Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.403
Πόντοι
22.266
αυτά να τα λέτε στις νεολαίες συριζα κκε

ο βασικότερος λόγος είναι πως πέφτουν τα μεροκάματα
και σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να μένουν όσο διαρκεί η άδεια εργασίας σε κλειστά κέντρα, δουλειά-κέντρο-δουλειά-κέντρο
Το ίδιο γινόταν σε λιβύη ,σαουδική αραβία με ευρωπαίους εργάτες ,δουλειά-κλειστό κέντρο , τέλος εργασίας πούλο
Στήριξε Λατίνο-Βελό Λεπέν Μελόνι να φτιάξουν την ΕΥΡΏΠΗ , με περίεργους κουλοκασέλες δουλειά δε γίνεται...
Κασσελας δεν είμαι αλλά τον πάω διότι ξέρει να ντύνεται
ΚΚΕ είμαι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
ΚΚΕ είμαι
ποιος μωρε μαλακα ξερει να ντυνεται ;;
που ειναι σαν χοντρη που μπαινει στο Ζαρα και παιρνει εξτρα σμολ ενω ειναι για 3XL !!!

που περπαταει μεσα σε 3χιλιαδες κοσμος και βλεπει 2 αστραγαλους και βρηκες αμέσως τον μαλακα , σε λιγο θα φοράει κάπρι με σακακι ..

Που παει να μου το παιξει ιταλος σε ντυσιμο και ειναι σαν να κουκλα απο παρακμιακο μαγαζι στο Αιγαλεω που εχει πεσει με τα μουτρα στην βιτρινα και της κρεμεται το χέρι

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
12.883
Πόντοι
4.546
Δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει την άλλη εβδομάδα ,θα ξέρουμε το 2027?
Ορθοτατον, εξάλλου μια εβδομάδα στην πολιτική, ενίοτε μπορεί να αποδειχθεί μια αιωνιότητα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
ΚΚΕ είμαι
κκε και να λες ότι καλώς έκανε η ΕΣΣΔ που δεν δεχόταν λάθρους...δεν ξέρω ... βάλε σε σειρά μερικά πράματα στο σκεπτικό σου...

το κκε κ οι ζαίοι λένε αδέρφια μας μετανάστες , ανοιχτά σύνορα κτλπ
στο μεταξύ ο Περισσός είναι φρούριο ...ούτε η FED έτσι....
Γι αυτό η νεολαία σας έχει γράψει , είσαστε φαρισσαίοι... να τα λέμε όλα !!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
αισχροκερδεια ειναι οταν μαζευεις επιτηδες στοκ περιμενοντας να ανεβουν οι τιμες για να πουλησεις ακριβα....

οταν εσυ στο ραφι εχεις 30 προιοντα και ξερεις οτι αυριο ακομη και ολα να τα πουλησεις δε θα εχεις τα λεφτα για να το ξαναγεμισεις λυπαμαι αλλα ειναι ΤΙΜΙΟ να το πουλησεις με την αυξημενη τιμη.... στην αλλη περιπτωση το πιθανοτερο ειναι να φαληρησεις απο την τιμιοτητα-εμπορικη ασχετοσυνη

βεβαια οταν αυτα στα κανουν με το ρευμα ειναι καλα ε?

προφανως ο καφες θα ανεβει (αν τελικα τον ανεβασουν γιατι μπορει να παρει παραταση το μετρο) αλλα οχι απο τωρα. το ΤΩΡΑ ειναι η αισχροκερδεια. αγοραζουν φθηνα πουλανε ακριβοτερα. οταν στον ανεβασουν 30/6 ενω θα εχουν στοκ απο τωρα αλλα θα στο πουλανε με την μελλοντικη τιμη θα ειναι το τιμιο διαστημα....
Μπα δικαιολογίες βρίσκεις για να δικαιολογήσεις αυτό που πιστεύεις.

Όταν πουλάς ακριβότερα γιατί ξέρεις ότι θα ανέβουν οι τιμές είτε το κάνεις επειδή δεν έχεις κεφάλαιο να ξανά στοκάρεις είτε επειδή μπορείς είναι αισχροκέρδεια.

Και επειδή το κάνουν οι πάροχοι αυτό σημαίνει ότι είναι σωστό? Πάλι αισχροκέρδεια είναι.

Ο καφές θα ανέβει για πολλούς λόγους....συμφωνώ το ότι ανεβαίνει από τώρα επειδή ΜΠΟΡΟΥΝ.

φάσκεις και αντιφάσκεις...πριν έλεγες ότι το να έχεις στοκ και να το πουλάς ακριβότερα γιατί αύριο που θα ανέβει η τιμή δε θα μπορείς να στοκάρεις...είναι τίμιο...

τώρα λες ότι το να στοκάρεις επίτηδες με φτηνή τιμή σήμερα για να πουλήσεις αύριο πιο ακριβά είναι αισχροκέρδεια....

Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΟΚΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
  • Like
Αντιδράσεις: ROB. C

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
12.883
Πόντοι
4.546
Για αυτό λέω στον αγαπητό Αlex που έχει βάλει τη μαγική του γυάλα στο 2027 μην κάνει προβλέψεις.
Όπως είναι τώρα τα πράγματα, ο Κυριάκος μέχρι το 2027, ΔΕΝ έχει να φοβηθεί κάτι, ακόμα και η εκλογή - επανεκλογή ΠτΔ έχει αποσυνδεθεί, από την διενέργεια Βουλευτικών εκλογών.

Από κει και πέρα ξαναλέω, πως το 2032 ανοίγει πάλι το δημόσιο χρέος, κι μπορεί να κάτσει και πιο πριν στραβή στα δημόσια οικονομικά, οπότε ο πονηρός Κυριάκος, θα έχει φύγει - παραδώσει αρκετά νωρίτερα, κι θα μας λέει μετά, "κοιτάξτε πόσο καταπληκτικός ΠΘ ήμουν", κτλ, κοκ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Διαφορετική περίπτωση και με άλλες δυνατότητες πλέον ο Βελόπουλος, από Γεωργιάδη, Βορίδη και Πλεύρη τζούνιορ.
Εννοείται.
Έχει πολύ πιο φουσκωμένος τραπεζικούς λογαριασμούς και ακίνητα πλέον...

• Like

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.934
Πόντοι
9.931

Που πατε και βαζετε σταυρο ρε λακαμαδες;;:headbang:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Ναι.
Είναι ήπιοι σουνίτες,μπεκτασήδες και Αλεβίτες.
Γενικ θα τους χαρακτήριζα σαν και εμάς,μέτρια πιστοί και κυρίως κοσμικοί.
το ισλάμ μαμήθηκε με τους σουνίτες ..
στην διαδοχή κατέσφαξαν τους σιίτες που γενεαλογικά είχαν δίκιο κ έπρεπε να έχουν την ηγεμονία ..
Μακριά κ αγαπημένοι με τους σουνίτες...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756

Που πατε και βαζετε σταυρο ρε λακαμαδες;;:headbang:
ο Αλεκος την ψηφισε αυτη .. την ειχε γκομενα παλια στο skype :coffee:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.854
Πόντοι
3.556
Όπως είναι τώρα τα πράγματα, ο Κυριάκος μέχρι το 2027, ΔΕΝ έχει να φοβηθεί κάτι, ακόμα και η εκλογή - επανεκλογή ΠτΔ έχει αποσυνδεθεί, από την διενέργεια Βουλευτικών εκλογών.

Από κει και πέρα ξαναλέω, πως το 2032 ανοίγει πάλι το δημόσιο χρέος, κι μπορεί να κάτσει και πιο πριν στραβή στα δημόσια οικονομικά, οπότε ο πονηρός Κυριάκος, θα έχει φύγει - παραδώσει αρκετά νωρίτερα, κι θα μας λέει μετά, "κοιτάξτε πόσο καταπληκτικός ΠΘ ήμουν", κτλ, κοκ.

Κοιτάει να αφήσει άδεια ταμεία, και να ξεπληρώσει συνάμα πιο γρήγορα μέρος του χρέους, προνοώντας να μην μπορεί να δανειστεί εκ νέου ο επόμενος.

Στήνεται καινούριο σκηνικό. Αυτά θα γίνουν αρκετά πριν το 2032. Με αρχή ίσως ήδη το 2025.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Ο Μητσοτάκης θα ξηλώσει όλη την ηγεσία του Υπουργείου Γεωργίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γιατί η πούτσα που έφαγε από τους αγρότες ξεκινάει από το Δομοκό και φτάνει στις Βρυξέλλες.
Και ο ίδιος και ο Αυγενακης έδειξαν υπεροψία, αλαζονεία, ανικανότητα στη λήψη σωστών αποφάσεων και επιδεικτική κίνηση δακτύλου στα δίκαια παράπονα των αγροτών. Από κοντά κι οι δύο ανίκανοι υφυπουργοί.
Είχα γράψει εδω πως ο πεθερός και ο κουνιάδος μου θα τον μαυρίσουν, παρότι σπλήνα δεξιοί, γιατί δεν πάει άλλο με το χάλι της ΝΔ. Αν και είχα εκφράσει τις αμφιβολίες μου λόγω κομματικής προσήλωσής τους, τελικά τήρησαν το λόγο τους. Κι από κοντά κι όλοι οι ομοϊδεάτες χωριανοί τους, που στο άκουσμα Μητσοτάκης ή Αυγενάκης έριχναν καντήλια με παυλωφικα ανακλαστικά.
Ο Βορίδης είπε λίγο μετά το τελικό εξιτ πολ ότι οι αγρότες δικαίως τους μαύρισαν. Τώρα έσφιξε και η σουφρα του Κυριάκου και ψάχνει Λαρισαίο Βουλευτή να τον κάνει υφυπουργό κάτω από το Φλωριδη μάλλον.
Αλλά ο κάμπος βράζει και θα βράζει για καιρό, γιατί το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και μία τάξη προνομιακής στήριξης της κυβέρνησης κουνάει μαντήλι.
Πάλι καλά που υπάρχει ο κόσμος να κάνει αντιπολίτευση.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Κοιτάει να αφήσει άδεια ταμεία, και να ξεπληρώσει συνάμα πιο γρήγορα μέρος του χρέους, προνοώντας να μην μπορεί να δανειστεί εκ νέου ο επόμενος.

Στήνεται καινούριο σκηνικό. Αυτά θα γίνουν αρκετά πριν το 2032. Με αρχή ίσως ήδη το 2025.

Μακάρι να τα αφησει άδεια ... αλλα το πιο πιθανον να τα αφησει μειον .. Παλια του τεχνη κόσκινο..
Ολα θα σκασουν στο επομενο , ειδικα αν δει οτι δεν ξαναβγαινει ;;; θα τα γαμησει ολα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Ο Μητσοτάκης θα ξηλώσει όλη την ηγεσία του Υπουργείου Γεωργίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γιατί η πούτσα που έφαγε από τους αγρότες ξεκινάει από το Δομοκό και φτάνει στις Βρυξέλλες.
Και ο ίδιος και ο Αυγενακης έδειξαν υπεροψία, αλαζονεία, ανικανότητα στη λήψη σωστών αποφάσεων και επιδεικτική κίνηση δακτύλου στα δίκαια παράπονα των αγροτών. Από κοντά κι οι δύο ανίκανοι υφυπουργοί.
Είχα γράψει εδω πως ο πεθερός και ο κουνιάδος μου θα τον μαυρίσουν, παρότι σπλήνα δεξιοί, γιατί δεν πάει άλλο με το χάλι της ΝΔ. Αν και είχα εκφράσει τις αμφιβολίες μου λόγω κομματικής προσήλωσής τους, τελικά τήρησαν το λόγο τους. Κι από κοντά κι όλοι οι ομοϊδεάτες χωριανοί τους, που στο άκουσμα Μητσοτάκης ή Αυγενάκης έριχναν καντήλια με παυλωφικα ανακλαστικά.
Ο Βορίδης είπε λίγο μετά το τελικό εξιτ πολ ότι οι αγρότες δικαίως τους μαύρισαν. Τώρα έσφιξε και η σουφρα του Κυριάκου και ψάχνει Λαρισαίο Βουλευτή να τον κάνει υφυπουργό κάτω από το Φλωριδη μάλλον.
Αλλά ο κάμπος βράζει και θα βράζει για καιρό, γιατί το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και μία τάξη προνομιακής στήριξης της κυβέρνησης κουνάει μαντήλι.
Πάλι καλά που υπάρχει ο κόσμος να κάνει αντιπολίτευση.
κι ομως καπου διαβασα οτι εκει στα πλημμυρισμένα που ακομα καποιοι δεν εχουν αποζημιωθει πηγε πολυ καλα
Για Αυγενάκη συμφωνω , ειναι οτι σε πιο μαλακα μπορεις να βρεις , μπορει να ξεπερναει και τον δικο μας εδω τον νομικό, που ειναι πολυ σπανια περιπτωση , φαντασου !!

• Χαχα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Λυσσάξανε ο Μακρόν κι ο Σολτς να υποστηρίζουν τον πόλεμο ενάντια στη Ρωσία, και τώρα μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ψάχνονται, πώς να τα μπαλώσουν.
Το πολίτευμα στη Γαλλία είναι ημιπροεδρικό, οπότε και σε περίπτωση που στις επερχόμενες εκλογές (30 Ιουνίου, 7 Ιουλίου) κάνει κυβέρνηση η Εθνική Συσπείρωση (Le Pen), ο Macron κρατάει τον έλεγχο του Υπουργείου Άμυνας και των Εξωτερικών. Έχει την νομική δυνατότητα να αναλάβει ενέργειες κατά της Ρωσίας χωρίς την έγκριση του κοινοβουλίου. Είναι εγωιστής σαν πιτσιρικάς κι απρόβλεπτος και δεν κατεβαίνει για πρόεδρος το 2027. Δεν νομίζω ότι είναι ίδια περίπτωση με τον Σολτς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom