Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.124
Πόντοι
6.256
Με κάλεσε αλλά είμαι Έβρο ...ας στείλει ιδιωτικό ελικόπτερο κ τρία μουνετα μαζί με την εβριτισσα λατινοπουλου κ κατεβαίνω ...
Έεεε κ πού είστε,,,,!! Κ λουλούδια πολλά έτοιμα στο τραπέζι
Κι εσενα σ αρεσει το μαυροτσούκαλο;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.398
Πόντοι
22.266

ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ 3,06:alivedick:

:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Τέτοια κορμιά βγάζει ο Έβρος
Σαν την λατινοπουλου κ αυτή
IMG_20240609_225915.jpg

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
Μετράτε εσείς, κόμπρες Αθηναίοι, μπουγάτσες Θεσσαλονικείς, τα ποσοστά των τριών μεγάλων κομμάτων και κάνετε γάργαρα τα αποτελέσματα σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Για μια ακόμα φορά, σκατά στον τάφο του Ελευθερίου Βενιζέλου, με την κουτσή "ανταλλαγή πληθυσμών" του, που είχε τη φαεινή ιδέα να αφήσει τους Τούρκους στην Ελλάδα και τους Έλληνες στην Κωνσταντινούπολη που θα γίνονταν βορά στα δόντια του κεμαλικού τέρατος 25 χρόνια μετά. Επί κυβερνήσεων Παπάγου και κωλομπαρά βεβαίως, διεπράχθησαν άλλα εθνικά εγκλήματα και απίστευτες ολιγωρίες, όπως το προγκρόμ εναντίον των Ελλήνων της πόλης, αλλά και η ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ της πομακικής μειονότητας της Θράκης από τα ανάκτορα και τους Αμερικανόφιλους μεταπολεμικούς πρωθυπουργός, υπό τον "φόβο" ότι αν δεν τους εμφυσήσουμε τουρκική συνείδηση, οι Πομάκοι, ως καταγόμενοι από τη Βουλγαρία, θα συνεργαστούν με τους κομμουνιστές της Σόφιας...
απο τα μεγαλυτερα λαθη του μεγιστου βενιζελου.
Με το μεγαλυτερο ναναι οι εκλογες του '20.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.149
Πόντοι
216
Περιμένω με ανυπομονησία να μου πεις σε ποιο μήνυμα σου είναι

Την προσωπική διαφορά την συζητούσαν επι μήνες κάθε βράδυ στη συζητήσεις

Αν δεν σε ενδιαφέρει το θέμα των ευρωεκλογών μπορείς να μη συμμετάσχεις στη συζήτηση
Βλακακο είναι τότε που έγραψες τι συμφέρει και τι όχι και όταν πήγα να σου εξηγήσω γύρισες τον κωλο όπως συνηθίζεις και λακισες. Ψάξε εσύ το ποστ που είσαι λαγωνικό όπως βρίσκεις τις προσφορές στα ληγμενα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.398
Πόντοι
22.266

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Μετράτε εσείς, κόμπρες Αθηναίοι, μπουγάτσες Θεσσαλονικείς, τα ποσοστά των τριών μεγάλων κομμάτων και κάνετε γάργαρα τα αποτελέσματα σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Για μια ακόμα φορά, σκατά στον τάφο του Ελευθερίου Βενιζέλου, με την κουτσή "ανταλλαγή πληθυσμών" του, που είχε τη φαεινή ιδέα να αφήσει τους Τούρκους στην Ελλάδα και τους Έλληνες στην Κωνσταντινούπολη που θα γίνονταν βορά στα δόντια του κεμαλικού τέρατος 25 χρόνια μετά. Επί κυβερνήσεων Παπάγου και κωλομπαρά βεβαίως, διεπράχθησαν άλλα εθνικά εγκλήματα και απίστευτες ολιγωρίες, όπως το προγκρόμ εναντίον των Ελλήνων της πόλης, αλλά και η ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ της πομακικής μειονότητας της Θράκης από τα ανάκτορα και τους Αμερικανόφιλους μεταπολεμικούς πρωθυπουργός, υπό τον "φόβο" ότι αν δεν τους εμφυσήσουμε τουρκική συνείδηση, οι Πομάκοι, ως καταγόμενοι από τη Βουλγαρία, θα συνεργαστούν με τους κομμουνιστές της Σόφιας...

Έγινε η Τουρκοποίηση επι Βενιζέλου ; Η ζούσε ο Βενιζέλος όταν διώξανε τους Έλληνες από την Πόλη;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.495
Πόντοι
12.756
τσαμπα κουρευτηκε σημερα ο Αδωνης :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
Αν δεν το ψηφιζαν οι αριστερατζες θα εκαιγαν τη χώρα,
Τα αριστερά άπλυτα και τα μάτια σας
δεν υπαρχουν αυτα πλεον και στο λεω εγω που ειμαι σε ολες τις πορειες που γινονται κεντρο
εχουν στριμωχτει πολυ τα απλυταρια και εχει βαλει ο Κυριακος και αυτος το λιθαρακι του

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν υπαρχουν αυτα πλεον και στο λεω εγω που ειμαι σε ολες τις πορειες που γινονται κεντρο
εχουν στριμωχτει πολυ τα απλυταρια και εχει βαλει ο Κυριακος και αυτος το λιθαρακι του
ΚΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕΣ????

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.331
Πόντοι
2.356
απο τα μεγαλυτερα λαθη του μεγιστου βενιζελου.
Με το μεγαλυτερο ναναι οι εκλογες του '20.
Αμ η παραχώρηση του νησιού βόρεια της Τουρκίας στην Αλβανία;
Αμ η πρόταση του Ατατούρκ για Νόμπελ Ειρήνης;
Ένα και δύο είναι τα λάθη του;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Να τα λένε όλα ομάς καλό μουνετο κ η ασαφογλου....
Την έχω δει παραλία στο Φανάρι Ροδόπης κ όντως μετράει σαν κορμί
με Βελόπουλο επόμενο ΠΘ όλες δικές μας θα γίνουν και συ μαζί :grouphug:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom