Νέα

Ευχές για το έτος που έρχεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 332
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
χελοου [size=30pt]BOY[/size]
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :tooth: :tooth: :tooth:
:think: εχουμε βαλει τα εμο σε διαφορεικη σειρα  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :bounce: :bounce: :bounce:

λοιπον πανω σε αυτο που λεγατε ολα με μετρο τι να το κανω να ειμαι παμπλουτος και να ζω σε κομα οπως τι να το κανω να ειμαι υγιεστατος και να ειμαι στο δρομο διχως στον ηλιο μοιρα σαν τους αστεγους οποτε ολα χρειαζονται με μετρο.
οποτε υγεια πανω απ'ολα και να βγαζουμε οσα χρειαζονται για να ζουμε αξιοπρεπεστατα :-* :-*
καλη χρονια να εχουμε με τα παραπανω που ειπα και με πολλες προσωπικες επιτυχιες :knockinb: :tooth: μην ειμαστε και οφ τοπικ απο το σαιτ :tooth: :tooth:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
:think: εχουμε βαλει τα εμο σε διαφορεικη σειρα  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :bounce: :bounce: :bounce:

λοιπον πανω σε αυτο που λεγατε ολα με μετρο τι να το κανω να ειμαι παμπλουτος και να ζω σε κομα οπως τι να το κανω να ειμαι υγιεστατος και να ειμαι στο δρομο διχως στον ηλιο μοιρα σαν τους αστεγους οποτε ολα χρειαζονται με μετρο.
οποτε υγεια πανω απ'ολα και να βγαζουμε οσα χρειαζονται για να ζουμε αξιοπρεπεστατα :-* :-*
καλη χρονια να εχουμε με τα παραπανω που ειπα και με πολλες προσωπικες επιτυχιες :knockinb: :tooth: μην ειμαστε και οφ τοπικ απο το σαιτ :tooth: :tooth:

... το "αξιοπρεπεστατα" αλλαζει απο ατομο σε ατομο ...  :- ;)΄

:booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
... το "αξιοπρεπεστατα" αλλαζει απο ατομο σε ατομο ...  :- ;)΄

:booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:
ε λογικα πλαισια μιλαμε :uglystupid:
α βληματακι με αφορμη ενα θρεντ διπλα θελεις να εισαι η πρωτη μου για το 11 :tooth:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Δεστο ετσι τυπε...εισαι παμπλουτος σε κομα,τι μπορεις να χαρεις? τα λεφτα σου?τις μικρες αλλα σημαντικες χαρες της ζωης?
Εισαι απενταρος και υγιεις..αν το εχεις φιλοσοφησει μπορεις να χαρεις το δωρο της ζωης..την καθε μικρη λεπτομερια απο μικρα αλλα τοσο σημαντικα στην ζωη πραγματα....χρονια πολλα σε ολους με υγεια...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
:o :o :o
κολασμενη σεξουλιαρα ελα να σε αγιασω με τον αγιασμο μου :tooth: :tooth:

εγω ειμαι γλυκουυυλλλλα βρε γιδι ...  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
... παρ' το απ την αρχη τωρα μην αρχισω τα γαμωσταυριδια  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

:tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
Εμ βασικά το "κόμα" που εννοείται εσείς γράφετε με ω.....εκτός αν το θεωρείτε τόσο τραγικό να είστε σε "κόμμα" (πολιτικό) :grin: :tooth:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Εμ βασικά το "κόμα" που εννοείται εσείς γράφετε με ω.....εκτός αν το θεωρείτε τόσο τραγικό να είστε σε "κόμμα" (πολιτικό) :grin: :tooth:

ελα μωρε στ πισι ... λογω γκρικλις ξερεις ποσες φορες μπερδευεσαι  :- ?

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ πολεμιστές!
Αέρας στα πανιά σας,
Γλυκά μουνιά στη πούτσα σας,
και γκάζια στα μυαλά σας!

Συνημμένα

• erection.gif
    erection.gif
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 12

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
εγω ειμαι γλυκουυυλλλλα βρε γιδι ...  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
... παρ' το απ την αρχη τωρα μην αρχισω τα γαμωσταυριδια  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

:tooth: :tooth: :tooth:
:new_shocked: ρε αυτη αγριεψε  :think: τελικα χαλανε ολοι εδω μεσα :tooth: :tooth:]
ακους εκει γαμωσταυριδια το νιανιαρο :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom