Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
καλα μικρο βληματακι εισαι μαλακιες πετας
χελοου [size=30pt]BOY[/size]
καλα μικρο βληματακι εισαι μαλακιες πετας
Δεν είσαι και μικρό....αλλά εντάξει,εγώ είπαμε δεν είμαι και τύπος που θα έκανε και τα ΠΑΝΤΑ για το χρήμα..... ;)
[qouqe]well...cant help u..
ετσι μ λενε ....
Αφού έχεις περάσει τα 18 είσαι μεγάλη ;)
εχουμε βαλει τα εμο σε διαφορεικη σειραχελοου [size=30pt]BOY[/size]
μη χαιρεσαι εισαι νινακι ακομα
yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Κι άμα την έχεις πάνω από 18 πάλι μεγάλη τη λένεΑφού έχεις περάσει τα 18 είσαι μεγάλη ;)
εχουμε βαλει τα εμο σε διαφορεικη σειρα
λοιπον πανω σε αυτο που λεγατε ολα με μετρο τι να το κανω να ειμαι παμπλουτος και να ζω σε κομα οπως τι να το κανω να ειμαι υγιεστατος και να ειμαι στο δρομο διχως στον ηλιο μοιρα σαν τους αστεγους οποτε ολα χρειαζονται με μετρο.
οποτε υγεια πανω απ'ολα και να βγαζουμε οσα χρειαζονται για να ζουμε αξιοπρεπεστατα :-* :-*
καλη χρονια να εχουμε με τα παραπανω που ειπα και με πολλες προσωπικες επιτυχιες μην ειμαστε και οφ τοπικ απο το σαιτ
ε λογικα πλαισια μιλαμε... το "αξιοπρεπεστατα" αλλαζει απο ατομο σε ατομο ... :- ;)΄
αμ νοτ ε nini μαδα φακα ....μη χαιρεσαι εισαι νινακι ακομα
ε λογικα πλαισια μιλαμε
α βληματακι με αφορμη ενα θρεντ διπλα θελεις να εισαι η πρωτη μου για το 11
Δεστο ετσι τυπε...εισαι παμπλουτος σε κομα,τι μπορεις να χαρεις? τα λεφτα σου?τις μικρες αλλα σημαντικες χαρες της ζωης?εχουμε βαλει τα εμο σε διαφορεικη σειρα
λοιπον πανω σε αυτο που λεγατε ολα με μετρο τι να το κανω να ειμαι παμπλουτος και να ζω σε κομα οπως τι να το κανω να ειμαι υγιεστατος και να ειμαι στο δρομο διχως στον ηλιο μοιρα σαν τους αστεγους οποτε ολα χρειαζονται με μετρο.
οποτε υγεια πανω απ'ολα και να βγαζουμε οσα χρειαζονται για να ζουμε αξιοπρεπεστατα :-* :-*
καλη χρονια να εχουμε με τα παραπανω που ειπα και με πολλες προσωπικες επιτυχιες μην ειμαστε και οφ τοπικ απο το σαιτ
:o :o :oαμ νοτ ε nini μαδα φακα ....
... με κολαζεις ατιμο αγορι
:o :o :o
κολασμενη σεξουλιαρα ελα να σε αγιασω με τον αγιασμο μου
Εμ βασικά το "κόμα" που εννοείται εσείς γράφετε με ω.....εκτός αν το θεωρείτε τόσο τραγικό να είστε σε "κόμμα" (πολιτικό)
ελα μωρε στ πισι ... λογω γκρικλις ξερεις ποσες φορες μπερδευεσαι :- ?
ρε αυτη αγριεψε τελικα χαλανε ολοι εδω μεσα ]εγω ειμαι γλυκουυυλλλλα βρε γιδι ...
... παρ' το απ την αρχη τωρα μην αρχισω τα γαμωσταυριδια
ρε αυτη αγριεψε τελικα χαλανε ολοι εδω μεσα ]
ακους εκει γαμωσταυριδια το νιανιαρο