Νέα

Δεν σταμάτησα σε μπλόκο αστυνομίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.244
Πόντοι
2.356
Από το original post που «σου φάνηκε οτι σου έκαναν σήμα να σταματήσεις», τελικά χωρίς κτεο και με πλαστή πινακίδα;
15 Χρόνια οδηγούσα και για κάποια χρόνια 100 χλμ τη μέρα και στο κέντρο και Εθνικές και παντού. Ποτέ των ποτών δεν φοβήθηκα να με σταματήσει καμία αστυνομία. Και όταν τράκαρα με υπαιτιότητα άλλου - ήρθαν με ελέγξαν εξονυχυστικά και όλα οκ. Γιατί ήμουν πάντα νόμιμος. Δεν χρειαζόμαστε περιπέτειες - έχουμε ήδη πολλές στη ζωή μας - κάθε μέρα. Δεν έχει νόημα να έχεις αυτοκίνητο αν δεν μπορείς να είσαι σωστός. Τόσο απλά. Ξεκινάμε από τα φθαρμένα λάστιχα και φτάνουμε όπου αλλού θες. Κάποιοι απλά δεν μπορούμε να έχουμε αυτοκίνητο.
Από τη στιγμή που φτάνει η στιγμή ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ αποφασίζουμε να μην έχουμε - και όχι να είμαστε δημόσιος κίνδυνος. Και δεν το λέω για τον νηματοθέτη αλλά γενικά - γενικά για όλους όσους ΔΕΝ μπορούν να συντηρήσουν αμάξι και ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ και το έχουν απλά παρκαρισμένο στο δρόμο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν σου κανανε σημα να σταματισεις και δεν το εκανες, θα σε κυνηγουσαν..
Μαλλον αλλη παραβαση σου ηρθε.
Δεν κυνηγάνε πάντα. Ξέρουν πότε πρέπει να κυνηγήσουν. Όσο κουφό και αν σου φαίνεται, ξέρουν.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.970
Πόντοι
3.346
15 Χρόνια οδηγούσα και για κάποια χρόνια 100 χλμ τη μέρα και στο κέντρο και Εθνικές και παντού. Ποτέ των ποτών δεν φοβήθηκα να με σταματήσει καμία αστυνομία. Και όταν τράκαρα με υπαιτιότητα άλλου - ήρθαν με ελέγξαν εξονυχυστικά και όλα οκ. Γιατί ήμουν πάντα νόμιμος. Δεν χρειαζόμαστε περιπέτειες - έχουμε ήδη πολλές στη ζωή μας - κάθε μέρα. Δεν έχει νόημα να έχεις αυτοκίνητο αν δεν μπορείς να είσαι σωστός. Τόσο απλά. Ξεκινάμε από τα φθαρμένα λάστιχα και φτάνουμε όπου αλλού θες. Κάποιοι απλά δεν μπορούμε να έχουμε αυτοκίνητο.
Από τη στιγμή που φτάνει η στιγμή ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ αποφασίζουμε να μην έχουμε - και όχι να είμαστε δημόσιος κίνδυνος. Και δεν το λέω για τον νηματοθέτη αλλά γενικά - γενικά για όλους όσους ΔΕΝ μπορούν να συντηρήσουν αμάξι και ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ και το έχουν απλά παρκαρισμένο στο δρόμο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν κυνηγάνε πάντα. Ξέρουν πότε πρέπει να κυνηγήσουν. Όσο κουφό και αν σου φαίνεται, ξέρουν.
Βρε κυνηγανε..αλλα συνηθως ολοι σταματανε ποιο κατω και λενε οτι δεν ειδαν το σημα και καλα.
απλα αυτος εχει την εντυπωση οτι του κανανε.. το εχω παθει κι εγω και σταματησα αλλα τελικα ηταν για αλλον και εφυγα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.244
Πόντοι
2.356
Βρε κυνηγανε..αλλα συνηθως ολοι σταματανε ποιο κατω και λενε οτι δεν ειδαν το σημα και καλα.
απλα αυτος εχει την εντυπωση οτι του κανανε.. το εχω παθει κι εγω και σταματησα αλλα τελικα ηταν για αλλον και εφυγα.
Ε σε αυτές τις περιπτώσεις σταματάς, περιμένεις λίγο και εσύ πιο κάτω, και αν δεν σε πλησιάσουν ή σου κάνουν νόημα να φυγεις τότε φεύγεις κύριο. Όλοι αυτό θα κάναμε. Αν έχω αμφιβολία σε στοπ αστυνομικού σταματάω - ή χαμηλώνω πολυ ταχύτητα και περιμένω αντίδρασή τους.

batman89

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Δεν θα το έκαναν όλοι φίλε, μην κρίνετε εξ ιδίων, υπάρχουν αρκετοί που δεν είναι έτσι και έχουν κοινωνική συνείδηση και αντίληψη. Το συμπέρασμα ωστόσο είναι ότι θέλει το σκίσιμό του ο Ελληνας, πρόστιμα, απείθειες κ.ο.κ.

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.184
Πόντοι
201
Δυσκολα τα πραγματα τυπε, ηδη καποιος ειδικος αποφανθηκε οτι συνηθως πυροβολουνται οσοι δεν σταματανε
Σοβαρά τώρα, είσαι κάθε μέρα ηλίθιος ή μόνο τις ζυγές; Το συνήθως που το είδες γραμμένο ρε σερσέμη, που νομίζεις ότι πουλάς και ειρωνεία;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Έλα μου ντε; Για ποιον πούστη λόγο να μη σταματήσω ένας άνθρωπος σε μπλόκο; Τι φοβήθηκε; Μην δεν είχε ΚΤΕΟ ή κάτι; Γιατί αλλιώς τι να φοβηθείς; Κάνεις στην άκρη και σταματάς. Εκτός αν πάρεις χαμπάρι ότι ήταν τίποτα μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί που ήθελαν απλά να σε σταματήσουν και μετά να σε κλέψουν - που στην περίπτωση του φίλου εδώ το αποκλέιουμε.
Εμένα μια φορά είχαν μπλόκο μέσα στην ερημιά ο αριστερός παράλληλος της Κηφισιάς ξαφνικά μου αναβοσβηναν τον φακό στη μούρη, χωρίς φάρο όταν πέρασα είδα ότι ήταν περιπολικό. Τους τρώει ο κωλος τους και αυτούς, δεν σταμάτησα bye bye....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.244
Πόντοι
2.356
Εμένα μια φορά είχαν μπλόκο μέσα στην ερημιά ο αριστερός παράλληλος της Κηφισιάς ξαφνικά μου αναβοσβηναν τον φακό στη μούρη, χωρίς φάρο όταν πέρασα είδα ότι ήταν περιπολικό. Τους τρώει ο κωλος τους και αυτούς, δεν σταμάτησα bye bye....
E τα ήθελε ο κώλος τους. Απαράδεκτοι! Εσύ σωστά έκανες. Που να ήξερες; Αν ήταν τίποτα κλέφτες;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
E τα ήθελε ο κώλος τους. Απαράδεκτοι! Εσύ σωστά έκανες. Που να ήξερες; Αν ήταν τίποτα κλέφτες;
κανονικα δεν ξερω βεβαια τι ειναι κανονικα και τι όχι πρέπει να έχουν αναμενο φάρο και να βλέπεις ότι ειναι περιπολικό

στην γερμανια ειναι ωραίοι με το FOLLOW ME, σε προσπερνάνε μπαίνουν μπροστά σου ανάβουν το FOLLOW ME και σταματάνε σε αστυνομικό σταθμό να είσαι σίγουρος ότι δεν κινδυνευεις.

Να βάλω και εγω κανα FOLLOW ME αν δω καμιά καλή γκόμενα;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.244
Πόντοι
2.356
κανονικα δεν ξερω βεβαια τι ειναι κανονικα και τι όχι πρέπει να έχουν αναμενο φάρο και να βλέπεις ότι ειναι περιπολικό

στην γερμανια ειναι ωραίοι με το FOLLOW ME, σε προσπερνάνε μπαίνουν μπροστά σου ανάβουν το FOLLOW ME και σταματάνε σε αστυνομικό σταθμό να είσαι σίγουρος ότι δεν κινδυνευεις.

Να βάλω και εγω κανα FOLLOW ME αν δω καμιά καλή γκόμενα;
Χαχαχα. Με τη νομοθεσία που έχει η woke culture θα πας μέσα για παρενόχληση. :grin::cheesy::cheesy:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.699
Πόντοι
6.946

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.443
Πόντοι
456
αν δεν υπαρχει δικυκλο στο μπλοκο δεν σε ακολουθει (κι οχι "καταδιωκει" ) κανεις. δεν τους χρειαζεται. ειτε σταματησετε ειτε δεν σταματησετε ειναι το ιδιο. υπαρχουν οι λεγομενες "πτερωτες" βεβαιωσεις. τους αρκει να δουνε την πινακιδα σου . τα υπολοιπα ειναι θεμα χρονου και ταχυδρομειου. επισης για να σταματησεις , πρεπει να ειναι ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ οτι προκειται για μπλοκο αστυνομικο. δεν γινεται να σταματας σε οποιον σου κανει νοημα.ουτε οι ταξιτζηδες δεν το κανουν. στη γαλλια π.χ. η ασφαλεια η οποια δουλευει με πολιτικη περιβολη φοραει το κιτρινο περιβραχιονιο για να φαινεται . εδω δεν τους αναγνωριζεις αν δεν σου δειξουν ταυτοτητα . ασε που οι περισσοτεροι ασφαλιτες ειναι πιο λετσοι κι απο τα τζανκια της ομονοιας.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.751
Πόντοι
12.056
το 90% τον οχηματων τις αστυνομιας εχουν σκανερ το ιδιο και στα μπλοκα αν ηταν σοβαρο θα τον ειχαν παρει στο κυνηγι

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.178
Πόντοι
1.651
ΑΝ πας τελικά δικαστήριο : Μπορείς να ισχυριστείς ότι λόγω χαμηλού σιδήρου είχες υπόταση σε συνδιασμό με την κούραση από την δουλειά, δεν έδωσες την "δέουσα σημασία" στο σήμα , πως δεν εννόησες πως επρόκειτο για εσένα γιατί ήταν και άλλοι δύο οδηγοί κοντά σου κι ότι αυτό που σε ένοιαζε ήταν να φτάσεις σύντομα (δεν θα πεις γρήγορα) σπίτι για να μπορέσεις να συνέλθεις.
Αν συνεχίσει λες πως θα έφτιαχνες λίγο χλιαρό νερό με ελάχιστο αλάτι, μέλι και 1/2 πορτοκαλι να πιείς για να επανερχόταν στα φυσιολογικά επίπεδα η πιεσή σου.

Δεν είμαι άσχημη η προσέγγιση αυτή.
Επικαλέσου σιδηροπενία κληρονομική αν θέλεις να το πας παρακάτω.

Δεν θα σου ζητήσει κανείς χαρτί.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Έκανες τη χαζομάρα και δεν σταμάτησες.ΟΚ.Μπορεί να πανικοβλήθηκες , ανθρώπινο είναι.Εμένα το πρώτο πράγμα που θα μου ερχόταν αυτομάτως στο μυαλό να κάνω εκείνη τη στιγμή , θα πήγαινα την ίδια ημέρα σε ένα οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα και θα τους έλεγα οτι "...έπεσα σε μπλόκο της τροχαίας και επειδή ήμασταν μαζί και άλλα αμάξια υπέθεσα οτι έκαναν σήμα πχ στον μπροστινό μου (ή στον από πίσω) και θεώρησα οτι δεν έπρεπε να σταματήσω.Επειδή όμως έχω αμφιβολίες ήρθα να σας ενημερώσω".Έτσι , και καταγράφεται το γεγονός δείχνοντας οτι έχεις καλές προθέσεις και δεν είσαι ύποπτος για το οτιδήποτε ενδεχομένως μπορεί να σου προσάψουν σε ένα ενδεχόμενο δικαστήριο , και έχεις την εύνοια του δικαστηρίου εαν τελικά φτάσουν τα πράγματα μέχρι εκεί.
Κοινή λογική θέλει και να σκέφτεσαι ψύχραιμα και δεν μπλέκεις χωρίς λόγο.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.129
Πόντοι
2.646
Στα παπαρια σου τυπε. Λογικά σε έχει καλέσει ο πταισματοδικης για κατάθεση. Δεν τους είδες. Δεν μπορείς να πεις τίποτα άλλο.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.129
Πόντοι
2.646
Α, ούτε δικηγόρο μην πάρεις, πιο πολλά θα σου στοιχήσει αυτός από πιθανό προστιμο στο δικαστήριο.

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.974
Πόντοι
206
Καλημέρα...πριν κανένα μήνα σε διασταύρωση,μου φαίνεται ότι έκαναν σήμα να σταματήσω,ήταν τρία αμάξια,εγώ είχα βγάλει φλας για δεξιά...μετά από ένα μισή περίπου μήνα μου έστειλαν χαρτί για τροχονομικη παράβαση...η οποία περνάει πταισματοδίκη..καμία εμπειρία αντιστοιχεί;τι με συμβουλεύεται να κάνω;εφοσο

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.155
Πόντοι
3.846
Mπλοκο μου κάναν τα ΕΚΑΜ
εις την Αγιά Βαρβάρα