AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.883
- Πόντοι
- 4.546
Μεγάλη αλήθεια, αν και η Ντόρα έχει μαζέψει μπαγιοκο για 20 γενιές.Πως και πως περιμενουν να την ξεφτιλισουν
Μεγάλη αλήθεια, αν και η Ντόρα έχει μαζέψει μπαγιοκο για 20 γενιές.Πως και πως περιμενουν να την ξεφτιλισουν
Κασσελας δεν είμαι αλλά τον πάω διότι ξέρει να ντύνεταιαυτά να τα λέτε στις νεολαίες συριζα κκε
ο βασικότερος λόγος είναι πως πέφτουν τα μεροκάματα
και σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να μένουν όσο διαρκεί η άδεια εργασίας σε κλειστά κέντρα, δουλειά-κέντρο-δουλειά-κέντρο
Το ίδιο γινόταν σε λιβύη ,σαουδική αραβία με ευρωπαίους εργάτες ,δουλειά-κλειστό κέντρο , τέλος εργασίας πούλο
Στήριξε Λατίνο-Βελό Λεπέν Μελόνι να φτιάξουν την ΕΥΡΏΠΗ , με περίεργους κουλοκασέλες δουλειά δε γίνεται...
Διαφορετική περίπτωση και με άλλες δυνατότητες πλέον ο Βελόπουλος, από Γεωργιάδη, Βορίδη και Πλεύρη τζούνιορ.Πολυ εύκολα.
ποιος μωρε μαλακα ξερει να ντυνεται ;;Κασσελας δεν είμαι αλλά τον πάω διότι ξέρει να ντύνεται
ΚΚΕ είμαι
Ορθοτατον, εξάλλου μια εβδομάδα στην πολιτική, ενίοτε μπορεί να αποδειχθεί μια αιωνιότητα.Δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει την άλλη εβδομάδα ,θα ξέρουμε το 2027?
κκε και να λες ότι καλώς έκανε η ΕΣΣΔ που δεν δεχόταν λάθρους...δεν ξέρω ... βάλε σε σειρά μερικά πράματα στο σκεπτικό σου...Κασσελας δεν είμαι αλλά τον πάω διότι ξέρει να ντύνεται
ΚΚΕ είμαι
Μπα δικαιολογίες βρίσκεις για να δικαιολογήσεις αυτό που πιστεύεις.αισχροκερδεια ειναι οταν μαζευεις επιτηδες στοκ περιμενοντας να ανεβουν οι τιμες για να πουλησεις ακριβα....
οταν εσυ στο ραφι εχεις 30 προιοντα και ξερεις οτι αυριο ακομη και ολα να τα πουλησεις δε θα εχεις τα λεφτα για να το ξαναγεμισεις λυπαμαι αλλα ειναι ΤΙΜΙΟ να το πουλησεις με την αυξημενη τιμη.... στην αλλη περιπτωση το πιθανοτερο ειναι να φαληρησεις απο την τιμιοτητα-εμπορικη ασχετοσυνη
βεβαια οταν αυτα στα κανουν με το ρευμα ειναι καλα ε?
προφανως ο καφες θα ανεβει (αν τελικα τον ανεβασουν γιατι μπορει να παρει παραταση το μετρο) αλλα οχι απο τωρα. το ΤΩΡΑ ειναι η αισχροκερδεια. αγοραζουν φθηνα πουλανε ακριβοτερα. οταν στον ανεβασουν 30/6 ενω θα εχουν στοκ απο τωρα αλλα θα στο πουλανε με την μελλοντικη τιμη θα ειναι το τιμιο διαστημα....
Ναι.Αυτοι είναι υπερανω ισλαμ?
Όπως είναι τώρα τα πράγματα, ο Κυριάκος μέχρι το 2027, ΔΕΝ έχει να φοβηθεί κάτι, ακόμα και η εκλογή - επανεκλογή ΠτΔ έχει αποσυνδεθεί, από την διενέργεια Βουλευτικών εκλογών.Για αυτό λέω στον αγαπητό Αlex που έχει βάλει τη μαγική του γυάλα στο 2027 μην κάνει προβλέψεις.
Γέρο, το σηκώνεις το σακάκι;Από το στόμα σας, και στου Μεγαλοδύναμου το αυτί.
Εννοείται.Διαφορετική περίπτωση και με άλλες δυνατότητες πλέον ο Βελόπουλος, από Γεωργιάδη, Βορίδη και Πλεύρη τζούνιορ.
το ισλάμ μαμήθηκε με τους σουνίτες ..Ναι.
Είναι ήπιοι σουνίτες,μπεκτασήδες και Αλεβίτες.
Γενικ θα τους χαρακτήριζα σαν και εμάς,μέτρια πιστοί και κυρίως κοσμικοί.
ο Αλεκος την ψηφισε αυτη .. την ειχε γκομενα παλια στο skypeΕμφανίστηκε η ευρωβουλευτής Γαλάτω Αλεξανδράκη: Ευχαριστώ, πώς έγινε αυτό;
Η 76χρονη κτηνοτρόφος και εκλεγμένη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση... έλυσε τη σιωπή της και ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους της - Μπήκα για να βοηθήσω είπε, μιλώντας σε τοπικό κανάλι του Έβρουwww.protothema.gr
Που πατε και βαζετε σταυρο ρε λακαμαδες;;
Όπως είναι τώρα τα πράγματα, ο Κυριάκος μέχρι το 2027, ΔΕΝ έχει να φοβηθεί κάτι, ακόμα και η εκλογή - επανεκλογή ΠτΔ έχει αποσυνδεθεί, από την διενέργεια Βουλευτικών εκλογών.
Από κει και πέρα ξαναλέω, πως το 2032 ανοίγει πάλι το δημόσιο χρέος, κι μπορεί να κάτσει και πιο πριν στραβή στα δημόσια οικονομικά, οπότε ο πονηρός Κυριάκος, θα έχει φύγει - παραδώσει αρκετά νωρίτερα, κι θα μας λέει μετά, "κοιτάξτε πόσο καταπληκτικός ΠΘ ήμουν", κτλ, κοκ.
Μαύροι τουρκοιΚ οι Πακιστανοί που είναι μουσουλμάνοι είναι Τούρκοι;;
Κοιτάει να αφήσει άδεια ταμεία, και να ξεπληρώσει συνάμα πιο γρήγορα μέρος του χρέους, προνοώντας να μην μπορεί να δανειστεί εκ νέου ο επόμενος.
Στήνεται καινούριο σκηνικό. Αυτά θα γίνουν αρκετά πριν το 2032. Με αρχή ίσως ήδη το 2025.
Ταμειακά διαθέσιμα: Πώς και γιατί θα μειωθεί το μαξιλάρι
Η σταδιακή μείωση των ταμειακών διαθεσίμων, τα οποία στα τέλη Μαρτίου ανέρχονταν σε 36,5 δισ. ευρώ, περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας 2024-2025 πουwww.naftemporiki.gr
κι ομως καπου διαβασα οτι εκει στα πλημμυρισμένα που ακομα καποιοι δεν εχουν αποζημιωθει πηγε πολυ καλαΟ Μητσοτάκης θα ξηλώσει όλη την ηγεσία του Υπουργείου Γεωργίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γιατί η πούτσα που έφαγε από τους αγρότες ξεκινάει από το Δομοκό και φτάνει στις Βρυξέλλες.
Και ο ίδιος και ο Αυγενακης έδειξαν υπεροψία, αλαζονεία, ανικανότητα στη λήψη σωστών αποφάσεων και επιδεικτική κίνηση δακτύλου στα δίκαια παράπονα των αγροτών. Από κοντά κι οι δύο ανίκανοι υφυπουργοί.
Είχα γράψει εδω πως ο πεθερός και ο κουνιάδος μου θα τον μαυρίσουν, παρότι σπλήνα δεξιοί, γιατί δεν πάει άλλο με το χάλι της ΝΔ. Αν και είχα εκφράσει τις αμφιβολίες μου λόγω κομματικής προσήλωσής τους, τελικά τήρησαν το λόγο τους. Κι από κοντά κι όλοι οι ομοϊδεάτες χωριανοί τους, που στο άκουσμα Μητσοτάκης ή Αυγενάκης έριχναν καντήλια με παυλωφικα ανακλαστικά.
Ο Βορίδης είπε λίγο μετά το τελικό εξιτ πολ ότι οι αγρότες δικαίως τους μαύρισαν. Τώρα έσφιξε και η σουφρα του Κυριάκου και ψάχνει Λαρισαίο Βουλευτή να τον κάνει υφυπουργό κάτω από το Φλωριδη μάλλον.
Αλλά ο κάμπος βράζει και θα βράζει για καιρό, γιατί το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και μία τάξη προνομιακής στήριξης της κυβέρνησης κουνάει μαντήλι.
Πάλι καλά που υπάρχει ο κόσμος να κάνει αντιπολίτευση.
Το πολίτευμα στη Γαλλία είναι ημιπροεδρικό, οπότε και σε περίπτωση που στις επερχόμενες εκλογές (30 Ιουνίου, 7 Ιουλίου) κάνει κυβέρνηση η Εθνική Συσπείρωση (Le Pen), ο Macron κρατάει τον έλεγχο του Υπουργείου Άμυνας και των Εξωτερικών. Έχει την νομική δυνατότητα να αναλάβει ενέργειες κατά της Ρωσίας χωρίς την έγκριση του κοινοβουλίου. Είναι εγωιστής σαν πιτσιρικάς κι απρόβλεπτος και δεν κατεβαίνει για πρόεδρος το 2027. Δεν νομίζω ότι είναι ίδια περίπτωση με τον Σολτς.Λυσσάξανε ο Μακρόν κι ο Σολτς να υποστηρίζουν τον πόλεμο ενάντια στη Ρωσία, και τώρα μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ψάχνονται, πώς να τα μπαλώσουν.