Για αύξηση κυρίως στις ΑΤΟΜΙΚΕΣ μιλάει...
Σε κάθε περίπτωση από ότι έχω καταλάβει σε αυτό το τελευταίο που έγραψες παίζεται σήμερα το παιχνίδι. Πολλές ατομικές επιχειρήσεις (ειδικά οι παλιές που επιβαρύνονται επιπλέον με όλες τις τεκμαρτές τριετίες) κλείνουν και καπάκι ξανανοιγουν σε δανεικό και "παρθένο" όνομα. Για 3 χρόνια στα παπαρια τους, για τα επόμενα 2 μικρή επίπτωση, και από τα 5 και μετά έχει ο Θεός
καλά τα άρθρα τώρα....δεν είναι να τα παίρνεις στα σοβαρά γιατί συνήθως τα γράφει ένα παιδάκι που δεν έχει καμία σχέση με το θέμα του άρθρου και μετά το κάνουν αναπαραγωγή άλλα 10 σαίτς.
Και πολλές φορές είναι ασαφή επίτηδες για να προπαγάνδα.
Ξέρω πολλούς που το γύρισαν σε μονοπρόσωπη ΙΚΕ ή ΟΕ....μπορεί αν εννοεί αυτό...τι διάολο...ακόμα και μονοπρόσωπη ΑΕ υπάρχει...τεράστια αλυσίδα τεχνολογίας είναι τέτοια....για άλλους λόγους προφανώς αλλά. υπάρχει....
βέβαια όποιος το γυρνά σε ΙΚΕ για να γλιτώσει τα 3-4Κ φόρο τεκμήριο δεν τα έχει ψάξει και πολύ καλά...γιατί οι ΙΚΕ πληρώνουν 1 χιλιάρικο τέλος επιτηδεύματος και τα λογιστικά έξοδα είναι διπλάσια....επίσης έχουν φιξ φορολογία 22%....προκαταβολή 80% και μερίσματα 5%.....
η ατομική δεν ξέρω αν έχει μερίσματα....και το πιο σημαντικό...στις ΙΚΕ πρέπει να παρακολουθείς στο ταμείο ακόμα και τα 0.10 λεπτά που ξοδεύεις....οπότε ξεχνάς ότι έχεις ταμείο στην ουσία....
Γνώμη μου είναι να πληρώσουν τον φόρο και να πάνε παρακάτω....