Νέα

Δεν σταμάτησα σε μπλόκο αστυνομίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
117
Like
19.517
Πόντοι
20.686
Εγώ ποτέ δεν σταματάω, μια φορά μάλιστα έκανα πως θα τον πατήσω κιόλας τον μαλακα είχε ένα φακό και αναβοσβηνε.

Πόσο σας μισω μικρά απαίσια σιχαμερά στρουμφάκια....
Κατουρα και λίγο....

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.751
Πόντοι
216
Πταίσμα είναι- σιγά τα αυγά. Δεν θα σου πάρουν το κεφάλι
Πήγαινε, παίξτο ανήξερος και καλά ότι δεν τον είδες (δεν θα το φάνε αλλά τι άλλο να κάνεις...), δείξε μεταμέλεια, φάε το προστιματάκι και απ' εδώ πάνε κι άλλοι...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.890
Πόντοι
1.446
ela-edo-re-hellenic-police.gif
Αυτό μου θυμίζει μια φάση στον Άγιο Παντελεήμονα, σε ένα μπουρδέλο με τραβέλι, που όταν παρουσιάστηκε (εγώ είχα πάει για κανονική γυναίκα), λέω: "Γαμπρός, λοκατζής;" και μου λέει: " Έλα ρε πούστη εδώ πες το, εδώ, εδώ..."
Δεκαετίες πίσω λέμε τώρα...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.890
Πόντοι
1.446
Αν ηταν Καμία τέτοια θα σταματούσαμε χωρίς δεύτερη σκεψη
Καλά ναι... Οι γυναίκες είναι χειρότερες στην οποιαδήποτε θέση εξουσίας (συνήθως) γιατί έχουν έχουν το "κόμπλεξ της μειονεξίας", λόγω φύλλου που ίσχυε μέχρι πριν μερικές δεκαετίες...

giannis820

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2023
Like
25
Πόντοι
0
εγω με το μηχανακι μικρος οποτε τους εβλεπα εκανα οτι κοιταζα απο την αλλη:D:

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.271
Πόντοι
201
Παραδέξου την παράβαση, πες πως δεν σταμάτησες επειδή δεν κατάλαβες ότι σου έκαναν νόημα, ζήτα συγνώμη, μίλα όσο πιο ευγενικά μπορείς και σε καμία περίπτωση μη δώσεις στον/στην πταισματοδίκη την εντύπωση ότι πουλάς εξυπνάδα. . Θα χρεωθείς την παράβαση από την Τροχαία, ενδεχομένως και ένα πρόστιμο 100-150 ευρώ.

Και άλλη φορά μη κάνεις μαλακίες. Αν έπεφτες σε κανένα ψυχάκια Ράμπο, μπορεί να έτρωγες καμιά σφαίρα στο κεφάλι.

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.557
Πόντοι
206
σου έκάναν σήμα να σταματήσεις και "δεν τους είδες" . για να σου στείλουν χαρτι προφανώς ηθελαν να σε ελεγξουν και τους εγραψες. "σε εγραψαν" και αυτοί με την σειρά τους. καλά μερικοί με το να βριζετε τους αστυνομικούς που κάνουν απλά την δουλειά τους, νομίζετε οτι κάτι κάνετε. μεγάλη μαγκιά. εδω έχει μία γυναίκα αστυνομικο που δεν χαριζει κάστανα σε κανεναν. και καλά κανει. εχω δει με τα μάτια μου να κόβει κλήση για παράνομο παρκάρισμα σε ραμπα αμεα και ο άλλος να παρακαλάει κλαιγοντας, και να μην καταλαβαίνει τίποτα. θεά λεμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Καλημέρα...πριν κανένα μήνα σε διασταύρωση,μου φαίνεται ότι έκαναν σήμα να σταματήσω,ήταν τρία αμάξια,εγώ είχα βγάλει φλας για δεξιά...μετά από ένα μισή περίπου μήνα μου έστειλαν χαρτί για τροχονομικη παράβαση...η οποία περνάει πταισματοδίκη..καμία εμπειρία αντιστοιχεί;τι με συμβουλεύεται να κάνω;
Τι εννοεις "περναει πταισματοδικη"? Τι λεει το χαρτι? Κατι δεν λες καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παραδέξου την παράβαση, πες πως δεν σταμάτησες επειδή δεν κατάλαβες ότι σου έκαναν νόημα, ζήτα συγνώμη, μίλα όσο πιο ευγενικά μπορείς και σε καμία περίπτωση μη δώσεις στον/στην πταισματοδίκη την εντύπωση ότι πουλάς εξυπνάδα. . Θα χρεωθείς την παράβαση από την Τροχαία, ενδεχομένως και ένα πρόστιμο 100-150 ευρώ.

Και άλλη φορά μη κάνεις μαλακίες. Αν έπεφτες σε κανένα ψυχάκια Ράμπο, μπορεί να έτρωγες καμιά σφαίρα στο κεφάλι.
Σιγα ρε μεγαλε, κοψε κατι, ενα σωρο κοσμος κανει οτι δεν βλεπει και δεν σταματαει, πού βλέπεις εσυ να τους πυροβολουν?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006

Σιγα ρε μεγαλε, κοψε κατι, ενα σωρο κοσμος κανει οτι δεν βλεπει και δεν σταματαει, πού βλέπεις εσυ να τους πυροβολουν?

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.271
Πόντοι
201
Σε άλλη χώρα ζεις. Εκτός αν είσαι μπάτσος, οπότε καλά κάνεις και υπερασπίζεσαι τον κλάδο σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Τύπε έκανες μαλακία, οι μπάτσοι είναι ρουφιάνοι και θα σε βάλουν "μαύρη λίστα" ( ην πινακίδα σου). Το καλό σενάριο είναι να φας μόνο κλήση, θα περαστεί στο ΑΦΜ/εφορία σε 3-4 μήνες. Το χειρότερο είναι να σου ρίξει και άλλο πρόστιμο η πταισματοδικης, να μην είσαι εκεί να ξέρεις και να σου έρθει "κοστούμι" με προσαύξηση. Για αυτό η καλύτερη λύση είναι να σταματάς, να είσαι ευγενικός και ψύχραιμος.
Ποια πταισματοδικης ρε φιλε, τα πταισματοδικεια εχουν καταργηθει

Σε άλλη χώρα ζεις. Εκτός αν είσαι μπάτσος, οπότε καλά κάνεις και υπερασπίζεσαι τον κλάδο σου.
Ενταξει φιλε. Ο,τι πεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.438
Πόντοι
786

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Σε " μαυρη λιστα" η πινακιδα??? Ρε παιδια, μην με τρομαζετε, δεν μπορει να τα πιστευετε αυτα

μπορεί να είναι μαύρος
Στις ΗΠΑ μπορει

• Χαχα
Αντιδράσεις: GRxx

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Πταίσμα είναι- σιγά τα αυγά. Δεν θα σου πάρουν το κεφάλι
Πήγαινε, παίξτο ανήξερος και καλά ότι δεν τον είδες (δεν θα το φάνε αλλά τι άλλο να κάνεις...), δείξε μεταμέλεια, φάε το προστιματάκι και απ' εδώ πάνε κι άλλοι...
Πλημμελημα ειναι

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.945
Πόντοι
3.656
Δυσκολα τα πραγματα τυπε, ηδη καποιος ειδικος αποφανθηκε οτι συνηθως πυροβολουνται οσοι δεν σταματανε
Δεν σε φοβαμαι..εισαι συνηθισμενος στα δυσκολα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom