Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266
η Βενεζουέλα είχε τον πατριώτη Τσάβες στα χνάρια Μπολιβάρ, μη μπερδεύεσαι
Μη λες αυτή τη λέξη
Γνώρισα μια κωλαρου στο Μπολίβαρ το σκ που ήμουν Αθήνα κ την ψήνω να ανέβει Κωνσταντίνουπολη

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.134
Πόντοι
12.056

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.751
Πόντοι
506
Aυτον τον γραφικο ψηφισαν καποιοι....
Που ονειρευεται νοθείες...
Ελπιζω να ειναι υπερηφανοι που τον εκαναν τεταρτο κομμα της Ελλαδας
Nα σου πω κατι
Εδω καποιοι πιστεύουν οτι νοθευτηκαν οι εκλογες στις ΗΠΑ. Η νο1 υπερδυναμη. Απο μια αλλη χωρα.
Αν ισχυει αυτο τι σε κανει να πιστευεις οτι εδω ολα δουλευουν τελεια.
Εδω δεν ξερουμε τι έγινε στις εσωκομματικές της νδ. Γιατί καποιοι αμφιβαλλουν ακομα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Μια χαρά είναι κ κουβα κ Βιετνάμ
Θάλασσα παραλία κοκτέιλ μουνάκια επιχειρήσεις ανάπτυξη ευκαιρίες
Μη τρώτε φυτική προπαγάνδα ....κ προ πάντων δεν έχουν Κούλη
Βιετναμ θέλω να παω , εχω ακουσει καλά λογια ,
εχει και καταπληκτικες επιχειρηματικες ευκαιριες ,
οτι τοξικο , χημικό και εκτος νομου σε ολο τον αλλον πλανητη εκει ειναι ελευθερο να επεξεργαστει και να εμπορευτει ..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266
γιατι ολοι αυτοι ειναι φασιστες ... και το ιδιο ειναι ολα τα πατριωτικα κομματα στην ελλαδα
Σιγά μην αφημε ο σοβιετικός κομμουνιστής να εισβάλει ο Πακιστανός να τους γαμαει τις λευκές ρωσιδουλες

Μόνο όταν ήρθε ο καπιταλισμός Το 1991 έγινε μπαχαλο κ ο καθένας ισλαμοπιθηκος μπορούσε να γαμησει γυναίκα με γαλανά ματια:cry:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.134
Πόντοι
12.056
οτι τοξικο , χημικό και εκτος νομου σε ολο τον αλλον πλανητη εκει ειναι ελευθερο να επεξεργαστει και να εμπορευτει ..
φιλε λεφτακια θα κανεις καμια εισαγωγη περιεργη ?? οταν καπνιζει ο λουλας και ετσι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
φιλε λεφτακια θα κανεις καμια εισαγωγη περιεργη ?? οταν καπνιζει ο λουλας και ετσι
Ειμαι σε σκεψεις ... να φερω τιποτα εντελως παρανομο σε συσταση , ξερεις φουλ χημικο , που θα το ακουμπας και θα σου κανει ακτινογραφια θωρακος και θα πεθανεις μετα απο 2 χρόνια ξερω γω ..
Θα το κανω και καμιά τριγωνικη να του κολλησω κανα ταμπελακι μεσα EU , και ετοιμο προς πωληση :rockon::rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266
Μετά την Ελλάδα κ Τουρκία πιο καλά ξέρω το Βιετνάμ...έχω στενούς δεσμούς με τη χώρα κ μοναδικές εμπειρίες από την διεθνή σοσιαλιστική ....
Γενικά είναι οι πιο έξυπνη Ασιάτες κ με τεράστια ανάπτυξη...πρόσφατα έστειλα φίλο κουλικο τραπεζίτη κ.επαθε πλάκα .....

Ιράν Ιράκ Περσία Πακιστάν αν δεν μας βγάλετε το Κούλη θα γίνει βιετμαμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτοι είναι υπερανω ισλαμ?
Για πομακους ρώτα τον αλαικσανδρο
Είναι ειδημων

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.134
Πόντοι
12.056
Ειμαι σε σκεψεις ... να φερω τιποτα εντελως παρανομο σε συσταση , ξερεις φουλ χημικο , που θα το ακουμπας και θα σου κανει ακτινογραφια θωρακος και θα πεθανεις μετα απο 2 χρόνια ξερω γω ..
Θα το κανω και καμιά τριγωνικη να του κολλησω κανα ταμπελακι μεσα EU , και ετοιμο προς πωληση :rockon::rockon:
πιο καλα να βαλεις τον πυρσο :wink: θα αποκτησει αλλη αιγλη:headbaning1: :headbaning2:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Μετά την Ελλάδα κ Τουρκία πιο καλά ξέρω το Βιετνάμ...έχω στενούς δεσμούς με τη χώρα κ μοναδικές εμπειρίες από την διεθνή σοσιαλιστική ....
Γενικά είναι οι πιο έξυπνη Ασιάτες κ με τεράστια ανάπτυξη...πρόσφατα έστειλα φίλο κουλικο τραπεζίτη κ.επαθε πλάκα .....

Ιράν Ιράκ Περσία Πακιστάν αν δεν μας βγάλετε το Κούλη θα γίνει βιετμαμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για πομακους ρώτα τον αλαικσανδρο
Είναι ειδημων
Απο αναπτυξη τα εχω μάθει και εγω
αλλα αυτο που με τσιγκλαει ειναι οτι
δεν υπαρχει κανένας σχεδον περιορισμος υλικου επεξεργασιας..
Δηλαδη θελεις να κανεις προιοντα αμιάντου που ειναι φουλ καρκινος ; μια χαρά μπορεις
Θα μου πεις πως θα τα πουλησεις μετα αλλου .. εκει εχεις ενα δικιο , αλλα πρέπει να πεις την αληθεια απο τι ειναι φτιαγμένο , οχι βεβαια , μπορεις να πεις διαφορα :coffee:

η οταν τα πουλησεις και πεθανουν μετα απο χρόνια καμια κατοστη λες -Σορρυ παιδιά ειχε και λιγο αμιάντο με΄σα το πραγμα , σορρυ

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.867
Πόντοι
3.556
Aυτον τον γραφικο ψηφισαν καποιοι....
Που ονειρευεται νοθείες...
Ελπιζω να ειναι υπερηφανοι που τον εκαναν τεταρτο κομμα της Ελλαδας

Η ίδια η Νέα Δημοκρατία θα ήθελε να δει την Ελληνική Λύση τσίμα-τσίμα στα ίδια ποσοστά με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, για να κρατάει την όποια αξιωματική αντιπολίτευση σε απόσταση.

Καλύτερα με double score.
Εικονική η αντιπαράθεση.
Βολεύει ο Βελόπουλος τη ΝΔ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.272
Πόντοι
6.056
Σιγά μην αφημε ο σοβιετικός κομμουνιστής να εισβάλει ο Πακιστανός να τους γαμαει τις λευκές ρωσιδουλες

Μόνο όταν ήρθε ο καπιταλισμός Τομ 1991 έγινε μπαχαλο κ ο καθένας ισλαμοπιθηκοε μπορούσε να γαμησει γυναίκα με γαλανά ματια:cry:
αυτά να τα λέτε στις νεολαίες συριζα κκε

ο βασικότερος λόγος είναι πως πέφτουν τα μεροκάματα
και σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να μένουν όσο διαρκεί η άδεια εργασίας σε κλειστά κέντρα, δουλειά-κέντρο-δουλειά-κέντρο
Το ίδιο γινόταν σε λιβύη ,σαουδική αραβία με ευρωπαίους εργάτες ,δουλειά-κλειστό κέντρο , τέλος εργασίας πούλο
Στήριξε Λατίνο-Βελό Λεπέν Μελόνι να φτιάξουν την ΕΥΡΏΠΗ , με περίεργους κουλοκασέλες δουλειά δε γίνεται...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.134
Πόντοι
12.056

και σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να μένουν όσο διαρκεί η άδεια εργασίας σε κλειστά κέντρα, δουλειά-κέντρο-δουλειά-κέντρο
Το ίδιο γινόταν σε λιβύη ,σαουδική αραβία με ευρωπαίους εργάτες ,δουλειά-κλειστό κέντρο , τέλος εργασίας πούλο
Στήριξε Λατίνο-Βελό Λεπέν Μελόνι να φτιάξουν την ΕΥΡΏΠΗ , με περίεργους κουλοκασέλες δουλειά δε γίνεται...
ολοι αυτοι ειναι φασιστες ...... δεν υπαρχουν ειπαμε πατριωτες στην ευρωπη

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266
Απο αναπτυξη τα εχω μάθει και εγω
αλλα αυτο που με τσιγκλαει ειναι οτι
δεν υπαρχει κανένας σχεδον περιορισμος υλικου επεξεργασιας..
Δηλαδη θελεις να κανεις προιοντα αμιάντου που ειναι φουλ καρκινος ; μια χαρά μπορεις
Θα μου πεις πως θα τα πουλησεις μετα αλλου .. εκει εχεις ενα δικιο , αλλα πρέπει να πεις την αληθεια απο τι ειναι φτιαγμένο , οχι βεβαια , μπορεις να πεις διαφορα :coffee:

η οταν τα πουλησεις και πεθανουν μετα απο χρόνια καμια κατοστη λες -Σορρυ παιδιά ειχε και λιγο αμιάντο με΄σα το πραγμα , σορρυ
Εδώ μας ταιζουν προπερσυνα ακατάλληλα στάρια από Ουκρανία με σκωρίαση για να κερδίζουν μερικοί κ εσύ κολάς στον αμίαντο :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.272
Πόντοι
6.056

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756

για εργατες ευρωπαιους γινοταν και για αλλους λογους το εργασια - κεντρο - εργασία .. γιατι αν βγαινανε εξω θα τους τρωγανε ζωντανους οι ντοπιοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom