Νέα

Ευχες για το 2015

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.211
Πόντοι
7.885
Πες μας καλυτερα ποιοι θελεις να ζησουν  :2funny:

Όλοι εκτός από αυτούς(ανεξαρτήτως ηλικίας) που θα ψηφίσουν Σαμαρά,Βενιζέλο,Παπανδρέου και Θεοδωράκη(τον ξέχασα αυτό πριν)  :rockon: :rockon: :rockon:.Για τους 3 πρώτους οι λόγοι είναι πασίγνωστοι και για τον Θεοδωράκη ξέρω από πληροφορίες ότι συνεργάζεται με τους προηγούμενους και πληρώνεται μάλιστα και από δαύτους :birdman: :birdman:.Άλλος ένα ξεπουλημένος προδοτής του τόπου,να ψοφήσει μαζί με τους υπόλοιπους και όσους τους ψηφίσουν :rockon: :rockon:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Όλοι εκτός από αυτούς(ανεξαρτήτως ηλικίας) που θα ψηφίσουν Σαμαρά,Βενιζέλο,Παπανδρέου και Θεοδωράκη(τον ξέχασα αυτό πριν)  :rockon: :rockon: :rockon:.Για τους 3 πρώτους οι λόγοι είναι πασίγνωστοι και για τον Θεοδωράκη ξέρω από πληροφορίες ότι συνεργάζεται με τους προηγούμενους και πληρώνεται μάλιστα και από δαύτους :birdman: :birdman:.Άλλος ένα ξεπουλημένος προδοτής του τόπου,να ψοφήσει μαζί με τους υπόλοιπους και όσους τους ψηφίσουν :rockon: :rockon:
ελα να μου κανεις ποδαρικο να μου πανε ολα καλα το 15 :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αρα να ζησουν μονο κομμουνιστες και χρυσαυγιτες  :rockon: Θεούλης ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δλδ  οι απλεs ευχεs δεν παιζουν, ουτε εδω μεσα???

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Να πετυχετε τα περισσοτερα gfe με την ελαχιστη ταριφα,καλυτερη ευχη δεν μπορω να σκεφτω  :o

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία για κάθε μέρα του χρόνου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom