athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.712
- Πόντοι
- 12.756
επρεπε να γινει...πρεπει να διορθωσει ΑΡΚΕΤΑ πραγματα για να με ξανακερδισειΚΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕΣ????
επρεπε να γινει...πρεπει να διορθωσει ΑΡΚΕΤΑ πραγματα για να με ξανακερδισειΚΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕΣ????
Η Τζάκρη έχει τουλάχιστον ΔΕΠΥ.Δεν διανοουμαι οτι υπαρχει ανθρωπος να αφιερωσει εστω και ενα λεπτο να ακουσει σοβαρα την Τζακρη
Ποιο ειναι το νησι βόρεια της Τουρκιας που δοθηκε στην Αλβανια?Αμ η παραχώρηση του νησιού βόρεια της Τουρκίας στην Αλβανία;
Αμ η πρόταση του Ατατούρκ για Νόμπελ Ειρήνης;
Ένα και δύο είναι τα λάθη του;
εκτος τοπου και χρονου ειναι ο ΜΠΟΥΣΤΗΣΚασελακης η εμαθε Ελληνικα η ειναι σωσιας σαν αυτους που ειχε ο Κανταφι και ο Σανταμ
Και το 2027 παλι απο 13-14% Συριζα και ΠΑΣΟΚ, παλι πρωτος Κουλης, και η ζωη συνεχιζεταιΔεν έπιασε τον στόχο για άνοδο αλλά διέλυσε νεαρ και παραμένει 2ο κόμμα.
Μετά το συνέδριο καθαρίζει αποφασιστικά τον ΣΥΡΙΖΑ κ οδεύει προς το 2027 ως ο κύριος προοδευτικός πόλος της χώρας.
Εγώ είμαι με Κουτσιούμπα κ κουφοντιναμε Βελόπουλο επόμενο ΠΘ όλες δικές μας θα γίνουν και συ μαζί
Όχι, απλά ήταν ένας ακόμα βλακάκος Έλλην πολιτικός της σειράς, που ήθελε να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες και να καλλιεργήσει την υστεροφημία του.Έγινε η Τουρκοποίηση επι Βενιζέλου ; Η ζούσε ο Βενιζέλος όταν διώξανε τους Έλληνες από την Πόλη;
καλα ναιΑμ η παραχώρηση του νησιού βόρεια της Τουρκίας στην Αλβανία;
Αμ η πρόταση του Ατατούρκ για Νόμπελ Ειρήνης;
Ένα και δύο είναι τα λάθη του;
Πες την αλήθειαΚαι το 2027 παλι απο 13-14% Συριζα και ΠΑΣΟΚ, παλι πρωτος Κουλης, και η ζωη συνεχιζεται
Βγήκες Eυρώπη?ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ 3,06
αλεξουκος λεει οχιΒγήκες Eυρώπη?
Κοιτώντας με πολλή προσοχή το λογαριασμό της ΔΕΗ πριν μπει στο παραβάν.ΚΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕΣ????
την ξέρω ..του Προξενείου είναι ..παίζουν μπάλα μόνοι τους οι τούρκοι λόγω υποτακτιΚούλη...Εγώ είμαι με Κουτσιούμπα κ κουφοντινα
Ετοιμάζουμε κόμμα
Α να η ασαφογλου ....
Την έχω κ με μπικίνι αλλά θα την ανεβάσω στο νήμα μάτι στις ελληνικές παράλιες
Τα λάθη του απαρίθμησα, Άλεξ, για ποια Τουρκία λες;Ποιο ειναι το νησι βόρεια της Τουρκιας που δοθηκε στην Αλβανια?
Αν εννοεις την Σάσωνα, ειναι στην εισοδο του κολπου της Αυλωνας.
Πού κολλαει η Τουρκια εκει?