Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
Οπως τα λες , μεσα επεσες .. το μονο που θα μπορει να αναστηθει θα ειναι το σαξοπες ποσα θα ζητησεις να αναστησεις το σαξο;
Οπως τα λες , μεσα επεσες .. το μονο που θα μπορει να αναστηθει θα ειναι το σαξοπες ποσα θα ζητησεις να αναστησεις το σαξο;
με το εταιρικο; ή αγροτικο γεματο καλουδια σαν αυτο που περιμενεις απο τον αλλο ακομα;τιποτα απολυτως θα τον κερασω κιολας
και να ειναι και ευχαριστημενος που θα σκασω με ΑΜΑΞΑΡΑ και θα μπει μεσα σε εργαλειο
το κραταω για εκπληξη αυτο βεβαια και εχω σουλατσαρει στα μερη του 2-3 φορες με αυτο
αν του πω με ποιο πηγα θα το δει στις καμερες
δεν εχω να προσθεσω κατι αλλομε το εταιρικο;
εσυ τι λες ρε μαλακα;; εδω δεν εχει να πληρωσει την ΔΕΗ , αυτοκινητο θα παρει ;με το εταιρικο;
αγροτικο γεματο καλουδια σαν αυτο που περιμενεις απο τον αλλο ακομα;
τωρα εχει αλλα αν παρει 0,01 ακομα εκει τα πραγματα δυσκολευουνεσυ τι λες ρε μαλακα;; εδω δεν εχει να πληρωσει την ΔΕΗ , αυτοκινητο θα παρει ;
αμα ανεβει 0,01 εχει τσακωσει φτυαρι και εχει φυγει Πτολεμαΐδα και ξεκιναει την εξόρυξητωρα εχει αλλα αν παρει 0,01 ακομα εκει τα πραγματα δυσκολευουν
Σε Κιμπούτζ θα πάει.Μετακομιζεις καταυλισμο... ώρα ηταν ,, αφου βλεπεις οτι δεν αντεχεις εξω στην κοινωνια .. μεινε εκει που μοιραζεστε και καποια πραγματα και μπορεις να την βγαλεις
Έδωσε αποζημιώσεις τη βδομάδα πριν τις εκλογές. Μόνο για την Κάρλα. Όσοι είναι κάτω από τα νερά ή βρέχονται από αυτά. Αλλά κι εδώ το γάμησε. Είτε είχες βαμβάκι είτε σιτάρι το ποσό ήταν το ίδιο. 160 ευρώ το στρέμμα. Ο δεύτερος φαντάσου να έχει 500 στρέμματα πχ. Ουρανοκατεβατα λεφτά. Ο πρώτος τι 'χες Γιάννη, τι 'χα πάντα.κι ομως καπου διαβασα οτι εκει στα πλημμυρισμένα που ακομα καποιοι δεν εχουν αποζημιωθει πηγε πολυ καλα
Για Αυγενάκη συμφωνω , ειναι οτι σε πιο μαλακα μπορεις να βρεις , μπορει να ξεπερναει και τον δικο μας εδω τον νομικό, που ειναι πολυ σπανια περιπτωση , φαντασου !!
Έτσι,ωραίος,πολιτισμένα πραγματα.τιποτα απολυτως θα τον κερασω κιολας
και να ειναι και ευχαριστημενος που θα σκασω με ΑΜΑΞΑΡΑ και θα μπει μεσα σε εργαλειο
το κραταω για εκπληξη αυτο βεβαια και εχω σουλατσαρει στα μερη του 2-3 φορες με αυτο
αν του πω με ποιο πηγα θα το δει στις καμερες
Εννοείς για τους υπόλοιπους..ποιος μωρε μαλακα ξερει να ντυνεται ;;
που ειναι σαν χοντρη που μπαινει στο Ζαρα και παιρνει εξτρα σμολ ενω ειναι για 3XL !!!
που περπαταει μεσα σε 3χιλιαδες κοσμος και βλεπει 2 αστραγαλους και βρηκες αμέσως τον μαλακα , σε λιγο θα φοράει κάπρι με σακακι ..
Που παει να μου το παιξει ιταλος σε ντυσιμο και ειναι σαν να κουκλα απο παρακμιακο μαγαζι στο Αιγαλεω που εχει πεσει με τα μουτρα στην βιτρινα και της κρεμεται το χέρι
Είδες σε κανένα κομμουνιστικό κράτος να εισβάλουν λαθρο ..κκε και να λες ότι καλώς έκανε η ΕΣΣΔ που δεν δεχόταν λάθρους...δεν ξέρω ... βάλε σε σειρά μερικά πράματα στο σκεπτικό σου...
το κκε κ οι ζαίοι λένε αδέρφια μας μετανάστες , ανοιχτά σύνορα κτλπ
στο μεταξύ ο Περισσός είναι φρούριο ...ούτε η FED έτσι....
Γι αυτό η νεολαία σας έχει γράψει , είσαστε φαρισσαίοι... να τα λέμε όλα !!!
Καποιοι πιστευουν και οτι η γη ειναι επιπεδηNα σου πω κατι
Εδω καποιοι πιστεύουν οτι νοθευτηκαν οι εκλογες στις ΗΠΑ. Η νο1 υπερδυναμη. Απο μια αλλη χωρα.
Αν ισχυει αυτο τι σε κανει να πιστευεις οτι εδω ολα δουλευουν τελεια.
Εδω δεν ξερουμε τι έγινε στις εσωκομματικές της νδ. Γιατί καποιοι αμφιβαλλουν ακομα
Μια χαρα ειναι.Η βρωμογρια η τραμουντανα ζει η ειναι σε κανα ιδρυμα με τα σκατα κολλημενα μεχρι τη πλατη?
Η βρωμα ας τολμησει και μπει θα τι κανω τ αλατιου
οταν ειναι να του χτυπησω θα παω με κουκλα και εργαλειοΈτσι,ωραίος,πολιτισμένα πραγματα.
Θα πάς με κούκλα?
Θα τον πας για γεύμα στο Τζόρτζ?οταν ειναι να του χτυπησω θα παω με κουκλα και εργαλειο
θα τον παω Ριβιερα Κοστ που μου αρεσειΘα τον πας για γεύμα στο Τζόρτζ?
Ευχαριστώ. Και στα δικά σας, εύχομαι!Ωραίο το coming out σου πάντως. Έντεχνα το πλάσαρες.
Να δώσω και πάτημα στο φουκαρά τον Καβαλοκαλαμόγερο, που έπαθε στερητικό επειδή έπαψα να τον εκθέτω : Ως τι με καλείτε; Ως ελλεηνίδα;Αγαπητέ ελάτε στο νήμα των Ελληνίδων αν επιθυμείτε