sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε τωρα γουσταρα ενα διπλο εσπρεσο ντιμελο....μετα το φαι...καλα ρε εισαστε σε αυτο το σαιτ και τρωτε μερεντα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε τωρα γουσταρα ενα διπλο εσπρεσο ντιμελο....μετα το φαι...καλα ρε εισαστε σε αυτο το σαιτ και τρωτε μερεντα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σου πω, με αυτα που διαβαζα εδω για τις μερεντες, ακομα και σοκολατες παιρνω πλεον λευκεςκαλα ρε εισαστε σε αυτο το σαιτ και τρωτε μερεντα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω πινω ηδη ενα εσπρεσσο 3πλο τωραΤυπε τωρα γουσταρα ενα διπλο εσπρεσο ντιμελο....μετα το φαι...
ναι αλλα μην παιρνεις με σταφιδεςΝα σου πω, με αυτα που διαβαζα εδω για τις μερεντες, ακομα και σοκολατες παιρνω πλεον λευκες
Με τσακισες τωραναι αλλα μην παιρνεις με σταφιδες![]()
![]()
![]()
εσυ τρωγε μερεντα το καλοκαιρι και αν δε σε παει μερεντα μετα σφυρα μουη μερέντα, σκέτη ή με ψωμί, τρώγεται το καλοκαίτι που είναι και ρευστή
τον χειμώνα στερεοποιείται και χάνει αρκετή από την γεύση της![]()
Καλος και ο λαβατζα...ντιμελο..ντανεζι κορυφαιοι..εγω πινω ηδη ενα εσπρεσσο 3πλο τωρα
οχι ντιμελο αλλα λαβατζα![]()
εσυ τρωγε μερεντα το καλοκαιρι και αν δε σε παει μερεντα μετα σφυρα μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και καφρεεεεεεεεεεεμη μου αηδιαζεις τους φιλουυυυυυυυς !
![]()
εγω καφρος ο γλυκομιλητος βληματακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :-* :-*καλα
για να βαλουμε τελος ........
Μερεντα χειμωνα καλοκαιρι ...
νουτελες και λοιπα ειναι μαλακιες ...
και καφρεεεεεεεεεεεμη μου αηδιαζεις τους φιλουυυυυυυυς !
![]()
Θυμαμαι οταν ημουν στρατο εκανα εποπτης μαγειριων, και το καλοκαιρι καθε πρωι επινα 5 milko. Mεχρι να καταλαβω απο τι ηταν το προβλημα ειχα επιδοσεις Ferrari μεχρι την τουαλεταεσυ τρωγε μερεντα το καλοκαιρι και αν δε σε παει μερεντα μετα σφυρα μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω παιρνω bioπρέπει να έχει και γαμώ τα συντηρητικά μέσα![]()
μιλκο με φραουλα μη σου πω τι συνειρμος μου ηρθε τωραΘυμαμαι οταν ημουν στρατο εκανα εποπτης μαγειριων, και το καλοκαιρι καθε πρωι επινα 5 milko. Mεχρι να καταλαβω απο τι ηταν το προβλημα ειχα επιδοσεις Ferrari μεχρι την τουαλετα
Που να εισασταν στην συναυλια των GNR sto OAKA. Hταν χορηγος το milko φραουλα και τα μοιραζαν σε ποσοτητες. Μεχρι να τελειωσει ο Βrian May oπου και να κοιταζες εβλεπες προσωπα σε απογνωση
Ευτυχως ειχα μπει νωρις μεσα και δεν τα ειχα προλαβει![]()
έννοια σου και μόλις ακούμε μερέντα το μυαλό όλων μας εκεί πηγαίνει πρώτα![]()
εγω καφρος ο γλυκομιλητος βληματακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :-* :-*
αφου ειναι μαστ η μερεντα εδω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μιλκο με φραουλα μη σου πω τι συνειρμος μου ηρθε τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
τοτε το βληματακι μου οχι καφρο θα με πει αλλα και πολλα αλλα
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις μπει γερα στο νοημα του σαιτ βλεπωθα σας εξομολογηθω κατι ...
καθε φορα που παμε για κρεπα και η κολλητη μου ζηταει εξτρα δωσει μερεντας ...
εεε κ μενα εκει παει το μυαλο μου ...
μπιουτιφουλ μποιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου εσυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*