You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Είναι ένα αρχείο pps που ανοίγει με MS POWERPOINT
Επισκέπτης
Είναι από τις κλασσικές περιπτώσεις που σε κάνουν να κάνεις ένα re-evaluation αυτών που έχεις κι αυτών που δεν έχεις... αλλά είναι γνωστό όμως ότι τέτοια πράγματα μας ευαισθητοποιούν μόνο την στιγμή εκείνη που τα βλέπουμε. Ύστερα τα έχουμε ξεχάσει παντελώς και συνεχίζουμε να γκρινιάζουμε...
Επισκέπτης
Είναι από τις κλασσικές περιπτώσεις που σε κάνουν να κάνεις ένα re-evaluation αυτών που έχεις κι αυτών που δεν έχεις... αλλά είναι γνωστό όμως ότι τέτοια πράγματα μας ευαισθητοποιούν μόνο την στιγμή εκείνη που τα βλέπουμε. Ύστερα τα έχουμε ξεχάσει παντελώς και συνεχίζουμε να γκρινιάζουμε...
+10000
στο χερι μας ειναι να μην ξεχναμε απο την στιγμη που μας ευαισθητοποιουν
αυτες οι καταστασεις ειναι ενα θετικο βημα για να σκεφτουμε καποια πραγματα
το επομενο βημα ειναι να σηκωθουμε απο τον καναπε μας και να κανουμε οτιδηποτε περναει απο το χερι μας οχι μονο για αυτα τα παιδια. κοιταχτε και λιγο διπλα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πραγματικα νιωθεις ωραια εκ πειρας σας το λεω χωρις καμια διαθεση να το παιξω καπως
αυτες οι καταστασεις ειναι ενα θετικο βημα για να σκεφτουμε καποια πραγματα
το επομενο βημα ειναι να σηκωθουμε απο τον καναπε μας και να κανουμε οτιδηποτε περναει απο το χερι μας οχι μονο για αυτα τα παιδια. κοιταχτε και λιγο διπλα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πραγματικα νιωθεις ωραια εκ πειρας σας το λεω χωρις καμια διαθεση να το παιξω καπως
Προτείνω όποιος μπορεί ας συμβάλλει με ένα συμβολικό ποσό στους γιατρούς χωρίς σύνορα....................μόνο να σκεφτείτε ότι με 50 ευρώ που ρίχνουμε μια φραπεδιά ή ένα πήδημα φτάνουν για την περίθαλψη ενός υποσιτισμένου παιδιού στην Αφρική! Δεν νομίζω να συγκρίνει κανείς ένα πήδημα με μια τέτοια κίνηση???? Εγώ θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.
www.msf.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1]http://www.msf.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1[/url]
www.msf.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1]http://www.msf.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1[/url]
Προτείνω όποιος μπορεί ας συμβάλλει με ένα συμβολικό ποσό στους γιατρούς χωρίς σύνορα....................μόνο να σκεφτείτε ότι με 50 ευρώ που ρίχνουμε μια φραπεδιά ή ένα πήδημα φτάνουν για την περίθαλψη ενός υποσιτισμένου παιδιού στην Αφρική! Δεν νομίζω να συγκρίνει κανείς ένα πήδημα με μια τέτοια κίνηση????
φιλε sonyp900 50 ευρω ταϊζουν 5 παιδια ή εμβολιαζουν 2 απο αυτα ή αν θες ακομα ξεδιψανε 20 σε μια μερα σκεψου ενα πηδημα μισης ωρας στον δυτικο και πολιτισμενο κοσμο πως συγκρινεται με ενα κοσμο που απλα υπαρχει και δεν μπορει να αντιδρασει
Ειδικά όσοι έχουμε και παιδιά και μεγαλώνουμε, πιστεύω καταλαβαίνουμε λίγο περισσότερο τι συμβαίνει εκεί κάτω..................Είναι πραγματικά κρίμα να τα βλέπει κανείς αυτά.
1000000000000000000000000000000000000000 +++
Επισκέπτης
Ειδικά όσοι έχουμε και παιδιά και μεγαλώνουμε, πιστεύω καταλαβαίνουμε λίγο περισσότερο τι συμβαίνει εκεί κάτω..................Είναι πραγματικά κρίμα να τα βλέπει κανείς αυτά.
Έτσι είναι, όπως τα λες... εγώ έχω έναν γιο 2 μηνών και τώρα το σκέφτομαι καλά-καλά που θα τον αφήσω σε λίγο καιρό σε γυναίκα να μου τον κρατάει (επειδή ξεκινάει δουλειά και η γυναίκα μου τον Μάρτιο). Παρόλο που έχω 7 τέλειες συστάσεις από οικογένειες που μεγάλωσε το παιδί τους, εγώ ακόμα αγχώνομαι με όλα αυτά που βλέπω να γίνονται... αν γίνει καμιά στραβή παιδιά... κάντε το καλό να μου φέρνετε τσιγάρα στην φυλακή γιατί δεν πρόκειται να το πάω μέσω δικαστικής οδού... θα την καρυδώσω βασανιστικά με τα ίδια μου τα χέρια...
Επισκέπτης
Προτείνω όποιος μπορεί ας συμβάλλει με ένα συμβολικό ποσό στους γιατρούς χωρίς σύνορα....................μόνο να σκεφτείτε ότι με 50 ευρώ που ρίχνουμε μια φραπεδιά ή ένα πήδημα φτάνουν για την περίθαλψη ενός υποσιτισμένου παιδιού στην Αφρική! Δεν νομίζω να συγκρίνει κανείς ένα πήδημα με μια τέτοια κίνηση???? Εγώ θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.
Εχω δωσει αρκετες φορες λεφτα σε διαφορες οργανωσεις κ λοιπες ιστοριες...ομως παντα εχω τις ιδιες αποριες....
1.γιατροι για τα εντος συνορων παιδια γιατι δν υπαρχουν?
2.κτισματα/περιοχες για παραμελημενα/εγκαταλελειμενα παιδια γιατι δν φτιαχνει αυτο το κρατος κ ας κανει συνεχως ερανους απο εμας τους πολιτες...
3.γιατροι για απορους γενικοτερα γιατι δν υπαρχουν?
Για να μην αρχισω να παραθετω γιατι κ πως...απλα αναρωτιεμαι...λυσαμε τα δικα μας προβληματα κ πηγαμε στων αλλων ???? Δν καταλαβαινω γιατι να προβαλλεται ενα τετοιο Θεαρεστο-φυσικα- εργο....απ τη στιγμη που κανεις δν ασχολειται με τα παιδια ενος κατωτερου θεου της Ελλαδας....
Ποσα παιδια χανονται στην Ελλαδα....ενω μπορουμε να τα προστατευσουμε ??? Δυστυχως καποιοι προβαλουν για αλλους σκοπους/λογους οργανωσεις του στυλ γιατροι χωρις συνορα...κ αρκετες αλλες.....αντι να παρουσιασουν τα προβληματα αυτης της χωρας....στο συγκεκριμενο τομεα!!!!
Ευτυχως υπαρχουν ανωνυμοι-(επωνυμοι) ευεργετες...ισως κ καποιοι απο εμας....που δινουν χρηματα....χωρις να φαινεται κανενα ονομα....καμια οργανωση....
Τα δικά μας παιδιά φίλε mclein, δυστηχώς υπάρχουν και θα υπάρχουν όσο κοιτάμε ΜΟΝΟ τα "δικά" μας παιδιά και τα εκκάστοτε "δικά" μας παιδιά............πιστεύω ότι όλοι μας βοηθάμε όπως μπορούμε τον συνάνθρωπο μας που πεινάει, κρυώνει, διψάει.......τουλάχιστον έτσι έχω μάθει εγώ που μένω και είμαι από χωριό.........
Επισκέπτης
Προσωπικά διαθέτω 200? το χρόνο για το πρόγραμμα "πολίτης του κόσμου".Το ελάχιστο ποσό είναι 50 ευρώ.Δηλαδή ένα γαμήσι σε "studio".Δεν είναι τρομακτικό ποσό.
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
+10000000000000000
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ( Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα), τείνουμε να ξεχνάμε ΠΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Εγώ πάντως προσπαθώ να το θυμάμαι, και όταν το βράδυ κάνουμε την προσευχή μας με την κόρη μου, πάντα της θυμίζω να ευχαριστεί γι όλα αυτά που έχει, και να δίνει ο Θεός και στα φτωχά παιδάκια που δεν έχουν.....(της εξηγώ πως πολλά παιδάκια δεν έχουν γονείς, σπίτι, φαγητό, νερό, ζεστό κρεβατάκι, σχολείο, φίλους, ΕΙΡΗΝΗ ,γιατρό, παιχνίδια, κι όλα αυτά που αυτή θεωρεί αυτονόητα)....
Μιά ιδέα:
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ''FAIR TRADE''- KATAΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Είναι μια καινούργια ιδέα, πουλάνε σχεδόν τα πάντα από είδη διατροφής, σχεδόν όλα βιολογικά από τρίτες χώρες, ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΕΡΔΗ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ (Δηλαδή τους πραγματικούς παραγωγούς !) Π.Χ. ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ Ή ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ-ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ-ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ- και δεν συμμαζέυεται εκμεταλλευτών που τους ''ξεζουμίζουν'' για ένα ξεροκόματο......
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΣΕΠΗ!
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΦΤΩΧΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ!.......
Εγώ πάντως προσπαθώ να το θυμάμαι, και όταν το βράδυ κάνουμε την προσευχή μας με την κόρη μου, πάντα της θυμίζω να ευχαριστεί γι όλα αυτά που έχει, και να δίνει ο Θεός και στα φτωχά παιδάκια που δεν έχουν.....(της εξηγώ πως πολλά παιδάκια δεν έχουν γονείς, σπίτι, φαγητό, νερό, ζεστό κρεβατάκι, σχολείο, φίλους, ΕΙΡΗΝΗ ,γιατρό, παιχνίδια, κι όλα αυτά που αυτή θεωρεί αυτονόητα)....
Μιά ιδέα:
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ''FAIR TRADE''- KATAΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Είναι μια καινούργια ιδέα, πουλάνε σχεδόν τα πάντα από είδη διατροφής, σχεδόν όλα βιολογικά από τρίτες χώρες, ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΕΡΔΗ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ (Δηλαδή τους πραγματικούς παραγωγούς !) Π.Χ. ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ Ή ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ-ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ-ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ- και δεν συμμαζέυεται εκμεταλλευτών που τους ''ξεζουμίζουν'' για ένα ξεροκόματο......
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΣΕΠΗ!
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΦΤΩΧΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ!.......
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
ξέχασα το βασικότερο :
ΜΠΡΑΒΟ Dstp !!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ Dstp !!!!!!!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Ευτυχως υπαρχουν ανωνυμοι-(επωνυμοι) ευεργετες...ισως κ καποιοι απο εμας....που δινουν χρηματα....χωρις να φαινεται κανενα ονομα....καμια οργανωση....
+1
Επισκέπτης
θέλω να καταθέσω την άποψη μου επάνω σε αυτό το θέμα και εγώ σαν ένα άτομο με αρκετές ευαισθησίες έχω και εγώ δώσει τις εισφορές μου για την ενίσχυση ορισμένων μη κυβερνητικών οργανώσεων ώμος έχω και τις ενστάσεις μου για ορισμένα θέματα και κατ αρχήν με τον τρόπο που παρουσιάζετε η ηλεκτρονική παρουσίαση γιατί δεν έχει άμεση παρέμβαση του προβλήματος των ανθρώπων στις μη ανεπτυγμένες χώρες αλλά περνά και ένα μήνυμα στο ότι επειδή υπάρχουν και συνάνθρωποι μας με χειρότερα προβλήματα να κάτσουμε στα αυγά μας και να μην ζητάμε περισσότερα π.χ. από τους εργοδότες μας.
επίσης την μεγάλη δημαγωγία που κρύβετε κατ ε με πίσω από ορισμένες οργανώσεις π.χ. την actionaid που κάθε λίγο και λιγάκι μας μοστράρει στο γυαλί την κυρα Μαριάννα Βαρδινογιάννη την στιγμή που μέσα από τον όμιλο τους πόσες χιλιάδες είναι οι εργαζόμενοι που τους έχουνε και εργάζονταν για ένα κομματι ψωμί?
πόσοι εργαζόμενοι είτε σκοτωνόταν είτε μένουν σακατιδες από τα ελλιπή μέτρα προστασίας στους χώρους εργασίας? και άλλα πολλα?
επίσης την μεγάλη δημαγωγία που κρύβετε κατ ε με πίσω από ορισμένες οργανώσεις π.χ. την actionaid που κάθε λίγο και λιγάκι μας μοστράρει στο γυαλί την κυρα Μαριάννα Βαρδινογιάννη την στιγμή που μέσα από τον όμιλο τους πόσες χιλιάδες είναι οι εργαζόμενοι που τους έχουνε και εργάζονταν για ένα κομματι ψωμί?
πόσοι εργαζόμενοι είτε σκοτωνόταν είτε μένουν σακατιδες από τα ελλιπή μέτρα προστασίας στους χώρους εργασίας? και άλλα πολλα?
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
περνά και ένα μήνυμα στο ότι επειδή υπάρχουν και συνάνθρωποι μας με χειρότερα προβλήματα να κάτσουμε στα αυγά μας και να μην ζητάμε περισσότερα π.χ. από τους εργοδότες μας.
Ώπα, εδώ είμαστε μεγάλε Αρίωνα. Περνάει το μήνυμα εφησυχασμού (λανθάνον) ότι αφού ειμαστε καλά, ΔΕ χρειάζεται να προσπαθήσουμε για το παραπάνω, άρα αλωνίζουν οι από πάνω. Επίσης, κυράδες με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, παρουσιάζονται στις κάμερες να δίνουν ΨΙΧΟΥΛΑ στους μη έχοντες, ενώ αμέσως μετά θα απασχολήσουν τη σκέψη τους με τί τροπόπο θα ξοδέψουν 1000000 ευρώ σε ρούχα και παπούτσια. Ας τα ξοδέψουν αφού τα έχουν, όμως μη μου τσαμπουνάνε παπάτζες περί φιλανθρωπίας, γιατί είναι υποκρισία
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις