Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.504
- Πόντοι
- 12.756
Κατσε γιατι ακομα δεν εχει δει τον λογαριασμο με την αυξησηΚοιτώντας με πολλή προσοχή το λογαριασμό της ΔΕΗ πριν μπει στο παραβάν.
αρχε΄ς ιουλιου θα εχουμε γλεντι
Κατσε γιατι ακομα δεν εχει δει τον λογαριασμο με την αυξησηΚοιτώντας με πολλή προσοχή το λογαριασμό της ΔΕΗ πριν μπει στο παραβάν.
Και το 2027 παλι απο 13-14% Συριζα και ΠΑΣΟΚ, παλι πρωτος Κουλης, και η ζωη συνεχιζεται
και παιρνοντας μπριζολα μοσχαρισια 15,90 ενω την επαιρνα 9 ευρωΚοιτώντας με πολλή προσοχή το λογαριασμό της ΔΕΗ πριν μπει στο παραβάν.
Ξανακοίτα τι εγραψες και θα δεις πού κολλαει η ΤουρκιαΤα λάθη του απαρίθμησα, Άλεξ, για ποια Τουρκία λες;
Και δε μου λες, η Χίος ακουμπάει σχεδόν τον Τσεσμέ, δεν τη δίνουμε κι αυτή να πάει στο καλό;
Πρέπει να ξεκινήσει η επιδοματική πολιτική μπας και ηρεμήσει λίγο ο κόσμος, είναι κάτι σαν το σανό για τα κατσίκια.Σε λιγο θα μπεις και εσυ στις ομαδες που θα παιρνεις pass
Βόρεια της Κέρκυρας.Αμ η παραχώρηση του νησιού βόρεια της Τουρκίας στην Αλβανία;
Με φορα?Εγώ βλέπω ο Κασσελάκης διέλυσε νεαρ και παραμένει 2ο κόμμα.
Μετά το συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεταιιιι
Στ' αρχίδια μου που θα ήταν.καλα ναι
απλα βλεπεις τη μεγαλη εικονα που λεει οτι με τους αλλους η Ελλαδα θαταν μεχρι τη Λαμια
καμμια επιδοματικη πολιτικη που ετσι και αλλιως την παιρνουν ε.ε.φοροφυγαδες,γυφτοι,αλβανοι..γαμησι στους κερδοσκοπους θελει και τιποτα αλλο..Πρέπει να ξεκινήσει η επιδοματική πολιτική μπας και ηρεμήσει λίγο ο κόσμος, είναι κάτι σαν το σανό για τα κατσίκια.
Το χειροτερο δεν ηταν η παραχωρηση της Σάσωνας στους ΑλβανουςΒόρεια της Κέρκυρας.
Καληνύχτα.Ξανακοίτα τι εγραψες και θα δεις πού κολλαει η Τουρκια
Πηρε κατι καινουργια ρουχαλακια σημερα το μωρο μου και μου εστειλε φωτογραφιες, καύλα σκετηΠες την αλήθεια
Πιο πολύ χύνεις με πρωτιά Κούλη ή με κώλο κολομπιανας;;;
ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΒόρεια της Κέρκυρας.
Ρε απιθανε, λαθος εγραψες, ωχουυυυυυυυυΚαληνύχτα.
Πήγαινε πιες ποτό στο Κολωνάκι.
Γεροβασιλη στο ΣΚΑΙ αδειαζει Κασσελακη οτι η κυβερνηση πλεον δεν νομιμοποιειται πολιτικα.
ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΞανακοίτα τι εγραψες και θα δεις πού κολλαει η Τουρκια
Ξεκάθαρα , και οχι μονο , αλλα να αυξηθει και ο κόσμος που θα μπαινει στα κριτήριαΠρέπει να ξεκινήσει η επιδοματική πολιτική μπας και ηρεμήσει λίγο ο κόσμος, είναι κάτι σαν το σανό για τα κατσίκια.