Νέα

Ευκαιρία προβληματισμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ώπα, εδώ είμαστε  μεγάλε Αρίωνα. Περνάει το μήνυμα  εφησυχασμού (λανθάνον)  ότι αφού ειμαστε καλά, ΔΕ χρειάζεται να προσπαθήσουμε για το παραπάνω, άρα αλωνίζουν  οι από πάνω. Επίσης, κυράδες με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, παρουσιάζονται στις κάμερες να δίνουν ΨΙΧΟΥΛΑ στους  μη έχοντες, ενώ αμέσως μετά θα απασχολήσουν τη σκέψη τους με τί τροπόπο θα ξοδέψουν 1000000 ευρώ σε ρούχα και παπούτσια. Ας τα ξοδέψουν αφού τα έχουν, όμως μη μου τσαμπουνάνε παπάτζες περί φιλανθρωπίας, γιατί είναι υποκρισία
φιλε μου και οχι μονο αυτο ξερω θυγατρικη εταιρεια μιας κυρατσας απο αυτες που αφου εστησε μια εταιρεια ξεπλυνε αρκετο χρημα στο τελος με δημοσιο χρεος περιπου 1,5 με 2 δις πεταξε στον δρομο 240 εργαζομενους απληρωτους για μηνες και ουτε γατα ουτε ζημια και μαλιστα εργαζομενοι σε αυτην την εταιρεια πηγαν σε γνωστο δημοσιογραφο αυτοαποκαλουμενο προστατη του δημοσιου και λαικου συμφεροντος να βγαλει το θεμα στην τηλεοραση και η απαντηση του ειτανε οτι αυτα τα ονοματα δεν τα βαζει στο στομα του.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

Πραγματικά πολύ καλό Βιντεάκι.

Συνήθως ξεχνάμε αυτά που έχουμε και επιθυμούμε αυτά  που δεν έχουμε. Ανθρώπινη φύση, ασφαλώς.
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα αρισμένοι πιο ευαίσθητοι και μας θυμίζουν τι επικρατεί έξω απο την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Επισκέπτης
Η συνκριση ειναι ανομοια  γιατι συνκρινεις φτωχους αιθιοπες με ευκαταστατους ευρωπαιους για πηγενε μια βολτα στην ομονια που υπαρχουν ανθρωποι σε χειροτερη κατασταση απο αιθιοπες.φτωχεια υπαρχει παντου αν θελεις να γινεις βοηθος τους μπορεις να παρεχεις τροφη σε πεινασμενους στην αθηνα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τα λεφτα του tsunami αραγε που πηγαν?οεο! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
+1
για το χάλι της αφρική συγουρα δεν φταιω εγω εσυ και κανένας Ελληνας
ας τους βοηθήσει η αμερική, η αγγλία, η ολλανδία
ολοι αυτοι που τους εσφαξαν, εκλεψαν και τους έκαναν
δούλους τους
φραγκο δε θέλω να πάει εκει για να πληρώσω τα γαμησιάτικα των μεγάλων δυνάμεων
οπως φραγκο δε θέλω να πάει και στο λίβανο για να πληρώσω τα γαμησιάτικα των ακατονόμαστων
οι χωρες που εχουν την ευθήνη για την αφρική ας αναλάβουν τις ευθήνες τους εμπρακτα
εμεις θα πρέπει να ανλάβουμε τις ευθήνες μας για την εδώ κατάσταση φτωχεια, ανεργεια κτλ
αν και οι αφρικάνοι απο την άλλη ευθύνονται και αυτοί για τα μαυρα τους τα χάλια,
αυτοι αφησαν τους δικούς τους δικτάτορες να τους τυρρανούν
αυτοι εκαναν 10χρονα παιδάκια υπο την επιρεια σκληρων ναρκωτικών στρατιώτες
αυτοι κατέσφαξαν τη ρουάντα
αυτοι ζουνε ακόμη με παραδόσεις κανιβαλισμού του νεκρού εχθρού για να πάρουν τη δυναμη του

αν χρωσταμε καπου βοήθεια ειναι στη φυλή των Καλάς στα συνορα πακιστάν-αφγανιστάν τους αληθινούς απογόνους του Αλεξάνδρου που ακόμα μιλάνε γιαυτόν και λατρευουν τον Δια
και πράγματι χρειάζονται τη βοήθεια της χώρας καθότι οι μουσουλμάνοι απο τις διώξεις που τους έκαναν απο τις αρχές του αιώνα εχουν μειώσει αρκετα των αριθμό της εν λόγω φυλής

συγουρα αγγιξε το αρχειο του dstp ευαισθητες χορδές μου, μονο ομως ως προς το να εκτιμήσω αυτα που έχω.

Σε όλα τα παραπάνω φίλε savalas θα συμφωνήσω, έχεις όντως δίκιο....
με μια διαφορά: ο πεινασμένος είναι πεινασμένος όπου κι αν κατοικεί, όποιος κι αν ευθύνεται για την κατάσταση του....
Θα βοηθήσω και τον Αιθίοπα, αν μπορώ, κι ας μην φταίω για την κατάσταση του , γιατί αν περιμένεις απο τις κυβερνήσεις των χωρών που αναφέρεις, τότε....κλάφτα χαράλαμπε!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
η εποχή που έρχεται με τρελό θόρυβο γύρω της θα επεκτείνει και θα δημιουργήσει επιπλέον μία μάζα από ζωντανούς νεκρούς που ποτέ δε θα σηκώσουν κεφάλι.

Για την πραγματική συνεισφορά στο να μη γίνει αυτό πραγματικότητα έπρεπε να έχουμε ενεργοποιηθεί ήδη αν κι αρκετοί με τον Α-Β τρόπο συνεισφέρουν ο καθένας στο επίπεδο του. Δεν είναι μόνο το να δώσεις φράγκα στους γιατρούς ή κλπ, πρέπει ο καθένας μας να καταλάβει το μερίδιο ευθύνης που έχει και θέτω ένα απλό ερώτημα μιας και είναι αυτό που κύρια λειτουργεί ως τείχος.

Πόσο εύκολα μπορεί κανείς να απαρνηθεί το lifestyle με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται?

Λιανά: Υπερκατανάλωση αγαθών, gadgetakides, κλπ. τι προσθέτει στην διατροφή η παροχή τροπικών φρούτων στην Ελλάδα όλο το χρόνο; (βάλτε στη σκέψη επίσης τα: έξοδα μεταφοράς, συντήρησης, μαρκετινγκ, διανομής-διάθεσης, κλπ) Μου διαφεύγει το όνομα της γαμωαλυσίδας που μέχρι πρότινος έβγαινε ο μαλάκας σε διαφήμιση κι έλεγε
''Μα καλά καρπούζι το χειμώνα;;; κι απαντούσε η μαλακισμένη: και καρπούζι και φράουλες και σταφύλια''

Έτσι για να ξέρουμε ποιος είναι ο εχθρός, που πλασάρει φτηνά στολίδια για να ικανοποιήσει την ανθρώπινη ματαιδοξία.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
ετσι οπως το λες,
δε μπορω να πω οτι εχεις και αδικο
απλά θα πρέπει να δωθει αμεση προτεραιοτητα στους εδω πεινασμένους
και η οποια βοήθεια σε χωρες της αρφικής θα πρέπει να
εξασφαλιστει οτι θα φτάσει
στα χερια αυτων που πραγματικά την χρειάζωνται και οχι να την καταχραστεί ο εκάστοτε
φυλαρχος-δικτάτοτρας οπως γίνεται συνήθος εκει κάτω

απο κει και πέρα φαινόμενα γλάμουρ φιλανθρωπίας σε τηλεοπτικά σοου που γινονται αποκλιστικά και μόνο για την προβολή του ευεργέτη θα πρέπει επιτέλους να κοπούνε μαχαίρι και η όποια φιλανθρωπική κίνηση να γινεται με σοβαρότητα

Σωστά.
Νομίζω ότι συμφωνούμε.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μήπως, μέσα σε όλα, θέλουν να μας κάνουν να αισθανθούμε ότι υπεύθυνοι για τα δεινά του τρίτου κοσμου, είμαστε εμείς, επειδή έχουμε σπίτι να μείνουμε, αυτοκίνητο να οδηγούμε και μια εργασία για να ζούμε, και μάλιστα όλα αποκτημένα με κόπο,  ενώ αυτοί που πραγματικά ευθύνονται  ξεσκίζουν ιλιγγιώδη ποσά και είναι τόσο ανάλγητοι ώστε δεν ιδρώνει το αυτί τους  ό,τι κι αν βλέπουν ό,τι κι αν ακούνε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom