alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
ΟΧΙαλεξουκος λεει οχι
2,99%
ΟΧΙαλεξουκος λεει οχι
Τυπάρα .... ο ΔΣΑ θα δώσει δυναμικό παρόν στην πορεία 17/6 για την προσφυγή στο ΣτΕ , για τον 5073/2023.ΚΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕΣ????
Τώρα το είδα.Ρε απιθανε, λαθος εγραψες, ωχουυυυυυυυυ
Ελλάδα δίχως φοροδιαφυγή δεν υπάρχεικαμμια επιδοματικη πολιτικη που ετσι και αλλιως την παιρνουν ε.ε.φοροφυγαδες,γυφτοι,αλβανοι..γαμησι στους κερδοσκοπους θελει και τιποτα αλλο..
οσο δεν το κανει και τον νοιαζει περισσοτερο να παντρευτει ο μπουστης και να μην βρεξεις ενα γατι θα τον πινει στεγνα και λιγο λιγο
Γεροβασιλη στο ΣΚΑΙ αδειαζει Κασσελακη οτι η κυβερνηση πλεον δεν νομιμοποιειται πολιτικα.
Ποσο άχαρο να εισαι η Γεροβασιλη και να πρεπει με μιση καρδια να στηριζεις αυτον τον κλοουν.
Κατι ειχε παρει το αυτι μου για 20%
Δεν διανοουμαι οτι υπαρχει ανθρωπος να αφιερωσει εστω και ενα λεπτο να ακουσει σοβαρα την Τζακρη
Το έχουμε ξαναπεί, κουμάντο κάνουν τα ανεξέλεγχτα ελεύθερα καρτέλ με την κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα.καμμια επιδοματικη πολιτικη που ετσι και αλλιως την παιρνουν ε.ε.φοροφυγαδες,γυφτοι,αλβανοι..γαμησι στους κερδοσκοπους θελει και τιποτα αλλο..
οσο δεν το κανει και τον νοιαζει περισσοτερο να παντρευτει ο μπουστης και να μην βρεξεις ενα γατι θα τον πινει στεγνα και λιγο λιγο
Στ' αρχίδια μας 17/6 και πορείες.Τυπάρα .... ο ΔΣΑ θα δώσει δυναμικό παρόν στην πορεία 17/6 για την προσφυγή στο ΣτΕ , για τον 5073/2023.
Θα έρθεις ;;;;
Μετά πάμε Θησείο για μάσα.
Μετά τη μάσα πίνουμε και τα ξύδια μας ....
Με Western union τα στέλνεις η με FedEx μέσω φακέλου;;( Λόγω φοροδιαφυγής όπως λέει κ ο @athinaios44 )Πηρε κατι καινουργια ρουχαλακια σημερα το μωρο μου και μου εστειλε φωτογραφιες, καύλα σκετη
Δες τί έδινε η Marc του Χατζηνικολάου στη ΝΔ φίλε.Μέσα ήταν.Τα Κουλο ΜΜΕξαπατησης, έβγαλαν εκτός την Καυλοπουλου, με μεγάλη έπαρση και βιασύνη.
Κουλης ρε μουνια, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
οτι πιο φιλορωσικο παικταρα μουΤι ψήφισες;
ναι αλλα η φοροδιαφυγη γινεται απο τα γνωστα λαμογια εδω και πολλα χρονια και εμεις οι ΤΙΜΙΟΙ Μισθωτοι σηκωνουμε ολα τα βαρηΕλλάδα δίχως φοροδιαφυγή δεν υπάρχει
Ποιας Τουρκιας;Αμ η παραχώρηση του νησιού βόρεια της Τουρκίας στην Αλβανία;
Αμ η πρόταση του Ατατούρκ για Νόμπελ Ειρήνης;
Ένα και δύο είναι τα λάθη του;
Μαλακίες.καλα ναι
απλα βλεπεις τη μεγαλη εικονα που λεει οτι με τους αλλους η Ελλαδα θαταν μεχρι τη Λαμια
Εν τω μεταξύ το νησί είναι βόρεια της Κέρκυρας.καλα ναι
απλα βλεπεις τη μεγαλη εικονα που λεει οτι με τους αλλους η Ελλαδα θαταν μεχρι τη Λαμια
τι λε ρε, σοβαρα.Στ' αρχίδια μου που θα ήταν.
Ας ήταν και μέχρι τη Ροδοδάφνη Αιγίου.
Δε θα είχες όμως το ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ, τη ΓΑΓΡΑΙΝΑ που έχεις τώρα πάνω στο κορμί σου και στην πρώτη αψιμαχία ΘΑ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ.
Και για να μη συμβεί αυτό, παίρνεις τσιμπούκια σε Τουρκία, Σκόπια και δεν ξέρω κι εγώ σε ποιον άλλον...
καμία φοροδιαφυγη δεν υπαρχει ... λιγο φοροαποφυγη και αυτη μετρημένηΕλλάδα δίχως φοροδιαφυγή δεν υπάρχει
ο μπούστης 14,92% ,βλέπεις να πληρωνόμαστε που ρίξαμε πακετάκι στο < 15% ?Κατι ειχε παρει το αυτι μου για 20%