Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.701
Πόντοι
5.956
Πού ειδες οτι "αυξηθηκε" η φορολογια?
Ποιος νεος φορος επιβληθηκε?
Τεκμηρια μπηκαν, για να πληρωσουν επιτελους οσοι δηλωνουν 5 αλλά εισπραττουν 50.
Αυτο δεν ειναι νεος φορος. Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως?
Δεν ξέρω αν διάβασες πιο πάνω,αλλά σε τρολάρουν λέγοντας ότι την Κυριακή δε θα ψηφίσεις ΝΔ.

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
ποτέ δεν τρολάρω με τόσο σοβαρά ζητήματα :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: satov1

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Το προεκλογικο προγραμμα εφαρμοζει.
Για βρες μας τι έλεγε το προεκλογικό πρόγραμμα για τους ελ. επαγγελματίες και τους φόρους.
Το προεκλογικό του 2023.
Χέσε του 2019 ... που έταζε κατάργηση του φόρου επιτηδεύματος.

Και πες μας ...
για 350.000 επαγγελματίες που πλήρωναν 650€ φόρο ....
τα 2630€ που θα πληρώσουν ΦΕΤΟΣ ...

πόση ... μείωση είναι ....

Υ.Γ. Πως βγάζω το 2630€ πρόχειρα ....
Μετά τα 12 έτημ τεκμαρτό 14196€
Τα πρώτα 10Κ με 9% = 900€ φόρος
Τα υπόλοιπα 4196 με 22% = 924€ φόρος
Προσθέτω 25% ΜΟΝΟ προκαταβολή φόρου (μπορεί να είναι και 55%)

συν 325€ το φόρο επιτηδεύματος που έταζαν ότι θα καταργούσαν προεκλογικά το ... 2019 ....

Τελευταία τροποποίηση:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Αχ, μετά από όλο αυτό το ταρατατζούμ τούτων των ημερών για τις Ευρωεκλογές, να δούμε, αν θα έχουμε όντως κάποια μεγάλη έκπληξη, που δεν πρόβλεψαν οι δημοσκοπήσεις.

Χλωμό μεν, αλλά θα δείξει.

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
Τεκμηρια μπηκαν, για να πληρωσουν επιτελους οσοι δηλωνουν 5 αλλά εισπραττουν 50.
Ναι, τα τεκμήρια εννοώ.
Εγώ θα το λέω, ότι αυτό το μέτρο, το είπε προεκλογικά ή όχι;;; Δεν λέω αν είναι σωστό ή όχι, ρωτάω αν το είχε πει.
Απλό ερώτημα. Μην το πάμε γύρω γύρω. Πες όχι, ΔΕΝ το είπε, ή ΝΑΙ το είπε τότε, και προχωράμε..

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Απρ 2024
Like
82
Πόντοι
1
Εμ(φεσι)ετζογλου.Toυς αγαπουσε πολυ τους συμπατριωτες του,ουτε ενας δεν εμεινε απληρωτος:coffee::confused::confused::confused:
Φιλτατε κανονικά δεν θα πήγαινα και στα παπάρια μου πραγματικά οι €εκλογες απλά η αποχή πάει στον γκαντεμι

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.193
Πόντοι
2.356
Τι λες παλικαρι μου? Δεν σε καταλαβαινω. Εκλεινες ραντεβου. Και αν δεν υπηρχε, πηγαινες στα ελτα εκτος σειρας. Εγω ψηφισα σε 2 λεπτα. Και σε 2 μερες ελαβα μηνυμα οτι η ψηφος μου ειναι ηδη στην καλπη. Γιατι καποιοι παντου ανακαλυπτουν προβληματα? Της κοντής ψωλής της φταινε οι τριχες. Ας πουμε και ενα μπραβο που επιτελους μια κυβερνηση εκανε το αυτονοητο.
Εμένα μου έφερε το υλικό η ACS στο σπίτι, ψήφισα, ήρθε και πήρε το φάκελο, μηνύματα - κομπλέ όλα.

Τι λέει τώρα το κάθε κωλοsite του Συριζοβάνη, εις τον μπούτσο μας κι εμάς Κωστής Παλαμάς.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
πας εχουν πριξει τα παπαρια με της διαφημισεις γι'αυτη τη μαλακια. και εχουν και το θαρος να μας λενε οτι "η ψήφος σου εχει σημασια" αιντε γαμησου απο πανω. δεν αλλάζει τιποτα. δεν πρόκειται. στα σκατα θα μηνουμε για εκατο και βαλε χρονιά.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.310
Πόντοι
1.056
Τι λες μωρε ακυρε;

Δεν ξερει τι κωλοζηταει το κομμα σου & εσυ χαιρεσαι γιατι δεν προσθεσε νεα φορολογια,στην μοναδικη χωρα της ευρωπης (εδω γελαμε) που πεισματικα δεν μειωνει
τον φορο στα πρωτης αναγκης,γιατι μια θα ωφεληθουν οι Τουριστες,μια θα φαν Περισσότερα μακαρόνια Οι πλούσιοι. Δεν ξέρουν τι να πρωτο πουν τα πρεζάκια

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
δικηγορος δεν εισαι?..πες οτι εχεις 5 φραγκα στην ακρη και θες να ανακαινισεις το γραφειο σου ,βαψιματα πλακακια,επιπλα,ολα μεσα..σου παει ενα 15αρι..δηλωνεις ,ποσα θες?20 25 χιλ το χρονο εισοδημα?..εκανες καποια εξοδα τα βαζεις στα βιβλια σου ερχεται ομως η εφορια σου λεει στα αρχιδια μας εσυ εισαι παλιος δικηγορος κατω απο 15 χιλ βασει τεκμαρτου δεν στο αναγνωριζουμε..μα λες εκανα ανακαινιση,στα αρχιδια μας ξανα..πληρωσε και τρεχα να το αμφισβητησεις και αμα εισαι καθαρος θα στα γυρισουμε..και αντε με αυτα τα λαμογια να βρεις ακρη που θα σου βρουν και το μπουκαλι χλωρινη που δεν εχεις περασει στα βιβλια...δεν ειναι μονο αυξηση φορολογιας αλλα και παρεμβαση στα "δικαιωματα"του επαγγελματια που φυσικα πληττει ολους αυτους που δηλωνουν εισοδηματα κοντα στο τεκμαρτο..τωρα αν δηλωνεις π.χ 50 χιλ ναι δεν σε αφορα αλλα σε ευνοει κιολας με την καταργηση τους τελους επιτηδευματος αλλα και μια εμμεση παραδοχη της κυβερνησης οτι αφου δεν μπορουμε να πιασουμε τα μαυρα χτυπαμε επι δικαιων και αδικων...

νοστος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2022
Κριτικές
10
Like
435
Πόντοι
290
Εγώ αναρωτιέμαι αν θα πάει κάποιος να ψηφίσει

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.310
Πόντοι
1.056
Εγώ αναρωτιέμαι αν θα πάει κάποιος να ψηφίσει
Θα χει ζεστη,τα 17 χρονα θα γεμισουν τις παραλιες και μεις θα παμε να παρουμε ματι τα μονακια σ αυτες,τα κομματοσκυλα θα φορτωσουν τα γεροντια στ αμαξια και θα πανε να τα ξεφορτωσουν στα εκλογικα κεντρα και θα βγει αποχη κοντα στο 87% πρωτος νικητης

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
...αλλα και μια εμμεση παραδοχη της κυβερνησης οτι αφου δεν μπορουμε να πιασουμε τα μαυρα χτυπαμε επι δικαιων και αδικων...

Καλά ναι, όπου τους κάτσει και όπου βρουν. Εννοείται. :—)

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.701
Πόντοι
5.956

Νέο μεγάλο φιάσκο της Νίκης Κεραμέως: 31.000 επιστολικές ...

KontraNewsI.jpg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.863
Πόντοι
9.931

Stories

Νέο!

Stories