athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.712
- Πόντοι
- 12.756
ως μερακληΝα δώσω και πάτημα στο φουκαρά τον Καβαλοκαλαμόγερο, που έπαθε στερητικό επειδή έπαψα να τον εκθέτω : Ως τι με καλείτε; Ως ελλεηνίδα;
ως μερακληΝα δώσω και πάτημα στο φουκαρά τον Καβαλοκαλαμόγερο, που έπαθε στερητικό επειδή έπαψα να τον εκθέτω : Ως τι με καλείτε; Ως ελλεηνίδα;
ως μερακλη
Τους πρόλαβε ο δάσκαλοςΌχι, γιατί. Λείπει να βγει και το ΚΚΕ στους δρόμους με συνθήματα και αφίσες « Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», μια και οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται ως κομμουνιστές και όχι ως αριστερά, και θεωρούν συνάμα το Σύριζα λαϊκιστική, φιλελεύθερη αριστερά.
:—)
Στα ποσαΜια χαρα ειναι.
Μας φλεξαρισε και το αποκομμα απο τη συνταξάρα που εβγαλε,
Και συνεχιζει και γαμεί κιολας.
Κλαψε
Τι εννοεις,δεν ειναι δηλαδηΚαποιοι πιστευουν και οτι η γη ειναι επιπεδη
Εγω τι να κανω?
Επίπεδη είναι. Αλλά όπως πάντα ο Μεγαλειοτατος προσπαθεί με τεχνάσματα να τραβήξει την προσοχή και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.Τι εννοεις,δεν ειναι δηλαδη
Προς στιγμην ψαρωσα,λεω τι στο καλο μας μαθαιναν τοσα χρονια στο σχολειοΕπίπεδη είναι. Αλλά όπως πάντα ο Μεγαλειοτατος προσπαθεί με τεχνάσματα να τραβήξει την προσοχή και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.
έλα θα σε φιάξω γιατί από Κυριακή έχεις στεναχωρηθεί περισσότερο από μπατζανάκη σουΕίδες σε κανένα κομμουνιστικό κράτος να εισβάλουν λαθρο ..
Για πήγαινε να μπουκαρεις στη λατρεμένη μου βόρεια Κορέα
εσυ ξερεις τα αρχιδια σου τα ζαρωμενα βρε μαλακαΚαλα τα ακουω βερεσε ολα αυτα που λες.
Εγω ξερω οτι δεν μπορει ουτε να κατουρησει
Για ποιον λες τυπε?Γι αυτον που εγραφες κι εσυ τα ιδια οταν ειχατε κοντραριστει για λογαριασμους ρευματος,ιστοριες απο περιπτερα κλπ?εσυ ξερεις τα αρχιδια σου τα ζαρωμενα βρε μαλακα
μια χαρα ειναι για την ηλικια του και ετσι και σε πιασει θα σε σπασει σαν ακορντεον
οχι βρε παπαριδη εισαι στα μεσαια και ειμαι στα fmΓια ποιον λες τυπε?Γι αυτον που εγραφες κι εσυ τα ιδια οταν ειχατε κοντραριστει για λογαριασμους ρευματος,ιστοριες απο περιπτερα κλπ?
Mαλιστα,παντα το ελεγα οτι παιζετε τα τεχνολογικα θεματα στα δαχτυλαοχι βρε παπαριδη εισαι στα μεσαια και ειμαι στα fm
Εσύ θα μας πεις γιατί μπαναρίζεσαι συνέχεια;ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
σε ΤΟΝΥ και PUSSYWAGON στα καλα μου τα φιλαρακια τους αγωνιστές της ζωης.
Τονυ φιλε μου αν παρακαλουθεις ξαναγύρνα εχουμε αγωνα μπροστά μας το ίδιο και ο πουσυ.
Ωραια.. τωρα στους 41% θα λεμε 28,3 % για να μπαινουν σιγα σιγα στη θεση τους, κυκλους κανει η ζωη.Η ΝΔ έπαθε ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα σε λίγα χρόνια έχουμε τη συντριβή δυο άχαστων. Ο άχαστος Α’ Αλέξης Τσίπρας έχασε 11,5% από το 2019 στο 2023. Ο άχαστος Β’ Κυριάκος Μητσοτάκης έχασε 12,5% σ’ ένα χρόνο.
Γιατι, σου ζητησε να του τον τιναξεις και το ξερεις?Καλα τα ακουω βερεσε ολα αυτα που λες.
Εγω ξερω οτι δεν μπορει ουτε να κατουρησει
Αρα οταν το 2027 παρει 35%, θα λεμε οτι κερδισε 7 μοναδες, οχι οτι εχασε 6. Σωστα?Ωραια.. τωρα στους 41% θα λεμε 28,3 % για να μπαινουν σιγα σιγα στη θεση τους, κυκλους κανει η ζωη.
Να επισημανω οτι και σε αυτες τις εκλογες ο Κουλης κερδισε, με σχεδον νταμπλ σκορ και 14 μοναδες διαφορα.Η ΝΔ έπαθε ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα σε λίγα χρόνια έχουμε τη συντριβή δυο άχαστων. Ο άχαστος Α’ Αλέξης Τσίπρας έχασε 11,5% από το 2019 στο 2023. Ο άχαστος Β’ Κυριάκος Μητσοτάκης έχασε 12,5% σ’ ένα χρόνο.
Τύπε σε παρακαλω, κάνε τοΚαποια μέρα θα πάω Κουμουνδούρου να μιλησω με την γραμματεία.
Ειμαι μελος και πρεπει να ακουστεί αυτο που θα τους πω.
Ισως στις επόμενες εκλογες κοιταξω να πολιτευτω
68Στα ποσα
Στα 85?
Συντροφε Ζαν και εγω κουραστηκα με τους χαζους στα κεντρικαΚαποια μέρα θα πάω Κουμουνδούρου να μιλησω με την γραμματεία.
Ειμαι μελος και πρεπει να ακουστεί αυτο που θα τους πω.
Ισως στις επόμενες εκλογες κοιταξω να πολιτευτω