικό είναι ότι οι ψηφοφόροι ανταποκρίθηκαν πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα ποσοστό 85% των παραλαβών που έπρεπε να διεκπεραιωθούν από ΕΛΤΑ, να έχει ήδη ολοκληρωθεί από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας και έτσι να αποφευχθεί φαινόμενο συνωστισμών για τις παραλαβές.

Υπογραμμίζεται ότι η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, ωστόσο με μειούμενο βαθμό ανταπόκρισης των πολιτών, δεδομένου ότι ο μεγαλύτερος όγκος έχει ήδη συλλεχθεί και παραδοθεί στο κέντρο συγκέντρωσης διαλογής ψηφοδελτίων επιστολικής ψήφου στο Περιστέρι. Για το υπόλοιπο, η διαδικασία παραμένει ανοιχτή είτε με ραντεβού στο epistoliki.elta.gr είτε στα καταστήματα του δικτύου.

Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία είναι προσωπική και η διαδικασία της επιστολικής ψήφου δεν είναι δεσμευτική – καθώς δίνεται η δυνατότητα στους εκλογείς να ψηφίσουν με φυσική παρουσία την ημέρα των εκλογών ή να μην ψηφίσουν καθόλου. Ως εκ τούτου, το τελικό ποσοστό των παραληφθέντων ψηφοδελτίων θα διαμορφωθεί από τη βούληση των εκλογέων.

Δεν κατανοούμε τους λόγους της πρωτοφανούς επίθεσης στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, την οποία καταγγέλλουμε ως αήθη, δεδομένου ότι προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους του εν λόγω site.

Μια χαρα τα λεει ο ανθρωπος. Και μια χαρα ειναι η διαδικασια.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.056
Πόντοι
6.256
πας εχουν πριξει τα παπαρια με της διαφημισεις γι'αυτη τη μαλακια. και εχουν και το θαρος να μας λενε οτι "η ψήφος σου εχει σημασια" αιντε γαμησου απο πανω. δεν αλλάζει τιποτα. δεν πρόκειται. στα σκατα θα μηνουμε για εκατο και βαλε χρονιά.
Μια χαρά ειναι ολα στη χωρα μας φίλε,
Για δες τι γινεται στο Σουδάν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
πας εχουν πριξει τα παπαρια με της διαφημισεις γι'αυτη τη μαλακια. και εχουν και το θαρος να μας λενε οτι "η ψήφος σου εχει σημασια" αιντε γαμησου απο πανω. δεν αλλάζει τιποτα. δεν πρόκειται. στα σκατα θα μηνουμε για εκατο και βαλε χρονιά.
Δικιο εχεις φιλε, καμια σημασια δεν εχει η ψηφος σου. Μην ψηφισεις. Συμφωνω.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εμείς όμως δεν ξεχνάμε» είπε μεταξύ άλλων η κ. Καρυστιανού και του έθεσε τα εξής ερωτήματα:

«…σας απέστειλα μία επιστολή, όχι ως εκπρόσωπος ενός κράτους που σκότωσε το παιδί μου, .......

Ο πόνος της είναι μεγάλος, που δεν σηκώνει απάντηση ....

Κατά την κα Καρυστιανού στην τραγωδία στο Ματι ο τότε πρωθυπουργός Α. Τσίπρας εκπροσωπεί ένα κράτος που σκότωσε 104 ανθρώπους;

Είναι γνωστό ότι στην Ευρωβουλή μίλησε με τις πλάτες ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΏΝ του ΣΥΡΙΖΑ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μια χαρα τα λεει ο ανθρωπος. Και μια χαρα ειναι η διαδικασια.

Δεν είμαι δικηγόρος αλλά θα τους τράβαγα στα δικαστήρια για αποζημιώσεις .... είναι γνωστό ότι τα ταμεία των ΕΛΤΑ έπιασαν αράχνες ......

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
Δεν προκειται να χαλασω την μερα μου για να παω να ψηφισω. Κι αυτο γιατι δεν ακουσα και καποιον απο τους υποψηφιους Ευρωβουλευτες να βγει στα ΜΜΕ και να πει "εγω, ρε παιδια αν με ψηφιστε, θα κανω αυτο κι αυτο και αυτο (συγγεκριμενα) στην Ευρωβουλη για να εκπροσωπισω τα συμφεροντα της χωρας μας" Ολοι ασχολουνται με τον κωλο του κασελακια, τις μαλακιες που κανει ο κουλης, τις λαθος επιλογες του τσιπρακια και τεσπα η καθε τους προσπαθεια ειναι να μειωσουν τους υπολοιπους, μηπως και μπορεσουν ετσι να προβαλουν την μηδενικοτητα τους.
Μου εχει υποσχεθει το "αισθημα" ενα Σαββατοκυριακο φουλ ξεσκισμα και ανωμαλιες, στο εξωχικο της στο Λαγονησι και μουσακα απο τα χερακια της στα διαλειματα. Σιγα μην αφισω το πηδημα για να παω για πουρναρια

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
ΤΣΙΜΠΗΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΝΑΚΙΑ 120% ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΡΟΥΦΗΧΤΕ 44ΑΡΙΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ ....ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!

smartsmile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Κριτικές
7
Like
527
Πόντοι
301
Δεν προκειται να χαλασω την μερα μου για να παω να ψηφισω. Κι αυτο γιατι δεν ακουσα και καποιον απο τους υποψηφιους Ευρωβουλευτες να βγει στα ΜΜΕ και να πει "εγω, ρε παιδια αν με ψηφιστε, θα κανω αυτο κι αυτο και αυτο (συγγεκριμενα) στην Ευρωβουλη για να εκπροσωπισω τα συμφεροντα της χωρας μας" Ολοι ασχολουνται με τον κωλο του κασελακια, τις μαλακιες που κανει ο κουλης, τις λαθος επιλογες του τσιπρακια και τεσπα η καθε τους προσπαθεια ειναι να μειωσουν τους υπολοιπους, μηπως και μπορεσουν ετσι να προβαλουν την μηδενικοτητα τους.
Μου εχει υποσχεθει το "αισθημα" ενα Σαββατοκυριακο φουλ ξεσκισμα και ανωμαλιες, στο εξωχικο της στο Λαγονησι και μουσακα απο τα χερακια της στα διαλειματα. Σιγα μην αφισω το πηδημα για να παω για πουρναρια

:thumbsup:

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.337
Πόντοι
1.056
Ο μόνος που μπορεί να σώσει την Ελλάδα.. Απορώ τόσα δισεκατομμύρια έναν σβέρκο γιατί δεν αγόρασε ακομα! :2funny:

100777_maxresdefault.jpg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
καλη επιτυχια στον κυριο Λοβερδο:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
που φτασαμε ρε πουστη μου , δεξιος να μην ψηφίζει δεξιά :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
:tooth:
ειμαι νοημων ΔΕΞΙΟΣ...
αν δεν αλλαξουν πραγματα και εθνικες εκλογες θα παρει κυριος Κυριακος νεα απαντηση μου:coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ΤΣΙΜΠΗΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΝΑΚΙΑ 120% ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΡΟΥΦΗΧΤΕ 44ΑΡΙΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ ....ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!
Θα ψηφισουμε ΚΚΕ να δροσισει τυπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Κατά την κα Καρυστιανού στην τραγωδία στο Ματι ο τότε πρωθυπουργός Α. Τσίπρας εκπροσωπεί ένα κράτος που σκότωσε 104 ανθρώπους;
Οχι βεβαια, στις αναρτησεις της το 2018 εφταιγαν οι πολιτες για το Ματι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
:tooth:
ειμαι νοημων ΔΕΞΙΟΣ...
αν δεν αλλαξουν πραγματα και εθνικες εκλογες θα παρει κυριος Κυριακος νεα απαντηση μου:coffee:
ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ.
ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ.
ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙ.
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ.
ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ.
ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙ.
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ
εχω παρει την αποφαση μου..Λοβερδος στην ευρωβουλη
κυριος Κυριακος εχει χρονο να με πεισει μεχρι τις εθνικες εκλογες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εχω παρει την αποφαση μου..Λοβερδος στην ευρωβουλη
κυριος Κυριακος εχει χρονο να με πεισει μεχρι τις εθνικες εκλογες
Προσπαθησε να φανταστεις το σαρδονιο χαμογελο διαφορων χαρτοπολεμων, φυλακοβιων, λαϊκιστων και κατσαπλιαδων αν το κομμα μας εχει ένα ατυχο αποτελεσμα και τον αερα που θα παρει ο κωλος τους για μια τριετια και δεν θα εχεις καμια αμφιβολια ποια ειναι η σωστη επιλογη στις 9 Ιουνιου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom