Νέα

Ευχές για το έτος που έρχεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 332
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
η μερέντα, σκέτη ή με ψωμί, τρώγεται το καλοκαίρι που είναι και ρευστή :sunglasses:

τον χειμώνα στερεοποιείται και χάνει αρκετή από την γεύση της :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
η μερέντα, σκέτη ή με ψωμί, τρώγεται το καλοκαίτι που είναι και ρευστή :sunglasses:

τον χειμώνα στερεοποιείται και χάνει αρκετή από την γεύση της :sunglasses:
εσυ τρωγε μερεντα το καλοκαιρι και αν δε σε παει μερεντα μετα σφυρα μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
καλα
για να βαλουμε τελος ........
Μερεντα χειμωνα καλοκαιρι ...
νουτελες και λοιπα ειναι μαλακιες ...

και καφρεεεεεεεεεεε  :s&m_3: μη μου αηδιαζεις τους φιλουυυυυυυυς ! :helpplea:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
καλα
για να βαλουμε τελος ........
Μερεντα χειμωνα καλοκαιρι ...
νουτελες και λοιπα ειναι μαλακιες ...

και καφρεεεεεεεεεεε  :s&m_3: μη μου αηδιαζεις τους φιλουυυυυυυυς ! :helpplea:
εγω καφρος ο γλυκομιλητος βληματακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :-* :-*
αφου ειναι μαστ η μερεντα εδω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εσυ τρωγε μερεντα το καλοκαιρι και αν δε σε παει μερεντα μετα σφυρα μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θυμαμαι οταν ημουν στρατο εκανα εποπτης μαγειριων, και το καλοκαιρι καθε πρωι επινα 5 milko. Mεχρι να καταλαβω απο τι ηταν το προβλημα ειχα επιδοσεις Ferrari μεχρι την τουαλετα  :2funny:

Που να εισασταν στην συναυλια των GNR sto OAKA. Hταν χορηγος το milko φραουλα και τα μοιραζαν σε ποσοτητες. Μεχρι να τελειωσει ο Βrian May oπου και να κοιταζες εβλεπες προσωπα σε απογνωση  :2funny:

Ευτυχως ειχα μπει νωρις μεσα και δεν τα ειχα προλαβει  :dancing:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
και κατι ασχετο αυτο σαιτ πιο πολυ σε μπερδευει παρα σε βοηθαει θελω να παρω και εγω λαπτοπ και με αυτα που διαβαζω διπλα μπερδευτηκα :think:
μαλλον δε θα παρω τιποτα τι εισαστε εσεις ρε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
Θυμαμαι οταν ημουν στρατο εκανα εποπτης μαγειριων, και το καλοκαιρι καθε πρωι επινα 5 milko. Mεχρι να καταλαβω απο τι ηταν το προβλημα ειχα επιδοσεις Ferrari μεχρι την τουαλετα  :2funny:

Που να εισασταν στην συναυλια των GNR sto OAKA. Hταν χορηγος το milko φραουλα και τα μοιραζαν σε ποσοτητες. Μεχρι να τελειωσει ο Βrian May oπου και να κοιταζες εβλεπες προσωπα σε απογνωση  :2funny:

Ευτυχως ειχα μπει νωρις μεσα και δεν τα ειχα προλαβει  :dancing:
μιλκο με φραουλα μη σου πω τι συνειρμος μου ηρθε τωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τοτε το βληματακι μου οχι καφρο θα με πει αλλα και πολλα αλλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
έννοια σου και μόλις ακούμε μερέντα το μυαλό όλων μας εκεί πηγαίνει πρώτα :grin:

θα σας εξομολογηθω κατι ...

καθε φορα που παμε για κρεπα και η κολλητη μου ζηταει εξτρα δωσει μερεντας ...  :rolleyes:
εεε κ μενα εκει παει το μυαλο μου ...  :helpplea:
εγω καφρος ο γλυκομιλητος βληματακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :-* :-*
αφου ειναι μαστ η μερεντα εδω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπιουτιφουλ μποιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου εσυ  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
μιλκο με φραουλα μη σου πω τι συνειρμος μου ηρθε τωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τοτε το βληματακι μου οχι καφρο θα με πει αλλα και πολλα αλλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

για καν' το πιο νιανια να τ καταλαβω ....  :crazy:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
θα σας εξομολογηθω κατι ...

καθε φορα που παμε για κρεπα και η κολλητη μου ζηταει εξτρα δωσει μερεντας ...  :rolleyes:
εεε κ μενα εκει παει το μυαλο μου ...  :helpplea:
μπιουτιφουλ μποιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου εσυ  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εχεις μπει γερα στο νοημα του σαιτ βλεπω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα ακους μερεντα και θα πεφτεις κατω απο τα γελια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom