Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Καλα θα δεις συγκυβέρνηση πασοκ συριζα στο τελος.
Αν τα νουμερα δεν βγαινουν θα αναγκαστουν να συγκυβερνησουν.
Το 2027 παντως ο κουλης λήγει
εχει ληξει ηδη ο κουλης αγορακι μου απο τις ευρωεκλογες ευτυχως βαλαν μυαλο οι ελληνες,δρομο στο κουλη,μητσοτακη δε σε θελει η χωρα τελος.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τύπε ξύπνα...
Κανένας δεν νοιάζεται πραγματικά για τα Τέμπη... Ούτε ένα 3% δεν ψήφισε βάσει αυτών των κριτηρίων που λες...
μακαρι να ηταν μονο αυτα τα 3 που ανεφερα επιπλεον σου εχω και αλλα οτι εβγαλε εξω τον παιδεραστη λιγναδη ενω επρεπε να ειναι μεσα 20 χρονια και το βιαστη γυναικων φιλιπιδη που επρεπε επισης να ειναι μεσα 20 χρονια.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
το ορθοδοξο το πασοκ μια χαρα πατριωτικοτατο ηταν τυπε!!! το πασοκ του σημιτη ηταν το ξεπουλημενο και οδηγησε στην κυβερνηση του μπουλη με ολεθρια αποτελεσματα για τη χωρα.....
Η εξέλιξη και συνέχεια , σε απογειωμένη έκδοση του σημιτικού ΠΑΣΟΚ, είναι η σημερινή ΝΔ.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Πραγματικά οι αριστεροί γιατί πανηγυρίζουν;
Ο Κούλης έχει 3 χρόνια μπροστά του να σημαδέψει και να ξαναβγεί... Όχι ότι αν δεν συμμαζέψει δεν βγαίνει αλλά θα χρειαστεί συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ
Καμία αριστερή δύναμη δεν πέρασε το 15%
Πραγματικά πιστεύεται ότι αν φθαρεί κι άλλο ο Κούλης θα έρθει σε εσάς ο κόσμος;
Μάλλον προς δεξιά θα πάει... λυπάμαι για σας.. πάλι καλά για το μέλλον της χώρας
πεθανε η νδ μωρη χαμουρα δυστιχως για σενα δεξιο σκουπιδι που επειδη εχεις συμφεροντα απο τη νδ τη υποστηριζεις,τι υποστηριζεις?ολα λαθος τα εκανε,θα καταποντηστει ο κουλης απο σεπτεμβρη και θα το δεις αρχισε η αντιστροφη μετρηση δεξια μουνοπανα αρκετα η ασυλια.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Δεν ειμαι ευχαριστημένος με το 28 που πηρε.
Ηθελα να πεσει και αλλο και ηθελα ανοδο του συριζα πανω απο 20 μοναδες.
Εμενα με εχει φαει η στενοχωρια γιατι δεν ανεβηκε ο συριζα
δε πηρε καν 28 ο κουλης 27,89 πηρε επισης και εγω ηθελα παραπανω ο συριζα και εχεις δικιο αλλα ειναι μια τεραστια αρχη που επεσε ο βρωμοκουλης απο 41 τοις εκατο στο 27,89
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φιλε σωστα αυτα που λες αλλα τον ελληνικο λαο δεν τον νοιαζουν.
Εδω ο συριζα και ολα τα κόμματα ελεγαν φορα παρτιδα οτι ο κουλης καταλύει τη δημοκρατια με τις υποκλοπες εγινε αυτο με τα τεμπη και τη συγκάλυψη και πηγαν 2.2 εκ μαλακες μαλακοπιτουρες και τον ψηφησαν
ναι ξερω αλλα σημασια εχει οτι βαλαν μυαλο εστω και τωρα.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
μακαρι να ηταν μονο αυτα τα 3 που ανεφερα επιπλεον σου εχω και αλλα οτι εβγαλε εξω τον παιδεραστη λιγναδη ενω επρεπε να ειναι μεσα 20 χρονια και το βιαστη γυναικων φιλιπιδη που επρεπε επισης να ειναι μεσα 20 χρονια.
Που το θυμήθηκες το Λιγνάδη..
Οι αριστεροί βέβαια που πάνε με παιδιά είναι κουλτούρα.. ο Λιγνάδης ήταν άτυχος που ήταν δεξιός
Τώρα για τις βίζιτες που κατήγγειλαν τον Φιλιππίδη τι να πω.. όποιος μιλάει ελληνικά ξέρει πως έκαναν καριέρα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656

Ευτυχώς .... μέχρι τις επόμενες βουλευτικές ... το 1/3 ....
θα το έχει ... ξεμπερδέψει ο από κάτω ....
200w.gif

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
δε πηρε καν 28 ο κουλης 27,89 πηρε επισης και εγω ηθελα παραπανω ο συριζα και εχεις δικιο αλλα ειναι μια τεραστια αρχη που επεσε ο βρωμοκουλης απο 41 τοις εκατο στο 27,89

ναι ξερω αλλα σημασια εχει οτι βαλαν μυαλο εστω και τωρα.
Α είσαι τέρμα ηλίθιος .. 28,3

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
ενταξει μικρη η διαφορα σημασια εχει πως ο κουλης θα πεσει οπως το πασοκ που διαληθηκε και θα το δειτε εδω θα ειμαστε και θα μιλαμε.

Που το θυμήθηκες το Λιγνάδη..
Οι αριστεροί βέβαια που πάνε με παιδιά είναι κουλτούρα.. ο Λιγνάδης ήταν άτυχος που ήταν δεξιός
Τώρα για τις βίζιτες που κατήγγειλαν τον Φιλιππίδη τι να πω.. όποιος μιλάει ελληνικά ξέρει πως έκαναν καριέρα
παψε μωρη δεξια χαμουρα ο συριζα δε αθωωσε παιδεραστες και βιαστες αυτα μονο ο ανωμαλος κουλης τα κανει.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Καλα εσυ θες ξεμάτιασμα
Χαίρεσαι που θα έρθει ο βελοπουλος.
Να σου πω κατι.
Εγω που ειμαι αριστερος προτιμω τον βελοπουλο απο τον κουλη.
Δεν θελω τον κουλη και ολο το νδ μπουρδελο.
Ας πεσει αυτο το μπουρδελο και ας κυβέρνησει και ακραιος
Τύπε μου να είσαι καλά με ξεματιαζει και η μάνα μου

Για Κούλη θα συμφωνήσω.. τα έχει ισοπεδώσει ολα.. θα τον ψηφίσω μόνο αν είναι να πάρει εξουσία κανένας μαθητευόμενος μάγος τύπου Τσίπρα πάλι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
πως τον παλεύουν άραγε τον καύσωνα οι ψηφοφόροι του αυτιά?

τον φαντάζομαι τώρα να ετοιμάζει βαλίτσες για Βρυξέλλες με το κλιματιστικό και να γελάει όλη μέρα με τους ηλίθιους που τον ψήφισαν και την ίδια ώρα έχουν χώσει το κεφάλι τους στην κατάψυξη για να δροσιστούν

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
ενταξει μικρη η διαφορα σημασια εχει πως ο κουλης θα πεσει οπως το πασοκ που διαληθηκε και θα το δειτε εδω θα ειμαστε και θα μιλαμε.

παψε μωρη δεξια χαμουρα ο συριζα δε αθωωσε παιδεραστες και βιαστες αυτα μονο ο ανωμαλος κουλης τα κανει.
Επειδή δεν φτάνουν στη δικαιοσύνη δλδ πιστεύεις ότι δεν γαμανε παιδάκια οι αριστεροί.. είσαι ωραίος
Τύπε ο Κούλης έχει πάρει το μεσαίο χώρο.. δύσκολο να γίνει αυτό που λες αν και θα ήταν ωφέλιμο για το καλό της χώρας

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ποια σαλονια ρε τυπε ολα στο πιατο τα έδειξε για να κανει καριέρα η νονη.
Δεν λεω οτι η μελετη δεν ειναι καραπουταναρα αλλα και η νονη δεν παει πίσω.
Απορω σ εκείνο το γαλαζιο μπουρδελο ποση αλλη πλεμπα θα μαζέψουν.
Αυτιας βοζεμπεργκ μειμαρακης κεφαλογιαννης μελετη τσιορδας κλπ
Ελεος
Είναι ξενέρωτο μουνί δε μαρέσει

εγώ έδινα ελεωνόρα :rockon:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
πεθανε η νδ μωρη χαμουρα δυστιχως για σενα δεξιο σκουπιδι που επειδη εχεις συμφεροντα απο τη νδ τη υποστηριζεις,τι υποστηριζεις?ολα λαθος τα εκανε,θα καταποντηστει ο κουλης απο σεπτεμβρη και θα το δεις αρχισε η αντιστροφη μετρηση δεξια μουνοπανα αρκετα η ασυλια.
Τύπε όπως είπες εδώ είμαστε να το δούμε
Θα σε παρακαλέσω μόνο να είσαι κόσμιος και να μη βγάζεις συμπεράσματα.. Κούλη δεν έχω ψηφίσει ποτέ..

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.671
Πόντοι
506
Τελικά οντως στο open η παρουσιαστρια μπερδεψε τον φράγκο του βελοπουλου με τον στρατηγο

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Η χωρα εχει πιασει πατο καταρρέει μερα με τη μερα.
Με τον συριζα ολοι ζουσαμε καλύτερα σε σχεση με τώρα.
Τύπε τα θέλεις και τα λες..
Το κράτος δεν είχε ούτε χαρτί για φωτοτυπίες τότε.. έτσι έβγαιναν τ πλεονάσματα.. είχαν κοπεί τα παντα

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Ξεχνάτε τον 5073/2023 ...

Αφανίζει 500.000 ελ. επαγγελματίες ....
Το ξεκίνησες από τις 300.000, το πήγες στις 500.00, και προφανώς σύμφωνα με σένα μέχρι τις επόμενες εκλογές δεν θα έχει μείνει κανένας...
Μήπως όμως δεν είναι έτσι ???

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Η χωρα εχει πιασει πατο καταρρέει μερα με τη μερα.
Με τον συριζα ολοι ζουσαμε καλύτερα σε σχεση με τώρα.
πες τα αδερφε μου πες τα που τα εχει αυξησει ολα ο σιχαμερος βρωμιλος κουλης

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Επειδή δεν φτάνουν στη δικαιοσύνη δλδ πιστεύεις ότι δεν γαμανε παιδάκια οι αριστεροί.. είσαι ωραίος
Τύπε ο Κούλης έχει πάρει το μεσαίο χώρο.. δύσκολο να γίνει αυτό που λες αν και θα ήταν ωφέλιμο για το καλό της χώρας
οι αριστεροι δε αθωωσαν παιδεραστες και βιαστες αυτο ξερω να πω εγω επισης ο κουλης θα καταποντιστει και να μου το θυμιθειτε εδω θα ειμαστε.

Τύπε όπως είπες εδώ είμαστε να το δούμε
Θα σε παρακαλέσω μόνο να είσαι κόσμιος και να μη βγάζεις συμπεράσματα.. Κούλη δεν έχω ψηφίσει ποτέ..
κατσε ρε φιλε και γιατι τετοια υποστηριξη στον κουλη?κουλη ψηφιζεις θεωρω με τετοια υποστηριξη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom