Και να συνεχισουμε να ανταλασουμε ευχες? καλη χρονια φιλε μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
baros Ανώτερος Εγγρ. 20 Ιαν 2010 Μηνύματα 83.052 Κριτικές 31 Like 13.807 Πόντοι 6.035 2 Ιαν 2011 #321 sinnerman έγραψε: Και να συνεχισουμε να ανταλασουμε ευχες? Κλικ για ολόκληρη προβολή... καλη χρονια φιλε μου
sinnerman έγραψε: Και να συνεχισουμε να ανταλασουμε ευχες? Κλικ για ολόκληρη προβολή... καλη χρονια φιλε μου
Διαγραμμένο μέλος 101687 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 20 Νοε 2010 Μηνύματα 18.658 Like 19 Πόντοι 166 2 Ιαν 2011 #322 baros έγραψε: καλα παμε και γιδι τωρα εισαι η νεαρη γυναικα μου γιατι εχω και ηλικιομενη Κλικ για ολόκληρη προβολή... βρε βλακααααααααααα τονιζω οτι ειμαι νεαρη ... τυπου "και χαρη σου κανω γερο " αλλα τετοιο γιδι πηγα και εκανα αντρα μ δε μ' αγαπας πια... :'( νιωθω μονη :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ....
baros έγραψε: καλα παμε και γιδι τωρα εισαι η νεαρη γυναικα μου γιατι εχω και ηλικιομενη Κλικ για ολόκληρη προβολή... βρε βλακααααααααααα τονιζω οτι ειμαι νεαρη ... τυπου "και χαρη σου κανω γερο " αλλα τετοιο γιδι πηγα και εκανα αντρα μ δε μ' αγαπας πια... :'( νιωθω μονη :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ....
Επισκέπτης 2 Ιαν 2011 #323 House of Fun έγραψε: Ούτε ένα γεια δεν είπε ο αλήτης? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μπα ντράπηκε....πιτσιρικάς ήταν
House of Fun έγραψε: Ούτε ένα γεια δεν είπε ο αλήτης? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μπα ντράπηκε....πιτσιρικάς ήταν
baros Ανώτερος Εγγρ. 20 Ιαν 2010 Μηνύματα 83.052 Κριτικές 31 Like 13.807 Πόντοι 6.035 2 Ιαν 2011 #324 vilma έγραψε: βρε βλακααααααααααα τονιζω οτι ειμαι νεαρη ... τυπου "και χαρη σου κανω γερο " αλλα τετοιο γιδι πηγα και εκανα αντρα μ δε μ' αγαπας πια... :'( νιωθω μονη :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( .... Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω γερος ελα να σε καλοπιασω να σε παω για ενα καπουτσινο με τρουφα μερεντα απο πανω
vilma έγραψε: βρε βλακααααααααααα τονιζω οτι ειμαι νεαρη ... τυπου "και χαρη σου κανω γερο " αλλα τετοιο γιδι πηγα και εκανα αντρα μ δε μ' αγαπας πια... :'( νιωθω μονη :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( .... Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω γερος ελα να σε καλοπιασω να σε παω για ενα καπουτσινο με τρουφα μερεντα απο πανω
Επισκέπτης 2 Ιαν 2011 #325 vilma έγραψε: βρε βλακααααααααααα τονιζω οτι ειμαι νεαρη ... τυπου "και χαρη σου κανω γερο " αλλα τετοιο γιδι πηγα και εκανα αντρα μ δε μ' αγαπας πια... :'( νιωθω μονη :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( .... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Έλα μη κλαις... Έλα να σου δώσω μια αγκαλίτσα
vilma έγραψε: βρε βλακααααααααααα τονιζω οτι ειμαι νεαρη ... τυπου "και χαρη σου κανω γερο " αλλα τετοιο γιδι πηγα και εκανα αντρα μ δε μ' αγαπας πια... :'( νιωθω μονη :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( .... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Έλα μη κλαις... Έλα να σου δώσω μια αγκαλίτσα
Διαγραμμένο μέλος 101687 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 20 Νοε 2010 Μηνύματα 18.658 Like 19 Πόντοι 166 2 Ιαν 2011 #326 baros έγραψε: εγω γερος ελα να σε καλοπιασω να σε παω για ενα καπουτσινο με τρουφα μερεντα απο πανω Κλικ για ολόκληρη προβολή... βλακααααααααααααααααααα μπιουτιφουλ μποι μου εσυ :-* :-* :-* poustiki kithara έγραψε: Έλα μη κλαις... Έλα να σου δώσω μια αγκαλίτσα Κλικ για ολόκληρη προβολή...
baros έγραψε: εγω γερος ελα να σε καλοπιασω να σε παω για ενα καπουτσινο με τρουφα μερεντα απο πανω Κλικ για ολόκληρη προβολή... βλακααααααααααααααααααα μπιουτιφουλ μποι μου εσυ :-* :-* :-* poustiki kithara έγραψε: Έλα μη κλαις... Έλα να σου δώσω μια αγκαλίτσα Κλικ για ολόκληρη προβολή...
baros Ανώτερος Εγγρ. 20 Ιαν 2010 Μηνύματα 83.052 Κριτικές 31 Like 13.807 Πόντοι 6.035 2 Ιαν 2011 #327 vilma έγραψε: βλακααααααααααααααααααα μπιουτιφουλ μποι μου εσυ :-* :-* :-* Κλικ για ολόκληρη προβολή... ειλικρινα δε ξερω αν πρεπει να το λαβω ως καλο αυτο με τα γουστα που εχεις
vilma έγραψε: βλακααααααααααααααααααα μπιουτιφουλ μποι μου εσυ :-* :-* :-* Κλικ για ολόκληρη προβολή... ειλικρινα δε ξερω αν πρεπει να το λαβω ως καλο αυτο με τα γουστα που εχεις
baros Ανώτερος Εγγρ. 20 Ιαν 2010 Μηνύματα 83.052 Κριτικές 31 Like 13.807 Πόντοι 6.035 2 Ιαν 2011 #329 poustiki kithara έγραψε: Βίλμα...θες να σε κεράσω μακαρονάδα σήμερα; Κλικ για ολόκληρη προβολή... με κιμα
poustiki kithara έγραψε: Βίλμα...θες να σε κεράσω μακαρονάδα σήμερα; Κλικ για ολόκληρη προβολή... με κιμα
Επισκέπτης 2 Ιαν 2011 #330 baros έγραψε: με κιμα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Το πιασα το υποννοούμενο
sinnerman Ενεργό Μέλος Εγγρ. 1 Νοε 2006 Μηνύματα 15.502 Like 19 Πόντοι 166 2 Ιαν 2011 #331 poustiki kithara έγραψε: Το πιασα το υποννοούμενο Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κιθαρα πουλια στον αερα πιανεις.....
poustiki kithara έγραψε: Το πιασα το υποννοούμενο Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κιθαρα πουλια στον αερα πιανεις.....
House of Fun Ενεργό Μέλος Εγγρ. 30 Ιαν 2009 Μηνύματα 36.816 Κριτικές 5 Like 46 Πόντοι 366 2 Ιαν 2011 #332 sinnerman έγραψε: Κιθαρα πουλια στον αερα πιανεις..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ναι η πούστικη
sinnerman Ενεργό Μέλος Εγγρ. 1 Νοε 2006 Μηνύματα 15.502 Like 19 Πόντοι 166 3 Ιαν 2011 #333 Χρονια πολλα καλη χρονια ρε......