πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.134
- Πόντοι
- 12.056
εγω φιλε αυτα ουτε στο νηπιαγωγειο δεν τα εκανα..........ναί αλλά θα μου απαντάς
εγω φιλε αυτα ουτε στο νηπιαγωγειο δεν τα εκανα..........ναί αλλά θα μου απαντάς
Μη λες αυτή τη λέξηη Βενεζουέλα είχε τον πατριώτη Τσάβες στα χνάρια Μπολιβάρ, μη μπερδεύεσαι
Που το ξέρεις αυτό εσύ;; Ανελaβες κανέναν drug dealer??Με μετρο το burundaga τύπε
τρόλαρε τα τρολεγω φιλε αυτα ουτε στο νηπιαγωγειο δεν τα εκανα..........
γιατι ολοι αυτοι ειναι φασιστες ... και το ιδιο ειναι ολα τα πατριωτικα κομματα στην ελλαδαΕίδες κανέναν να μπαίνει στην ΕΣΣΔ κ Κούβα κ βόρεια Κορέα
Nα σου πω κατιAυτον τον γραφικο ψηφισαν καποιοι....
Που ονειρευεται νοθείες...
Ελπιζω να ειναι υπερηφανοι που τον εκαναν τεταρτο κομμα της Ελλαδας
Βιετναμ θέλω να παω , εχω ακουσει καλά λογια ,Μια χαρά είναι κ κουβα κ Βιετνάμ
Θάλασσα παραλία κοκτέιλ μουνάκια επιχειρήσεις ανάπτυξη ευκαιρίες
Μη τρώτε φυτική προπαγάνδα ....κ προ πάντων δεν έχουν Κούλη
Σιγά μην αφημε ο σοβιετικός κομμουνιστής να εισβάλει ο Πακιστανός να τους γαμαει τις λευκές ρωσιδουλεςγιατι ολοι αυτοι ειναι φασιστες ... και το ιδιο ειναι ολα τα πατριωτικα κομματα στην ελλαδα
φιλε λεφτακια θα κανεις καμια εισαγωγη περιεργη ?? οταν καπνιζει ο λουλας και ετσιΒιετναμ θέλω να παω , εχω ακουσει καλά λογια ,
εχει και καταπληκτικες επιχειρηματικες ευκαιριες ,
οτι τοξικο , χημικό και εκτος νομου σε ολο τον αλλον πλανητη εκει ειναι ελευθερο να επεξεργαστει και να εμπορευτει ..
Αυτοι είναι υπερανω ισλαμ?Στην Ξάνθη η συντριπτική πλειοψηφία είναι Πομάκοι.
Δεν ισχύουν όσα έγραψες για αυτούς.
Ειμαι σε σκεψεις ... να φερω τιποτα εντελως παρανομο σε συσταση , ξερεις φουλ χημικο , που θα το ακουμπας και θα σου κανει ακτινογραφια θωρακος και θα πεθανεις μετα απο 2 χρόνια ξερω γω ..φιλε λεφτακια θα κανεις καμια εισαγωγη περιεργη ?? οταν καπνιζει ο λουλας και ετσι
Μετά την Ελλάδα κ Τουρκία πιο καλά ξέρω το Βιετνάμ...έχω στενούς δεσμούς με τη χώρα κ μοναδικές εμπειρίες από την διεθνή σοσιαλιστική ....Βιετναμ θέλω να παω , εχω ακουσει καλά λογια ,
εχει και καταπληκτικες επιχειρηματικες ευκαιριες ,
οτι τοξικο , χημικό και εκτος νομου σε ολο τον αλλον πλανητη εκει ειναι ελευθερο να επεξεργαστει και να εμπορευτει ..
Για πομακους ρώτα τον αλαικσανδροΑυτοι είναι υπερανω ισλαμ?
πιο καλα να βαλεις τον πυρσο θα αποκτησει αλλη αιγληΕιμαι σε σκεψεις ... να φερω τιποτα εντελως παρανομο σε συσταση , ξερεις φουλ χημικο , που θα το ακουμπας και θα σου κανει ακτινογραφια θωρακος και θα πεθανεις μετα απο 2 χρόνια ξερω γω ..
Θα το κανω και καμιά τριγωνικη να του κολλησω κανα ταμπελακι μεσα EU , και ετοιμο προς πωληση
Απο αναπτυξη τα εχω μάθει και εγωΜετά την Ελλάδα κ Τουρκία πιο καλά ξέρω το Βιετνάμ...έχω στενούς δεσμούς με τη χώρα κ μοναδικές εμπειρίες από την διεθνή σοσιαλιστική ....
Γενικά είναι οι πιο έξυπνη Ασιάτες κ με τεράστια ανάπτυξη...πρόσφατα έστειλα φίλο κουλικο τραπεζίτη κ.επαθε πλάκα .....
Ιράν Ιράκ Περσία Πακιστάν αν δεν μας βγάλετε το Κούλη θα γίνει βιετμαμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για πομακους ρώτα τον αλαικσανδρο
Είναι ειδημων
Aυτον τον γραφικο ψηφισαν καποιοι....
Που ονειρευεται νοθείες...
Ελπιζω να ειναι υπερηφανοι που τον εκαναν τεταρτο κομμα της Ελλαδας
αυτά να τα λέτε στις νεολαίες συριζα κκεΣιγά μην αφημε ο σοβιετικός κομμουνιστής να εισβάλει ο Πακιστανός να τους γαμαει τις λευκές ρωσιδουλες
Μόνο όταν ήρθε ο καπιταλισμός Τομ 1991 έγινε μπαχαλο κ ο καθένας ισλαμοπιθηκοε μπορούσε να γαμησει γυναίκα με γαλανά ματια
ολοι αυτοι ειναι φασιστες ...... δεν υπαρχουν ειπαμε πατριωτες στην ευρωπηαυτά να τα λέτε στις νεολαίες συριζα κκε
ο βασικότερος λόγος είναι πως πέφτουν τα μεροκάματα
και σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να μένουν όσο διαρκεί η άδεια εργασίας σε κλειστά κέντρα, δουλειά-κέντρο-δουλειά-κέντρο
Το ίδιο γινόταν σε λιβύη ,σαουδική αραβία με ευρωπαίους εργάτες ,δουλειά-κλειστό κέντρο , τέλος εργασίας πούλο
Στήριξε Λατίνο-Βελό Λεπέν Μελόνι να φτιάξουν την ΕΥΡΏΠΗ , με περίεργους κουλοκασέλες δουλειά δε γίνεται...
Εδώ μας ταιζουν προπερσυνα ακατάλληλα στάρια από Ουκρανία με σκωρίαση για να κερδίζουν μερικοί κ εσύ κολάς στον αμίαντοΑπο αναπτυξη τα εχω μάθει και εγω
αλλα αυτο που με τσιγκλαει ειναι οτι
δεν υπαρχει κανένας σχεδον περιορισμος υλικου επεξεργασιας..
Δηλαδη θελεις να κανεις προιοντα αμιάντου που ειναι φουλ καρκινος ; μια χαρά μπορεις
Θα μου πεις πως θα τα πουλησεις μετα αλλου .. εκει εχεις ενα δικιο , αλλα πρέπει να πεις την αληθεια απο τι ειναι φτιαγμένο , οχι βεβαια , μπορεις να πεις διαφορα
η οταν τα πουλησεις και πεθανουν μετα απο χρόνια καμια κατοστη λες -Σορρυ παιδιά ειχε και λιγο αμιάντο με΄σα το πραγμα , σορρυ
αν είναι φασίστες τον ήπιαμε , χρειαζόμαστε ακροφασίστεςολοι αυτοι ειναι φασιστες ...... δεν υπαρχουν ειπαμε πατριωτες στην ευρωπη
αυτά να τα λέτε στις νεολαίες συριζα κκε
ο βασικότερος λόγος είναι πως πέφτουν τα μεροκάματα
και σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να μένουν όσο διαρκεί η άδεια εργασίας σε κλειστά κέντρα, δουλειά-κέντρο-δουλειά-κέντρο
Το ίδιο γινόταν σε λιβύη ,σαουδική αραβία με ευρωπαίους εργάτες ,δουλειά-κλειστό κέντρο , τέλος εργασίας πούλο
Στήριξε Λατίνο-Βελό Λεπέν Μελόνι να φτιάξουν την ΕΥΡΏΠΗ , με περίεργους κουλοκασέλες δουλειά δε γίνεται...