sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Η βιλμα δεν μασαει....η λοθκριτια τυπε μου που ειναι?λεει τα καλαντα?
αι ντοντ θινκ σοου .... :-Ολα τα προβληματα, ειτε σοβαρα ειτε μη σοβαρα, τελικα λυνονται μόνον από μονα τους.
ευχομαι υγεια και να ερθουν νεα φρικοπουρα στα μπουρδελα![]()
ευχομαι υγεια και να ερθουν νεα φρικοπουρα στα μπουρδελα![]()
ειχα πεταχτει για μια κοντρα τυπεπου εισαι εσυ ρε τυπε μου και σε ψαχναμε το πρωι
για την φρικοκριτικη λες επου εισαι εσυ ρε τυπε μου και σε ψαχναμε το πρωι
Αυτη ειναι ζωη..καφες και κοντρες...οπως ελεγε ενασ τυποσ κοντρακιας απο το ληξουρι την δεκαετια το 80..ειχα πεταχτει για μια κοντρα τυπε
τι με θελατε δικε μου?![]()
Αυτη ειναι ζωη..καφες και κοντρες...οπως ελεγε ενασ τυποσ κοντρακιας απο το ληξουρι την δεκαετια το 80..![]()
μπερδευεις ταινιες στη ταινια ο ταρζαν ο μουστακας ηταν απο το ληξουρι που βρηκε τον ξαδερφο του στην αφρικηΑυτη ειναι ζωη..καφες και κοντρες...οπως ελεγε ενασ τυποσ κοντρακιας απο το ληξουρι την δεκαετια το 80..![]()
Τυπε οχι δεν ειμαι εγω...Μηπως αυτος ο τυπος γραφει τωρα στο μπου με ψευδωνυμο sinnerman?
Οχι τυπε δεν μιλω για ταινιες..οντως παλια πηγαιναμε για κοντρες στο ληξουρη που εχει μια μεγαλη ευθεια στο λειβαδι..και μετα τις κοντρεσ πηγαιναμε για καφε..και ο τυπος μετα απο καθε κοντρα ελεγε αυτη ειναι ζωη καφες και κοντρες....μπερδευεις ταινιες στη ταινια ο ταρζαν ο μουστακας ηταν απο το ληξουρι που βρηκε τον ξαδερφο του στην αφρικη![]()
![]()
ο δυναστειας ηταν η ταινια το θυμηθηκα![]()
![]()
![]()
![]()
ειχα πεταχτει για μια κοντρα τυπε
τι με θελατε δικε μου?![]()
τυπε για κανε μια περιγραφη τηςερωτευτηκα την φρικοπουρη καλτ τσατσα του 134 πανω απογευμα...
τι να κανω? δωσε μου συμβουλες... μονο εσυ μπορεις να με βοηθησεις
θα σου γραψω γραμμα
Αγαπητε απολυτε......
τυπε για κανε μια περιγραφη της
φυλης δεν παω τυπεψιλη... σαν μαγγισα ητανε... αδυνατη...
ξερακιανη μπορω να πω... βγηκε εξω με ενα χαμογελο
και ειπε σε καποιον της λαικης να μαζεψει απο τα σκαλοπατακια της
κατι γιατι μαλλον θα εμποδιζαν τους υποψηφιους "οπλιτες"![]()
τοσο καιρο τσαρκαρδορος ρε δεν την εχεις δει?
φυλης δεν παω τυπε
καυλα ακουγεται
ειχε δοντια τυπε?
ξενερα αλλα τουλαχιστον αφου ταχει αραια θα κανεις εξομοιωση φαφουταςνομιζω ναι
αλλα ειναι σαν της μαγισσας...
αραια - αραια...με παρεσυρες. Κακοχρονο να χεις :-