πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.852
- Πόντοι
- 12.056
την κυριακη ολοι στο gay prideΕτοιμος να ψηφισει και Κασσελακη ο Λατινόπουλος απ οτι διαβαζω
την κυριακη ολοι στο gay prideΕτοιμος να ψηφισει και Κασσελακη ο Λατινόπουλος απ οτι διαβαζω
φιλε λεφτακια εχω παρει τα κλειδια απο την γυαρο....να την ανοιξω??Προδοτες της δεξιάς παραταξης ...
να παρεις και ενα κουτι γλυκα με κανα καλο κρασι να πιειτε στα πλαισια της συμφιλιωσηςΧαρτοπολεμε πρωτον αμιαντο θα βαλω στην σουφρα σου
Δευτερον εκει κοντα που μενεις τα 2 μουνοπανα συνοδειες λειπουν εδω και καιρο
τι εγινε φυλακιστηκε αυτος που φυλαγαν;
Τριτον ΕΡΧΟΜΑΙ
Κόλλυβα να εχει μαζι του γιατι αν κανει κανα ντου σε λαθος σπιτι θα χρειαστουννα παρεις και ενα κουτι γλυκα με κανα καλο κρασι να πιειτε στα πλαισια της συμφιλιωσης
ξερω ενα ζαχαροπλαστειο στον βυρωνα κανει δωρο και τα σακουλακια με το ονομα του συγχωρεμενουΚόλλυβα να εχει μαζι του γιατι αν κανει κανα ντου σε λαθος σπιτι θα χρειαστουν
τα θες με ροδι ή χωρις; εχεις κανα μαγαζι να παρει να του προτεινεις;Κόλλυβα να εχει μαζι του γιατι αν κανει κανα ντου σε λαθος σπιτι θα χρειαστουν
δεν εχω , γιατι αυτοι που μπλεκουν μαζι μου κατηγοριοποιούνται στους αγνοούμενοςτα θες με ροδι ή χωρις; εχεις κανα μαγαζι να παρει να του προτεινεις;
και με χρυσο μεσα κουφετο ..οχι ασημενιο σαν φτωχος συγγενειςτα θες με ροδι ή χωρις; εχεις κανα μαγαζι να παρει να του προτεινεις;
το θεμα ειναι να μην σε δει να σκασεις ξαφνικα μεσα στο σπιτισε σενα θα χτυπησω και φροντισε να ανοιξεις..
οταν ερθει η ωρα θα με δεις ακομα ειναι νωρις
Απο το πεζοδρόμιο το νικ Αθηναιος44 θα είναι ιστορίατο θεμα ειναι να μην σε δει να σκασεις ξαφνικα μεσα στο σπιτι
ειμαι ΚΥΡΙΟΣ εγω θα χτυπησω πρωτα...το θεμα ειναι να μην σε δει να σκασεις ξαφνικα μεσα στο σπιτι
για αυτο μου ελεγες τις προαλλες για τον γνωστο σου στον ερυθρο σταυροδεν εχω , γιατι αυτοι που μπλεκουν μαζι μου κατηγοριοποιούνται στους αγνοούμενος
φίλε ποιός δίνει σεντς για τον πουστρίγκο κασσελάκη ?Ο Τραμπ ήταν μια ζωή ως επιχειρηματίας συνταγμένος με τους Δημοκρατικούς, και στα γεράματα έκανε την έκπληξη, και πήγε στους Ρεπουμπλικάνους, και τους έκανε καινούριους, του έθεσε σε εντελώς νέα πορεία.
Ο Κασσελάκης μπορεί άνετα μα τα βρει με τη ΝΔ, και να κάνει κάτι αντίστοιχο.
Μόνο αριστερός δεν είναι στο κάτω-κάτω.
Κανω δωρεές εκει , για να αισθανομαι ψυχικα καλυτερα που τους βαζω δουλειαγια αυτο μου ελεγες τις προαλλες για τον γνωστο σου στον ερυθρο σταυρο
πες ποσα θα ζητησεις να αναστησεις το σαξο;ειμαι ΚΥΡΙΟΣ εγω θα χτυπησω πρωτα...
και ειμαι και εχεμυθος αν ειναι καλο παιδακι δεν θα το πω πουθενα οτι τον συναντησα
Μόνο αυτο μας ελειπε σε αυτη την χωρα ....
τιποτα απολυτως θα τον κερασω κιολαςπες ποσα θα ζητησεις να αναστησεις το σαξο;